Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 15-21 Φεβρουαρίου 2021

15/02/2021
Ιχθύ, για τον επόμενο μήνα πρωταγωνιστείς, κάνεις focus στον εαυτό σου

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Την τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα την Τετάρτη 17/1 έχουμε το πρώτο από τα συνολικά τρία τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Κρόνος από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μέσα στο 2021. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική όψη που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Το ζητούμενο για εσένα είναι να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στο κομμάτι των φιλικών σου σχέσεων και των συνεργασιών σου με ομάδες και συλλόγους ανθρώπων. Αν υπάρχουν κοντά σου άτομα που πλέον λειτουργούν τοξικά απέναντί σου και δεν σε αποδέχονται συνολικά ως προσωπικότητα αλλά σου δημιουργούν ανασφάλειες γύρω από το άτομό σου, θα απομακρυνθούν από τη ζωή σου ίσως και με συγκρουσιακό τρόπο. Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα εσωτερικό purgatorio αναφορικά με τα προσωπικά σου θέλω και τους στόχους που έχεις για το μέλλον. Την Πέμπτη 18/1 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου και εσύ μπαίνεις σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο. Το επόμενο διάστημα θα έχεις την ανάγκη να περάσεις αρκετό χρόνο με τον εαυτό σου και να σκεφτείς ξανά κάποια πράγματα που σε απασχολούν σε προσωπικό επίπεδο, ενώ μπορεί να χρειάζεσαι και περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. Πάντα τον μήνα πριν τα γενέθλιά μας αισθανόμαστε λίγο ότι οι δυνάμεις μας μάς εγκαταλείπουν, μέχρι να μπει και πάλι ο Ήλιος στο ζώδιό μας και να μας αναζωογονήσει ανοίγοντας έναν καινούργιο ετήσιο κύκλο. Από το Σάββατο 20/2 που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία θα μπορέσεις σταδιακά να προχωρήσεις επαγγελματικά σχέδια που είχαν κολλήσει το προηγούμενο διάστημα και να επικοινωνήσεις καλύτερα τις ιδέες σου.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Με πάνω από τους μισούς πλανήτες (μαζί με τα Φώτα) συγκεντρωμένους στο ζώδιο του Υδροχόου αυτήν την εβδομάδα και με τη Νέα Πολύ σημαντική αυτή η εβδομάδα για εσένα καθώς την Τετάρτη 17/1 σχηματίζεται το ακριβές τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, μια όψη που θα επαναληφθεί άλλες τρεις φορές μέσα στη χρονιά και που θα επηρεάσει τώρα κυρίως τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Καλείσαι να αναθεωρήσεις το κομμάτι της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου, προβαίνοντας στις απαραίτητες αλλαγές στα επαγγελματικά σου, οι οποίες μάλιστα μπορεί να γίνουν και ερήμην σου και τις οποίες θα πρέπει να αποδεχτείς ως απαραίτητες για την εξέλιξή σου. Ως ζώδιο απεχθάνεσαι οτιδήποτε ανατρέπει τις σταθερές σου, όμως η ενέργεια των πλανητών σε αναγκάζει να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας σου, εν δυνάμει μάλιστα και σε άλλους τομείς της ζωής σου. Η ισχύς της συγκεκριμένης όψης θα διαρκέσει τουλάχιστον δύο μήνες. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύες, την Πέμπτη, στρέφει το ενδιαφέρον σου για τον επόμενο μήνα στους στόχους και τις συνεργασίες που έχεις με ομάδες ανθρώπων καθώς και στις φιλικές σου σχέσεις. Θα μπορούσε μάλιστα να υπάρξει και κάποια βοήθεια από τον κοινωνικό σου περίγυρο πάνω σε θέματα της δουλειάς. Άλλωστε από το Σάββατο 20/2 ο Ερμής ορθοδρομεί και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις σιγά-σιγά πιθανά εμπόδια και δυσκολίες που υπήρχαν στα επαγγελματικά σου και να συνεννοηθείς ευκολότερα με τους γύρω σου.του Φεβρουαρίου που πραγματοποιείται την Πέμπτη 11/2 στο ίδιο ζώδιο, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, εστιάζεις την προσοχή σου στην καριέρα και στα επαγγελματικά σου. Είσαι ικανοποιημένος με τα πράγματα στη δουλειά; Σε ενδιαφέρει πραγματικά το αντικείμενό σου; Ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες επιδιώξεις σου σε αυτό το κομμάτι; Χρειάζεται να σκεφτείς πραγματικά τι θέλεις να επιτύχεις αναφορικά με τους επαγγελματικούς σου στόχους. Το επόμενο διάστημα μπορούν να υπάρξουν ευκαιρίες εξέλιξης, μια προαγωγή ή κάποιου είδους αναγνώριση των προσπαθειών σου και γενικώς επέκταση στο κομμάτι της επαγγελματικής σου ζωής. Σε αυτό θα βοηθήσει και η πολύ τυχερή σύνοδος Αφροδίτης - Δία στον Υδροχόο που σχηματίζεται την ίδια ημέρα. Κάποιοι μπορεί να έχουν καλά νέα που αφορούν και τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, καθώς η αστρολογία λειτουργεί με άξονες. Επειδή όμως ο Ερμής είναι ανάδρομος, μπορεί να μην δεις άμεσα γεγονότα αλλά μην αποθαρρύνεσαι καθώς η ακτίνα επιρροής φτάνει μέχρι το καλοκαίρι με τις δύο Πανσελήνους στο ζώδιο του Υδροχόου στις 25/7 και 22/8. Το Σαββατοκύριακο οι σύνοδοι του Ερμή μπορεί να φέρουν ξανά στην επιφάνεια αισθηματικές καταστάσεις μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο, ενώ η μέρα της εβδομάδας που χρειάζεται προσοχή είναι η Τετάρτη 10/2, όπου μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και ρήξεις σε αυτό το κομμάτι με το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιό σου, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Αυτή την εβδομάδα το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου την Τετάρτη 17/2, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, θα σε βάλει σε μια διαδικασία να αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου και να αναθεωρήσεις το σύστημα των πεποιθήσεών σου, αλλά και πιθανότατα τον τομέα των σπουδών σου. Ίσως διατηρείς ακόμα κάποιες απόψεις από την πατρική σου οικογένεια ή την γενικότερη ανατροφή σου που δεν σου χρησιμεύουν πλέον στην ζωή σου και θα θελήσεις τώρα να απελευθερωθείς από αυτές, καθώς και από πλάνα για το μέλλον που σου είχαν «φυτέψει» άλλοι στο κεφάλι και δεν συνάδουν πια με τα προσωπικά σου θέλω. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις κάποια ζητήματα από το παρελθόν, ενώ μπορεί να υπάρξουν και αποκαλύψεις που θα σε ωθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Σε κάθε περίπτωση, έχεις περιθώριο να αλλάξεις οπτική καθώς η όψη αυτή θα πραγματοποιηθεί άλλες δύο φορές μέσα στο 2021. Με τη είσοδο την Πέμπτη του Ήλιου στους Ιχθύες, οι ευθύνες σου αυξάνονται σημαντικά στο κομμάτι των επαγγελματικών για τον επόμενο μήνα, το ίδιο όμως και η φιλοδοξία σου να αποδείξεις τι πραγματικά αξίζεις. Σε αυτό θα βοηθήσει και η επιστροφή του κυβερνήτη σου Ερμή σε ορθή πορεία από τις 20/2, που θα διευκολύνει τις επικοινωνίες σου, αλλά και τις επαφές σου με το εξωτερικό.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Η καινούργια εβδομάδα φιλοξενεί την Τετάρτη 17/2 το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο και τον 8ο ηλιακό σου οίκο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μια όψη που θα σχηματιστεί άλλες τρεις φορές κατά την διάρκεια του χρόνου και που τώρα επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Θα αναγκαστείς να έρθεις αντιμέτωπος με τους φόβους σου τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, αντλώντας δύναμη αποκλειστικά από τον εαυτό σου, χωρίς τα δεκανίκια των δικών σου προσώπων ή του φιλικού σου κύκλου. Το ταξίδι αυτό δεν θα είναι εύκολο, ενδεχομένως να υπάρξουν και ανατροπές σε κάποια οικονομικά θέματα αλλά και δύσκολες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρεις. Θα μπορέσεις όμως να συνειδητοποιήσεις την πραγματική σου δύναμη και να εκτιμήσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Την Πέμπτη ο Ήλιος εισέρχεται στου Ιχθύες και τον 9ο ηλιακό σου οίκο, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα σπουδών και νομικών υποθέσεων, αλλάζοντας παράλληλα αισθητά τη διάθεσή σου και την ανάγκη σου για κοινωνική αλληλεπίδραση, ενώ η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 20/2 θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις οικονομικές συμφωνίες που είχαν παγώσει.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Αναμφίβολα η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για το ζώδιό σου, καθώς την Τετάρτη 17/2 κορυφώνεται το 1ο τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου από τον Υδροχόο, που βρίσκεται απέναντί σου, με τον Ουρανό από τον Ταύρο, που βρίσκεται στο μεσουράνημά σου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα οδηγήσουν σε σημαντικές αλλαγές στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και των συνεργασιών σου, αλλά και στον τομέα της καριέρας σου. Οι προκλήσεις όμως  δεν θα είναι μόνο απ’ εξω, αλλά θα τροφοδοτούνται και από την ανάγκη σου να αναδημιουργήσεις τις σχέσεις με τους γύρω σου θέτοντας τα όριά σου. Οτιδήποτε δεν σε εκφράζει, σε ζορίζει και σε κρατά καθηλωμένο σε μια μίζερη ρουτίνα θα «καταστραφεί», είτε αυτό πρόκειται για σχέση είτε πρόκειται για το αντικείμενο με το οποίο ασχολείσαι, για να μπορέσεις στην συνέχεια να προχωρήσεις σε κάτι που θα σε εκφράζει αυθεντικά. Οι εξελίξεις αυτές δεν θα προκύψουν απαραίτητα άμεσα, καθώς η επιρροή της όψης διαρκεί αρκετό διάστημα και μάλιστα θα επαναληφθεί άλλες δύο φορές φέτος. Την Πέμπτη ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων, επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, κληρονομικά κ.τ.λ., ενώ με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 20/2, το αλαλούμ στην επικοινωνία σταματά και μπορείς τώρα να δρομολογήσεις επαγγελματικές συνεργασίες που είχες στα σκαριά.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Στα μέσα της εβδομάδας το τετράγωνο του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μια σκληρή όψη που θα επαναληφθεί άλλες δύο φορές μέσα στη χρονιά και τώρα επηρεάζει κυρίως του γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις σωστά τα οφέλη που αποκομίζεις από την εργασία σου και το κατά πόσον αυτή σε ικανοποίει σε ένα ευρύτερο επίπεδο. Είσαι άτομο ιδιαίτερα εργατικό και τίμιο, που δουλεύεις με πειθαρχία και αφοσίωση, κάνοντας το καλύτερο για τον εκάστοτε εργοδότη σου και την ομάδα σου. Εσύ όμως τι εισπράττεις ως αντάλλαγμα; Οι κόποι σου αναγνωρίζονται σε ανθρώπινο επίπεδο; Υπάρχει το ανάλογο δίκαιο οικονομικό αντίκρισμα; Και, τέλος, είναι όντως αυτή η δουλειά το δικό σου vocation; Αν η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα είναι αρνητική, τότε πιθανότατα θα θελήσεις να προχωρήσεις σε αλλαγές, έχοντας πλέον διαφορετική στόχευση. Την Πέμπτη 18/2 ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνά στους Ιχθύες και τον άξονά σου, φέρνοντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές στο προσκήνιο. Παράλληλα, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να επανέρχεται σε ορθή πορεία από το Σάββατο, μπορείς πλέον να βάλεις μια τάξη στην καθημερινότητά σου και να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικότερα τα καθήκοντά σου στη δουλειά.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Με το τετράγωνο που θα σχηματίσει αυτήν την εβδομάδα ο Κρόνος από τον Υδροχόο και τον 5ο ηλιακό σου οίκο, με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 17/2, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, θα υπάρξουν ανακατατάξεις στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι μέσα σε σχέσεις που λειτουργούν αρνητικά προς την ψυχική σου υγεία και σε δηλητηριάζουν επί καθημερινής βάσεως, πιέζοντας σε και ασκώντας σου υπερβολικό έλεγχο, θα θελήσεις να βάλεις ένα τέλος. Πολλές φορές έχεις την τάση να λειτουργείς συνεξαρτητικά μέσα στις σχέσεις σου και να ανέχεσαι καταστάσεις λόγω της ανασφάλειάς σου και της αδυναμίας σου να αρνηθείς κάποια πράγματα, βάζοντας υγιή όρια. Η όψη αυτή, που έχει μακρά ισχύ και θα πραγματοποιηθεί άλλες δύο φορές μέσα στον χρόνο, θα σε βοηθήσει να πετάξεις από πάνω σου τέτοιες συμπεριφορές αλλά και ό,τι άλλο δεν συμβαδίζει με τις προσωπικές σου ανάγκες για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά. Αυτό δεν θα γίνει απαραίτητα με «ειρηνικό» τρόπο, οπότε ετοιμάσου και για πιθανές έντονες καταστάσεις. Ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύες στις 18/2 και το καθημερινό πρόγραμμα, ειδικά στη δουλειά γίνεται ιδιαίτερα απαιτητικό, θα έχεις όμως την ευκαιρία να προχωρήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια με λιγότερο εμπόδια, μιας και ο Ερμής σταματά τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του από το Σάββατο.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Το κυριότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας δεν είναι άλλο από την πρώτη «σύγκρουση» του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου και τον 4ο γωνιακό σου οίκο, με τον Ουρανό από τον Ταύρο, που βρίσκεται απέναντί σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσουν και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, θα έχει ισχύ περίπου δύο μηνών και θα επαναληφθεί άλλες δύο φορές μέσα στο 2021, φέρνοντάς σε αντιμέτωπο με σημαντικές αλλαγές, αλλά και απρόβλεπτα γεγονότα στις οικογενειακές και διαπροσωπικές σου σχέσεις. Και εσύ ο ίδιος όμως θα περάσεις τις σχέσεις σου, τόσο με τον σύντροφο και τα μέλη της οικογένειάς σου, όσο και με τους συνεργάτες στα επαγγελματικά από μικροσκόπιο. Πιθανότατα να πάρεις αποστάσεις από άτομα με τα οποία δεν υπάρχει πλέον κοινός τόπος και η συμπεριφορά τους είναι άκαμπτη και καταπιεστική απέναντί σου σε τέτοιο βαθμό που παύεις πια να είσαι ο εαυτός σου. Θα μπορέσεις να απαλλαγείς ακόμα και από δικά σου κολλήματα και βαθύτερους φόβους που έχουν να κάνουν με την εμμονική και αυτοκαταστροφική σου προσκόλληση σε καταστάσεις που σε φθείρουν ψυχικά, ανοίγοντας τον δρόμο για το καινούργιο στη ζωή σου. Την Πέμπτη ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες και η διάθεσή σου για διασκέδαση αλλά και δημιουργική αυτοέκφραση αυξάνεται, ενώ με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 20/2, μπορείς να τρέξεις ζητήματα αγοραπωλησίας ακινήτων που είχαν μπλοκαριστεί το προηγούμενο διάστημα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Αυτή την εβδομάδα το τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου την Τετάρτη 17/2, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου και που θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές φέτος, εγκαινιάζει την περίοδο των αλλαγών στον τομέα της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης. Είσαι ένας άνθρωπος της υπερβολής ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τις απολαύσεις της ζωής, όμως έφτασε η ώρα που θα αναγκαστείς να προσεγγίσεις με διαφορετικό τρόπο τη φροντίδα του εαυτού σου, περιορίζοντας την τάση σου για αλόγιστο φαγητό και να ασχοληθείς σε πιο συστηματικό επίπεδο με την άθληση. Ακόμη θα κάνεις αλλαγές και στον τρόπο που δουλεύεις αλλά και οργανώνεσαι στην καθημερινότητά σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων και τον 4ο γωνιακό σου οίκο, την Πέμπτη, θα σε παρακινήσει να ασχοληθείς με τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας πιο ενεργά το επόμενο διάστημα κάνοντας δουλειές που είχες παραμελήσει και περνώντας περισσότερο χρόνο με τους οικείους σου. Από τις 20/2, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, ομαλοποιώντας την επικοινωνία σου με συγγενείς και φίλους, δίνοντας σου παράλληλα την ευκαιρία να προωθήσεις πιο εύκολα την δουλειά σου προς τα έξω.

Αιγόκερος (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Με το τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος από τον Υδροχόο και τον 2ο οίκο σου, με τον Ουρανό στον Ταύρο από τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου την Τετάρτη 17/2, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πιθανότατα σημαντικές αλλαγές στον τομέα των οικονομικών σου. Ως ζώδιο της γης η σχέση σου με το χρήμα είναι ζωτικής σημασίας για εσένα και τείνεις να ακολουθείς πιο παραδοσιακούς τρόπους για να βγάλεις τα χρήματά σου. Οι συνθήκες όμως θα σε οδηγήσουν να σκεφτείς πιο δημιουργικούς και πρωτοποριακούς ακόμα τρόπους, εκπλήσσοντας πολλές φορές τον εαυτό σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία παράλληλα να εκφράσεις ίσως και κάποια ταλέντα που αγνοούσες. Εν τέλει, η ανάγκη σου για αυτοέκφραση πιθανόν να υπερβεί την ανάγκη για εσωτερική ασφάλεια μέσω της απόκτησης πόρων. Ίσως αυτό έρθει λόγω κάποιων καταστάσεων που θα περιορίσουν το εισόδημά σου, βάζοντάς σε να αναθεωρήσεις εν γένει την αξία του χρήματος στην ζωή σου. Στις 18/2 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες και το ενδιαφέρον σου για επικοινωνία και ανταλλαγή πληροφοριών τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο αυξάνεται, ενώ από το Σάββατο που ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα χωρίς τα κολλήματα που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Η κυρία όψη για το 2021 τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο, το τετράγωνο του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο σου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου ολοκληρώνεται για πρώτη φορά την Τετάρτη 17/2, επηρεάζοντας τώρα κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Θα επαναληφθεί όμως άλλες δύο φορές στις 14 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου, προκαλώντας ριζικές αλλαγές στην ζωή σου. Δεν τα πας καλά με τα όρια και τους περιορισμούς, οι πιέσεις όμως που θα ασκηθούν στον τομέα των σχέσεών σου, ειδικά αυτών που σχετίζονται με τα πολύ σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, με τα μέλη της οικογένειαάς σου καθώς και με πρόσωπα εξουσίας, θα σε βάλουν στην διαδικασία να οριοθετήσεις άτομα και συμπεριφορές αλλά και να σπάσεις δεσμούς με ό,τι σε κρατάει όμηρο νοοτροπιών του παρελθόντος. Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύες στις 18/2 εστιάζει την προσοχή σου στον τομέα των οικονομικών σου. Θα χρειαστεί να διευθετήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν με λογαριασμούς, βάζοντας ένα πρόγραμμα στα έξοδά σου. Το Σάββατο ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να δρομολογήσεις νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά, βάζοντας μπρος σχέδια που επεξεργαζόσουν κατά την διάρκεια της αναδρομής του.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Χρόνια Πολλά αγαπητέ Ιχθύ! Την Πέμπτη 18/2 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας επίσημα τον μήνα των γενεθλίων σου. Για τον επόμενο μήνα πρωταγωνιστείς, κάνεις focus στον εαυτό σου και στους προσωπικούς σου στόχους αφήνοντας για λίγο ζητήματα άλλων που σε βαραίνουν, προχωρώντας σε δράση χωρίς αναβολές σε επαγγελματικό επίπεδο. Με τον Ερμή μάλιστα να ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στις 20/2 μπορείς να τακτοποιήσεις υποθέσεις στη δουλειά που σου προκαλούσαν άγχος το προηγούμενο διάστημα, βάζοντας τάξη στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Το ήδη ισχύον τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο που γίνεται ακριβείας την Τετάρτη 17/2, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τραύματα και λάθη του παρελθόντος τελειώνοντας οριστικά με νοσηρές καταστάσεις που απομυζούν την ενέργειά σου και να βγεις μπροστά, ατενίζοντας το μέλλον χωρίς φόβο. Ίσως υπάρξουν κάποια απρόσμενα γεγονότα και αποκαλύψεις που αφορούν κοντινά σου πρόσωπα και που θα λειτουργήσουν σαν αφορμή για να πάρεις πλέον τις αποστάσεις σου. Η όψη αυτή είναι μεγάλης χρονικής εμβέλειας και θα σχηματιστεί άλλες δύο φορές μέσα στην χρονιά.

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου