Τα ζώδια της εβδομάδας | 8-14 Φεβρουαρίου 2021

09/02/2021
Υδροχόε, όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σου αυτήν την εβδομάδα

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Αυτή την εβδομάδα, με το τετράγωνο που θα σχηματίσει την Τετάρτη ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη στον Ταύρο, θα χρειαστεί να προσεχείς πολύ τα λόγια σου σε συζητήσεις με φίλους αλλά και συνεργάτες, καθώς μπορεί να προκύψουν εντάσεις. Την Πέμπτη 11/2 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου και τον 11ο ηλιακό σου οίκο, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου και θα στρέψει την προσοχή σου σε φιλικές αλλά και προσωπικές σχέσεις. Σε συνδυασμό με την τυχερή σύνοδο Αφροδίτης - Δία στον Υδροχόο που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, θα υπάρξει μεγάλη ώθηση για νέα ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με συμμετοχή σε συλλογικά projects και συνεργασίες με ομάδες ανθρώπων. Βέβαια, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και καλό θα ήταν τα σχέδιά σου να μπουν σε εφαρμογή  μετά τις 20/2 που θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία. Τα αποτελέσματα αυτών των ενάρξεων θα φανούν το καλοκαίρι, με τις δυο Πανσελήνους που θα έχουμε στο ζώδιο του Υδροχόου στις 24/7 και 22/8. Ακόμη μπορεί να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα σε φιλικές σχέσεις, ενώ δεν αποκλείονται και οι επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν, τόσο την Πέμπτη όσο και το Σαββατοκύριακο με τις όψεις του ανάδρομου Ερμή που θα επηρεάσουν κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαήμερου. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μάλιστα, το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα θα συμβάλει στη δημιουργία μιας πιο ρομαντικής ατμόσφαιρας.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Με πάνω από τους μισούς πλανήτες (μαζί με τα Φώτα) συγκεντρωμένους στο ζώδιο του Υδροχόου αυτήν την εβδομάδα και με τη Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου που πραγματοποιείται την Πέμπτη 11/2 στο ίδιο ζώδιο, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, εστιάζεις την προσοχή σου στην καριέρα και στα επαγγελματικά σου. Είσαι ικανοποιημένος με τα πράγματα στη δουλειά; Σε ενδιαφέρει πραγματικά το αντικείμενό σου; Ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες επιδιώξεις σου σε αυτό το κομμάτι; Χρειάζεται να σκεφτείς πραγματικά τι θέλεις να επιτύχεις αναφορικά με τους επαγγελματικούς σου στόχους. Το επόμενο διάστημα μπορούν να υπάρξουν ευκαιρίες εξέλιξης, μια προαγωγή ή κάποιου είδους αναγνώριση των προσπαθειών σου και γενικώς επέκταση στο κομμάτι της επαγγελματικής σου ζωής. Σε αυτό θα βοηθήσει και η πολύ τυχερή σύνοδος Αφροδίτης - Δία στον Υδροχόο που σχηματίζεται την ίδια ημέρα. Κάποιοι μπορεί να έχουν καλά νέα που αφορούν και τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, καθώς η αστρολογία λειτουργεί με άξονες. Επειδή όμως ο Ερμής είναι ανάδρομος, μπορεί να μην δεις άμεσα γεγονότα αλλά μην αποθαρρύνεσαι καθώς η ακτίνα επιρροής φτάνει μέχρι το καλοκαίρι με τις δύο Πανσελήνους στο ζώδιο του Υδροχόου στις 25/7 και 22/8. Το Σαββατοκύριακο οι σύνοδοι του Ερμή μπορεί να φέρουν ξανά στην επιφάνεια αισθηματικές καταστάσεις μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο, ενώ η μέρα της εβδομάδας που χρειάζεται προσοχή είναι η Τετάρτη 10/2, όπου μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και ρήξεις σε αυτό το κομμάτι με το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιό σου, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου έχουμε το σπανιότατο γεγονός της συνύπαρξης 6 ουρανίων σωμάτων στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου κατά τη φάση της Νέας Σελήνης του μήνα στο ίδιο ζώδιο, που θα γίνει την Πέμπτη 11/2 στον 9ο ηλιακό σου οίκο της πνευματικότητας και της γνώσης. Με τη βοήθεια και της συνόδου Αφροδίτης - Δία την ίδια μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου θα θελήσεις να επεκτείνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, να αποκτήσεις νέες γνώσεις και να ζήσεις καινούργιες εμπειρίες. Αλλάζεις κοσμοθεωρία και γίνεσαι πιο ανοικτός σε ζητήματα θρησκείας και φιλοσοφίας, ενώ αν σπουδάζεις ή ασχολείσαι με την εκπαίδευση και τη διδασκαλία ή ακόμη και με το εμπόριο, τη διαφήμιση και τα Μ.Μ.Ε θα έχεις σημαντικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Ευνοούνται επίσης οι επαφές με το εξωτερικό. Όσον αφορά το προσωπικό κομμάτι θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ενώ όσοι ήδη βρίσκονται σε σχέση μπορεί τώρα να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο. Επειδή όμως ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος, οι εξελίξεις μπορεί να καθυστερήσουν κάπως, όμως σε κάθε περίπτωση το «παράθυρο» της εύνοιας εκτείνεται μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Ερωτικές επιστροφές προμηνύονται μέσα στο Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου με τις όψεις συνόδου του Ερμή με Αφροδίτη και Δία, ενώ μεγάλη προσοχή χρειάζεται η Τετάρτη 10/2 σε επίπεδο επικοινωνίας και μετακινήσεων καθώς ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Η δεύτερη εβδομάδα του μήνα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στον οικονομικό τομέα καθώς και σε ερωτικά ζητήματα που σε απασχολούν αρκετό καιρό. Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου την Πέμπτη 11/2 που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου και τον 8ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, μπορεί να δώσει λύσεις σε οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με τράπεζες, κληρονομικά, δημόσιο, εφορίες, δάνεια κ.τ.λ. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Υδροχόο την ίδια ημέρα θα λειτουργήσει επίσης βοηθητικά στο να μπορέσεις να διευθετήσεις παλιά χρέη, δικά σου ή του συντρόφου σου, να προχωρήσεις μια επιχειρηματική συνεργασία με μια εταιρία ή  να κάνεις μια καινούργια οικονομική κίνηση που θα σου αποφέρει κέρδη, ενώ δεν αποκλείεται με την παρουσία του ανάδρομου Ερμή να υπάρξουν και κάποιες επιστροφές χρημάτων που σου οφείλονταν. Κάποια εμπόδια βέβαια λόγω του ανάδρομου Ερμή είναι στο πρόγραμμα, τα πράγματα θα κυλήσουν όμως μετά τις 20/2 που γυρίζει σε ορθή πορεία. Επίσης μπορείς τώρα να απολαύσεις στιγμές πάθους με τον σύντροφό σου, αφήνοντας πίσω σου αναστολές και φοβίες ή να επανεξετάσεις τη σχέση σου στην περίπτωση που αυτή λειτουργεί τοξικά στη ζωή σου. Παράλληλα, το σενάριο της επανασύνδεσης με έναν πρώην είναι πολύ πιθανό με τις όψεις του ανάδρομου Ερμή με  την Αφροδίτη και  τον Δία το Σαββατοκύριακο. Προσοχή όμως σε εκνευρισμούς και καυγάδες στις προσωπικές και φιλικές σου σχέσεις την Τετάρτη 10/2, καθώς ο Ερμής κάνει τετράγωνο με τον Άρη, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Αυτή την εβδομάδα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές, έρχονται στο προσκήνιο, με το σπάνιο stelium 6 πλανητών (μαζί με τα Φώτα) απέναντί σου στο ζώδιο του Υδροχόου, που κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου στο ίδιο ζώδιο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα γίνεται και η σύνοδος Αφροδίτης - Δία στον Υδροχόο, αυξάνοντας την εύνοια σε αυτό τον τομέα της ζωής σου. Καλείσαι να επανεξετάσεις τον τρόπο που λειτουργείς μέσα στις σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου καθώς και στις συνεργασίες σου. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά, νέες προτάσεις και συμφωνίες ή επαναδιαπραγμάτευση κάποιων συνεργασιών. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση θα κάνεις προσπάθειες για ανανέωση, κάποιοι θα προχωρήσουν σε κάτι καινούργιο, ενώ κάποιοι άλλοι θα έχουν σημαντικές εξελίξεις προχωρώντας σε μια επισημοποίηση ή ακόμα και σε έναν γάμο. Βέβαια, λόγω του ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση στην πραγματοποίηση όλων αυτών, όμως η ισχύς αυτού του φεγγαριού εκτείνεται μέχρι το καλοκαίρι, με τις δύο Πανσελήνους στις 24/7 και 22/8 στο ίδιο ζώδιο. Για τους αδέσμευτους μπορεί το Σαββατοκύριακο να υπάρξει μια επανασύνδεση με έναν πρώην λόγω των όψεων του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη και τον Δία. Η μεγάλη σου ανάγκη για συντροφικότητα αυτή την περίοδο μπορεί να σε οδηγήσει στο να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση του παρελθόντος κοντά στην ημέρα των ερωτευμένων. Η μέρα της εβδομάδας που χρειάζεται προσοχή είναι η Τετάρτη καθώς, με το τετράγωνο Ερμή -Άρη που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, τα πράγματα μπορεί να οξυνθούν στο κομμάτι των επαγγελματικών, ενώ δεν αποκλείονται και μικροατυχήματα.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Στη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου το βάρος πέφτει στον τομέα της καθημερινότητας, της εργασίας και της υγείας σου, με τη Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου που πραγματοποιείται την Πέμπτη 11/2 στον 6ο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, να συμπίπτει με μια σπάνια πολυαστρία σε αυτό το ζώδιο. Ταυτόχρονα σχηματίζεται και η πολύ τυχερή σύνοδος Αφροδίτης - Δία στον Υδροχόο. Έτσι, το επόμενο διάστημα θα ανανεώσεις το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου, κάνοντας πιο σωστό προγραμματισμό του χρόνου σου, ώστε να υπάρχει περιθώριο για ανάπαυση και ξεκούραση, ενώ θα θελήσεις να ασχοληθείς πιο σοβαρά με τη φυσική σου κατάσταση και το κομμάτι της διατροφής σου. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις αυτήν την κετογονική δίαιτα που έλεγες ή να ξεκινήσεις TRX. Στον τομέα της εργασίας σου μπορεί να υπάρξουν προοπτικές για νέες συνεργασίες, ενώ το κλίμα με τους συναδέλφους σου στη δουλειά θα βελτιωθεί. Λόγω του ότι ο κυβερνήτης σου, Ερμής, είναι ανάδρομος μπορεί να καθυστερήσει λίγο τα γεγονότα, όμως το εύρος επιρροής αυτού του φεγγαριού φτάνει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Οι όψεις που θα σχηματίσει το Σαββατοκύριακο με την Αφροδίτη και τον Δία μπορεί να φέρουν επανασυνδέσεις με συνεργάτες από τον χώρο της δουλειάς ή μπορεί να υπάρξει εκδήλωση ερωτικού ενδιαφέροντος από μέρους τους, συγκυριακά τη γιορτή των ερωτευμένων, προσοχή όμως χρειάζεται την Τετάρτη 10/2 με το τετράγωνο Ερμή - Άρη, καθώς μπορεί να υπάρξουν τσακωμοί στην δουλειά.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Άκρως ερωτική είναι αυτή εβδομάδα για σένα, με τη Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου να πραγματοποιείται την Πέμπτη 11/2 στον 5ο ηλιακό σου οίκο του έρωτα, της χαράς και της δημιουργίας, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα σχηματίζεται και η όψη συνόδου Αφροδίτης-Δία στο ίδιο ζώδιο, που θεωρείται από τις πιο τυχερές στην Αστρολογία. Ένας νέος έρωτας ή μια νέα γνωριμία που κάνει το αίμα να κυλά και πάλι στις φλέβες σου μπορεί τώρα να προκύψει. Όσοι βρίσκονται ήδη σε σχέση μπορεί να θελήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα, ενώ για κάποιους αυτό το φεγγάρι θα φέρει μια εγκυμοσύνη. Επίσης ευνοούνται δημιουργικά και καλλιτεχνικά σχέδια. Λόγω του ότι ο Ερμής όμως είναι ανάδρομος, μπορεί να υπάρξουν κάποια εμπόδια σε αυτό το κομμάτι μέχρι τις 20/2, όποτε καλύτερα να περιμένεις να γυρίσει πρώτα σε ορθή πορεία. Ακόμη ενδέχεται να υπάρξουν επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν και με τις όψεις συνόδου του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη και τον Δία, το Σάββατο και αντίστοιχα την Κυριακή, που είναι και η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου! Λίγη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις 10/2 στο κομμάτι της επικοινωνίας και σε οικονομικά θέματα, με το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Σε αυτή την δεύτερη εβδομάδα του μήνα γίνεται μια σπάνια συνεύρεση 6 πλανητών (μαζί με τα Φώτα) στο ζώδιο του Υδροχόου κατά τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11/2 στο ίδιο ζώδιο, στον 4ο γωνιακό σου οίκο, του σπιτιού και της οικογένειας, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Θα έχεις τη διάθεση να περάσεις περισσότερο χρόνο στο ασφαλές περιβάλλον του σπιτιού σου και να εξομαλύνεις τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου, ενώ δεν θα λείψουν και στιγμές έντονου συναισθηματισμού λόγω αναμνήσεων γεγονότων από το παρελθόν. Παράλληλα, μπορεί να πάρεις την απόφαση να αγοράσεις ένα ακίνητο ή να κάνεις μια μετακόμιση, ενώ δεν αποκλείονται και νέα ξεκινήματα στο κομμάτι των επαγγελματικών. Κάποιοι θα αποφασίσουν τώρα να μείνουν μαζί, ενώ κάποιοι άλλοι θα υποδεχτούν ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους. Πολύ ευνοϊκά λειτουργεί και η σύνοδος Αφροδίτης - Δία στον Υδροχόο, που σχηματίζεται την ίδια ημέρα. Μπορεί τώρα να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση στο σπίτι σου για να ομορφύνεις τον χώρο. Βέβαια, ο Ερμής είναι ανάδρομος όποτε θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή ίσως και αναβολές σε όλα αυτά, όμως η περίοδος της εύνοιας φτάνει μέχρι το καλοκαίρι όπου η Νέα Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της με τις Πανσελήνους στις 24/7 και 22/8 στο ίδιο ζώδιο. Το ενδεχόμενο ερωτικών επιστροφών από το παρελθόν είναι αρκετά πιθανό το Σαββατοκύριακο με τις όψεις που κάνει ο Ερμής με την Αφροδίτη και τον Δία, όποτε φέτος του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να αναρωτηθείς αν μια σχέση αξίζει δεύτερη ευκαιρία. Προσοχή στα μέσα της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο Ερμή - Άρη που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, μπορεί να φέρει εντάσεις με συνεργάτες και μέλη της οικογένειας ή μικροατυχήματα μέσα στο σπίτι.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Μετά από πολλά χρόνια έχουμε μια σπάνια συγκέντρωση 6 ουρανίων σωμάτων στο ζώδιο του Υδροχόου αυτήν την εβδομάδα και μάλιστα την περίοδο της Νέας Σελήνης του Φεβρουαρίου, που πραγματοποιείται την Πέμπτη 11/2 στο ίδιο ζώδιο μέσα στον 3ο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Θα μπορέσεις το επόμενο διάστημα να βγάλεις προς τα έξω τη δουλειά σου και να διαφημιστείς στο αντικείμενό σου με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Μπορείς τώρα να έρθεις σε επαφή με περισσότερους ανθρώπους μέσω των social media ή να δημιουργήσεις μια καινούργια ιστοσελίδα για να προωθήσεις το εμπόρευμά σου αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο. Η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη, των δύο μεγάλων ευεργετών της αστρολογίας, την ίδια μέρα, φέρνει επίσης εύνοια σε όσους ασχολούνται με τα Μ.Μ.Ε, το marketing, τη συγγραφή αλλά και τη διδασκαλία. Όσοι σπουδάζουν μπορεί επιτέλους να πάρουν πτυχίο, ενώ στα προσωπικά θα υπάρξουν πιθανότητες για νέες γνωριμίες μέσω του διαδικτύου. Η εύνοια όμως μπορεί να καθυστερήσει λόγω του ότι ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος, όμως το περιθώριο υλοποίησης όλων αυτών εκτείνεται μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Το Σαββατοκύριακο οι συνοδοί του Ερμή με την Αφροδίτη και τον Δία ευνοούν τις επανασυνδέσεις, ενώ ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις 10/2 στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, αλλά και στο κομμάτι της οδήγησης εξαιτίας του τετραγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στον Ταύρο.

Αιγόκερος (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Αυτή την εβδομάδα τα οικονομικά σου έρχονται σε πρώτο πλάνο, με τη Νέα Σελήνη του μήνα την Πέμπτη 11/2 στο ζώδιο του Υδροχόου, να πραγματοποιείται μέσα στον 2ο οίκο των αποκτημάτων και της ασφάλειάς σου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Με τη βοήθεια και της πολύ ευνοϊκής συνόδου Αφροδίτης - Δία στον Υδροχόο την ίδια ημέρα, μπορεί να υπάρξει μια πρόταση στα επαγγελματικά που θα αποφέρει μελλοντικά σημαντικά κέρδη ή μια πολύ συμφέρουσα οικονομική συμφωνία, καθώς και μια καινοτόμα ιδέα για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου και με τη βοήθεια της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Παράλληλα, η πίστη σου στον εαυτό σου θα αυξηθεί και αυτό θα σε κάνει να θα θελήσεις να διεκδικήσεις περισσότερα σε αυτό το κομμάτι, ενώ θα επανεξετάσεις και το τι πραγματικά έχει αξία στη ζωή σου εκτός από τα υλικά αγαθά. Δεδομένου όμως ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 20/2, μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε αυτές τις εξελίξεις. Το Σαββατοκύριακο οι σύνοδοι του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη και τον Δία στον Υδροχόο σε βάζουν στη διαδικασία να αναθεωρήσεις μια παλιά ερωτική σχέση και δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει τώρα και πιθανότητα επανασύνδεσης, συγκυριακά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Την Τετάρτη 10/2, με το τετράγωνο ανάδρομου Ερμή - Άρη, θα χρειαστεί να προσέξεις τα νεύρα σου και το κομμάτι της επικοινωνίας με τον σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σου αυτήν την εβδομάδα, στην οποία έχουμε μια σπανιότατη πολυαστρία στο ζώδιό σου, με έξι από τους δέκα πλανήτες (μαζί με τα Φώτα) του ζωδιακού να βρίσκονται σε αυτό την ημέρα της Νέας Σελήνης του Φεβρουαρίου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11/2 στην 23 17’ του ζωδίου σου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς και να σχεδιάσεις το μέλλον σου βασισμένος αποκλειστικά στα θέλω σου και στις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στον τομέα των επαγγελματικών, των οικονομικών, αλλά και των προσωπικών σου και γενικώς εν δυνάμει σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Μη βιαστείς να προχωρήσεις κάνοντας σπασμωδικές κινήσεις καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου μέχρι 20/2, αντίθετα πάρε τον χρόνο σου για να ονειρευτείς τι θέλεις από αυτή τη χρονιά, μιας και η Νέα Σελήνη γίνεται πάνω στα γενέθλιά σου και θα σηματοδοτήσει μια νέα εκκίνηση στη ζωή σου. Οι σπόροι που θα φυτέψεις τώρα θα αποδώσουν καρπούς που θα φανούν με τις δύο Πανσελήνους του καλοκαιριού στο ζώδιό σου στις 24/7 και 22/8. Την ίδια ημέρα σχηματίζεται και η τυχερή σύνοδος Αφροδίτης - Δία στο ζώδιό σου που ανεβάζει την αισιοδοξία σου, τη γοητεία σου και τη διάθεσή σου για διασκέδαση, ενώ φέρνει εύνοια τόσο στον οικονομικό και όσο και στον ερωτικό τομέα. Το Σαββατοκύριακο με τις όψεις του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη και τον Δία μπορεί να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος καθώς και επανασυνδέσεις. Προσοχή μόνο στα μέσα της εβδομάδας με το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο στον Ταύρο, που μπορεί να φέρει μικροατυχήματα λόγω αφηρημάδας τόσο στο σπίτι όσο και στον δρόμο, καθώς και τσακωμούς και εντάσεις στο κομμάτι των σχέσεων, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Αυτήν την εβδομάδα έχουμε το σπανιότατο stelium 6 ουρανίων σωμάτων στο ζώδιο του Υδροχόου, που συμβαίνει μια φορά στα 20 χρόνια, κατά την περίοδο της Νέας Σελήνης του μήνα, που πραγματοποιείται την Πέμπτη 11/2 στο ίδιο ζώδιο και τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Μέσα σε αυτό το πιο σκοτεινό κομμάτι του χάρτη σου σχηματίζεται την ίδια ημέρα και η σύνοδος Αφροδίτης - Δία στο ίδιο ζώδιο, που θα βοηθήσει και αυτή να πραγματοποιήσεις μια «κατάδυση» στον εαυτό σου, για να επανεξετάσεις ζητήματα από το παρελθόν που επηρεάζουν ακόμα τον ψυχισμό σου. Έφτασε η στιγμή να απαλλαγείς από τους φόβους σου και να ξεμπερδεύεις με άτομα και καταστάσεις που σε βαραίνουν ψυχολογικά, να οραματιστείς τι θέλεις απο το μέλλον σου εμπιστευόμενος το ένστικτό σου, και να σχεδιάσεις ένα «λίφτινγκ» ψυχής και σώματος. Θα βρεις τρόπους να διαχειριστείς καλύτερα το άγχος σου και να φροντίσεις πιο αποτελεσματικά το σώμα σου, μέσω εναλλακτικών θεραπειών όπως π.χ. ο βελονισμός ή το ρέικι. Η επίδραση της Νέας Σελήνης ολοκληρώνεται στο τέλος του καλοκαιριού. Το Σαββατοκύριακο με τις συνόδους που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής είναι πολύ πιθανές οι επιστροφές ατόμων από το παρελθόν ή μπορεί να υπάρξει έντονη ανάγκη επικοινωνίας μαζί τους λόγω και του κλίματος της γιορτής τω ερωτευμένων. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την Τετάρτη 10/2 στην επικοινωνία μέσα στις σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές, λόγω του τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη.

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου