Τα Ζώδια της Τρίτης 16.02.2021

15/02/2021
Υδροχόε, λίγη παραπάνω διάκριση δεν βλάπτει σχετικά με τα άτομα που εμπιστεύεσαι

Κριός
Αισθάνεσαι ότι κάποια άτομα στο εργασιακό σου περιβάλλον προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν. Προσοχή στις αντιδράσεις σου.

Ταύρος
Η βαρεμάρα που νιώθεις σήμερα μπορεί φρενάρει κάπως τα αντανακλαστικά σου, οδηγώντας σε ένα επικοινωνιακό λάθος στη δουλειά.

Δίδυμοι
Θα ζητήσεις ίσως τη συμβουλή ενός φίλου για το πώς να κινηθείς παρακάτω αναφορικά με ένα οικονομικό ζήτημα που σε πιέζει.

Καρκίνος
Χρειάζεται να αποφύγεις την τάση σου για συναισθηματικούς χειρισμούς στην σχέση με το ταίρι σου ή με έναν συνεργάτη σου.

Λέων
Έχεις λίγο κακό ρυθμό σήμερα στη δουλειά καθώς κάνεις τα πλάνα σου χωρίς να υπολογίζεις και το πρόγραμμα των άλλων.

Παρθένος
Ένας καυγάς μπορεί να οδηγήσει στο να βγάλεις από μέσα σου κάτι που σε πιέζει στον ανθρωπό σου, με το πρόσημο στο τέλος να είναι θετικό για τη σχέση σας.

Ζυγός
Η ένταση που νιώθεις μπορεί να εκφραστεί με έμμεσο τρόπο στα μέλη της οικογένειάς σου και στους συνεργάτες στα επαγγελματικά, μέσα από παθητικό-επιθετικές συμπεριφορές.

Σκορπιός
Ένας εξωγενής παράγοντας που δεν είχες υπολογίσει μπορεί να κάνει άνω-κάτω το πρόγραμμά σου, ειδικά στον χώρο της δουλειάς, αυξάνοντας το άγχος σου.

Τοξότης
Κάποια επιχειρηματικά σχέδια που επεξεργάζεσαι είναι πιθανό να σκαλώνουν προσωρινά, μιας και δεν «βγαίνουν» τα μαθηματικά.

Αιγόκερως
Είσαι περισσότερο εύθικτος του συνηθισμένου σήμερα και «τσιμπάς» αμέσως σε προκλήσεις από μέλη της οικογένειάς σου ή πρόσωπα στον επαγγελματικό σου χώρο.

Υδροχόος
Λίγη παραπάνω διάκριση δεν βλάπτει σχετικά με τα άτομα που εμπιστεύεσαι, καθώς μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος με τα υπερβολικά σου ανοίγματα.

Ιχθύες
Μην παρασύρεσαι στο να αποκτήσεις κάτι που σου γυάλισε επειδή έδειχνε ωραίο στην φίλη ή στον φίλο σου, γιατί μπορεί το αποτέλεσμα να είναι απογοητευτικό για το δικό σου στιλ.