Τα Ζώδια της Κυριακής 27.12.2020

26/12/2020
Σκορπιέ, εάν έχεις όρεξη για κουβέντα, να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Εάν όχι, κάνε σεξ, αγκαλιές και γενικά έκφρασε το κάπως διαφορετικά.

Κριός
Έχεις όρεξη για ψιλοκουβεντούλα και θα την επιδιώξεις, ωστόσο δεν είναι καλή στιγμή για να πετάξεις κοτσάνες σε σχέση με τη δουλειά και τα προσωπικά σου.

Ταύρος
Καλό θα σου κάνει να αφήσεις να σε τραβήξουν για να κάνεις καμία βόλτα εκτός σπιτιού και γενικά για να κάνεις αυτό που σου ζητάνε.

Δίδυμοι
Αντί να δυσανασχετείς που δεν μπορείς να δεις όσους και όπως θα ήθελες, καλύτερα ασχολήσου με αυτούς που βλέπεις και ίσως με το γιατί δυσανασχετείς.

Καρκίνος
Για να μην κουράζεσαι τόσο από τις συναναστροφές των ημερών, μην προσπαθείς να εκμαιεύσεις συμπεριφορές δίνοντας ολοένα και παραπάνω.

Λέων
Κάπου ανάμεσα σε φίλους και στο να ασχοληθείς με τη φροντίδα του εαυτού σου και με καμία δουλίτσα που συνήθως δεν προλαβαίνεις, είναι το κλειδί της μέρας.

Παρθένος
Θα 'ναι λίγο δώρον άδωρο να ζαλίσεις τον εαυτό σου με πλειάδα προσωπικών κι επαγγελματικών στόχων. Εκτός αν είσαι μέσα σε κάτι τώρα και δημιουργείς.

Ζυγός
Δώσε στον εαυτό σου λίγο περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού για να εξισορροπήσεις λιγάκι τις καταστάσεις.

Σκορπιός
Εάν έχεις όρεξη για κουβέντα, να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Εάν όχι, κάνε σεξ, αγκαλιές και γενικά έκφρασε το κάπως διαφορετικά.

Τοξότης
Περιόρισε το κατά δύναμη την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά στα προσωπικά σου και ιδιαίτερα στη σχέση σου. Ούτε εσύ δεν σε παρακολουθείς.

Αιγόκερος
Προσπάθησε να μην μπεις σε τιμωρητικό τριπάκι άσκησης/αγγαρειών επειδή είναι αργίες. Πουθενά δεν είναι γραμμένο ότι γεννήθηκες για να δουλεύεις.

Υδροχόος
Παιχνίδια, φλερτάκι και γενικώς χαρωπά πραγματάκια είναι το ωραίο κομμάτι της ημέρας. Απλώς χρειάζεται να σεβαστείς πολύ τα όρια των αντοχών σου.

Ιχθύες
Οι κουβέντες στο σπίτι σήμερα είναι της φάσης καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, εκτός κι αν διατηρηθούν σε απόλυτα επιφανειακό επίπεδο. Δύσκολο.