Τα Ζώδια του Σαββάτου 13.02.2021

12/02/2021
Παρθένε, βρίσκεις τρόπους να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου αλλά και να ασχοληθείς με το κομμάτι της εμφάνισής σου.

Κριός
Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με φίλους, ενώ μπορεί να γίνει και μια επιστροφή ενός προσώπου από το ερωτικό σου παρελθόν.

Ταύρος
Μπορεί να υπάρξει μια εκ νέου ερωτική προσέγγιση από ένα άτομο στον επαγγελματικό σου χώρο, με το οποίο έχετε... ανοιχτούς λογαριασμούς.

Δίδυμοι
Ευχάριστες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν στα αισθηματικά σου, μέσω μιας επανασύνδεσης με έναν μετανιωμένο πρώην.

Καρκίνος
Αισθάνεσαι ότι γίνεσαι ένα με τον σύντροφό σου, απολαμβάνοντας τη σεξουαλικότητά σου.

Λέων
Μπορούν τώρα να δοθούν εξηγήσεις μέσα στη σχέση σου, που θα βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια υπήρχαν. Ανοιχτό και το ενδεχόμενο ερώτικων επιστροφών.

Παρθένος
Βρίσκεις τρόπους να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου αλλά και να ασχοληθείς με το κομμάτι της εμφάνισής σου.

Ζυγός
Αν είχες τσακωθεί με το ταίρι σου ή είχατε κάνει ένα διάλειμμα στη σχέση σας, σήμερα ενισχύονται οι πιθανότητες για επανασύνδεση.

Σκορπιός
Βιώνεις μια ρομαντική διάθεση με τον σύντροφό σου και αναπολείτε μαζί στιγμές χαράς και ευτυχίας από το κοινό σας παρελθόν.

Τοξότης
Λαμβάνεις μηνύματα και τηλεφωνήματα από πρώην και μπορεί τώρα να μπορέσεις να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στα προσωπικά σου.

Αιγόκερως
Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις παλιές οικονομικές υποθέσεις, σκεφτόμενος out of the box.

Υδροχόος
Διαθέτεις έντονη γοητεία και ικανότητα στο φλέρτ, δεν αποκλείεται όμως και η πιθανότητα να επανεξετάσεις και μια αισθηματική κατάσταση από τα παλιά, που έρχεται ξανά στην επιφάνεια.

Ιχθύες
Θα υπάρξει ευκολία στην έκφραση συναισθημάτων και διάθεση για εξομολογήσεις ερωτικού περιεχομένου, προσοχή μόνο, καθώς μπορεί να αποδειχτούν... φούμαρα.