Τα Ζώδια της Τρίτης 09.02.2021

08/02/2021
Σκορπιέ, το αλάνθαστο ένστικτο σου θα σε βοηθήσει να βγάλεις σωστά συμπεράσματα στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου.

Κριός
Μέχρι το μεσημέρι μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα της δουλειάς που είναι σε εκκρεμότητα, όμως το απόγευμα μπορεί να νιώσεις πιο πιεσμένος ψυχολογικά.

Ταύρος
Έχεις διάθεση να μοιραστείς σήμερα κάποια πράγματα με τον σύντροφό σου ή κάποιον φίλο.

Δίδυμοι
Είσαι λίγο στις κλειστές σου σήμερα και μπορεί να βγάλεις κάποια παράπονα στα μέλη της οικογένειάς σου.

Καρκίνος
Το απόγευμα μπορεί να σε πιάσουν τάσης έντονης κτητικότητας με το ταίρι σου, που μπορεί να χαλάσουν το όμορφο κλίμα μεταξύ σας.

Λέων
Πολύ κούραση σήμερα στη δουλειά, που μπορεί να σου βγάλει και μια ένταση σε ψυχολογικό επίπεδο.

Παρθένος
Αισθάνεσαι ότι υπάρχει μεγαλύτερη σύμπνοια με το ταίρι σου και μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες εξομολογήσεις και από τις δύο πλευρές.

Ζυγός
Ένα οικογενειακό θέμα, που αφορά ίσως το παρελθόν, μπορεί σήμερα να σου δημιουργεί μια μεγαλύτερη συναισθηματική ένταση.

Σκορπιός
Το αλάνθαστο ένστικτο σου θα σε βοηθήσει να βγάλεις σωστά συμπεράσματα στην επικοινωνία  με τον σύντροφό σου.

Τοξότης
Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα, αλλά εξέτασέ το πρώτα σε βάθος, ακούγοντας και τη διαίσθησή σου.

Αιγόκερως
Η διάθεσή σου σήμερα είναι αρκετα βαριά και μπορεί να νιώθεις έντονη εσωτερική πίεση, την οποία όμως δεν διοχετευεις αλλά κρατάς μέσα σου.

Υδροχόος
Ζητήματα οικονομικής φύσεως σε απασχολούν μέχρι το μεσημέρι και μπορεί να αισθάνεσαι αρκετή ανασφάλεια, σταδιακά όμως η διάθεσή σου φτιάχνει.

Ιχθύες
Συνεργασίες στο κομμάτι της δουλειάς θα χρειαστούν αρκετή από την προσοχή σου, βρίσκεις όμως και χρόνο για επαφές με φίλους.