Τα Ζώδια του Σαββάτου 06.02.2021

05/02/2021
Αιγόκερε, τα οικονομικά σου ζητήματα χρειάζονται σωστή διαχείριση και ίσως μάλιστα τώρα αποφασισεις να περιορίσεις ουσιαστικά και τα έξοδά σου.

Κριός
Θα χρειαστεί να δείξεις σοβαρότητα στις προσεγγίσεις και τις συζητήσεις με φίλους, ενώ ίσως σου βγει ένα αίσθημα ανικανοποίητου στις προσωπικές σου σχέσεις.

Ταύρος
Έχεις αναλάβει πολλές ευθύνες στον τομέα της καριέρας σου και απαιτείται ρεαλισμός και αντικειμενικότητα, προκειμένου να καταφέρεις να τα βγάλεις εις πέρας.

Δίδυμοι
Νιώθεις ότι δεν θέλεις πια να αναλώνεσαι σε επιφανειακές σχέσεις, φιλικές και προσωπικές, ενώ αν είσαι μόνος, η έλλειψη συντρόφου «γράφει» πιο πολύ μέσα σου σήμερα.

Καρκίνος
Ίσως πάρεις αποστάσεις σήμερα από το ταίρι σου, καθώς αισθάνεσαι πως δεν σου προσφέρει την σταθερότητα αλλά και το νοιάξιμο που τόσο έχεις ανάγκη.

Λέων
Σκέφτεσαι σοβαρά θέματα της προσωπικής σου ζωής, ενώ δεν αποκλείεται για κάποιους σήμερα να υπάρξει επισημοποίηση μιας σχέσης.

Παρθένος
Η φυσική σου κατάσταση απαιτεί επιτακτική και συνεπή φροντίδα από μέρους σου, όπως επίσης και ο τομέας της διατροφής σου. Καλή ιδέα να βάλεις και τον σύντροφό σου στο πρόγραμμα για να σου έρθει πιο εύκολο.

Ζυγός
Μπορεί να νιώσεις μια ψυχρότητα με το ταίρι σου, αλλά επίσης μπορεί τώρα να καταφέρεις να δεις πιο ρεαλιστικά ζητήματα που αφορούν την σχέση σας.

Σκορπιός
Η σχέση με τον σύντροφό σου ή με μέλη της οικογένειάς σου σού δημιουργεί έντονη πίεση και βγάζει από μέσα σου αισθήματα ανασφάλειας.

Τοξότης
Ενα επαγγελματικό ή προσωπικό θέμα σε απασχολεί σοβαρά και θα χρειαστεί ώριμη και υπεύθυνη αντιμετώπιση.

Αιγόκερως
Τα οικονομικά σου ζητήματα χρειάζονται σωστή διαχείριση και ίσως μάλιστα τώρα αποφασισεις να περιορίσεις ουσιαστικά και τα έξοδά σου.

Υδροχόος
Οι διαπροσωπικές σου σχεσεις απαιτούν προσγειωμένη και λογική αντιμετώπιση, όμως  για κάποιο λόγο εσύ αισθανεσαι αρκετά πιεσμένος ψυχολογικά για να βάλεις τα σωστά όρια.

Ιχθύες
Μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση σε προβληματίζει έντονα και σου δημιουργεί αρκετό άγχος. Ίσως χρειάζεται να δώσεις ένα τέλος σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.