Τα Ζώδια της Δευτέρας 28.12.2020

27/12/2020
Υδροχόε, τη συναισθηματική ασφάλεια πρέπει να τη βρεις μόνος

Κριός
Άλλο η υπερβολή χάριν ακρίβειας και ποιητική αδεία κι άλλο το ψέμα ευθέως. Επειδή δεν μπορείς να το υποστηρίξεις, καλύτερα μην το πιάνεις.

Ταύρος
Να ’σαι πολύ προσεκτικός στα κανονίσματά σου και να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη ή να εννοείται, για να μην ταλαιπωρηθείς.

Δίδυμοι
Φαίνεται αρκετά εύκολα και γρήγορα τι από όλα όσα γυρίζουν στο κεφάλι σου κι από όσους στη ζωή σου, είναι όντως σχετικό. Μην απογοητεύεσαι, καλό είναι.

Καρκίνος
Εάν σκίζεσαι σε σχέσεις που δεν τραβάνε επειδή μια φορά, το 1847, την άνοιξη, στις 3 μ.μ. κάτι έγινε σωστά, είναι λογικό να είσαι κυρίως δυσαρεστημένος.

Λέων
Βιάζεσαι να κάνεις το αυγό κότα. Δεν λέω, καλό είναι να είσαι αισιόδοξος και θετικός, απλώς μια βιάζεσαι να βάλεις ταμπέλες στο καθετί.

Παρθένος
Μη θεωρείς αυτονόητο ότι οι άλλοι α) είναι σε άμεση σύνδεση με το μυαλό σου β) συμφωνούν με ότι γίνεται εκεί, ώστε να μην απογοητεύεσαι τόσο.

Ζυγός
Μη δένεις κόμπο συνεννοήσεις και σχέδια, επειδή οι μέρες είναι όπως είναι και η καθημερινότητα είναι αρκετά γεμάτη ανατροπές.

Σκορπιός
Άλλο να περιμένεις συναίσθημα και συντροφικότητα μαζί με το σεξ σου, άλλο να περιμένεις σενάριο από ρομαντική κομεντί. Είπαμε.

Τοξότης
Εκεί που δεν συνεννοείσαι ή εκεί που ανατρέπονται όσα συνεννοείσαι, μαθαίνεις περισσότερα για τους τρόπους με τους οποίους σαμποτάρεις τον εαυτό σου.

Αιγόκερος
Γενικώς σε κανέναν δεν αρέσει να τον χώνουν, όμως καλύτερα να έχεις το θάρρος να είσαι ευθύς, ίσως και να εκτιμηθεί τελικά.

Υδροχόος
Το μόνο βέβαιο είναι ότι τα παιδιά σου και η ερωτική σου ζωή δεν υπάρχουν για να σου προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια. Αυτό πρέπει να το βρεις μόνος.

Ιχθύες
Προσπάθησε να είσαι ανοιχτός στο ότι για πολλά στραβά στο σπίτι και την καριέρα σου, έχεις μερίδιο ευθύνης, σημαντικό