Τα Ζώδια της Τετάρτης 17.02.2021

16/02/2021
Υδροχόε, η προσωπική σου εξέλιξη γίνεται αυτοσκοπός

Κριός
Χρειάζεται να επανεξετάσεις επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια για το μέλλον, καθώς και να εκσυγχρονίσες τον τρόπο που εργάζεσαι.

Ταύρος
Για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις στον τομέα της καριέρας σου απαιτούνται γενναίες αλλαγές, οι οποίες δεν αποκλείεται να είναι και απροειδοποίητες.

Δίδυμοι
Τα μοτίβα σκέψης σου καθώς και ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα σε γενικό επίπεδο θα διαφοροποιηθούν ριζικά το επόμενο διάστημα.

Καρκίνος
Έρχεσαι αντιμέτωπος με την πραγματικότητα στα οικονομικά σου με απρόσμενο ίσως τρόπο και καλείσαι να βρεις τις ισορροπίες σου σε αυτό το κομμάτι.

Λέων
Ενδέχεται να προχωρήσεις σε αποφάσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στις επαγγελματικές συνεργασίες σου.

Παρθένος
Αναθεωρείς τα δεδομένα στον εργασιακό σου χώρο ή στο αντικείμενο των σπουδών σου, με γνώμονα την πρόοδ;o σου.

Ζυγός
Η πολύ καλοσύνη βλάπτει, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις. Μπαίνεις σε μια διαδικασία που πρέπει να βάλεις όρια στους άλλους.

Σκορπιός
Οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου και με τα άτομα που συνεργάζεσαι σε καθημερινό επίπεδο θα περάσουν μια περίοδο αλλαγών ή και ανατροπών, που στόχο έχουν την προσωπική σου απελευθέρωση.

Τοξότης
Extreme makeover. Αυτός είναι ο τίτλος για τις αλλαγές που, θέλοντας και μη, θα υιοθετήσεις στον τομέα της φυσικής σου κατάστασης αλλά και της καθημερινότητας στη δουλειά.

Αιγόκερως
Οι προσωπικές σου ανάγκες και θέματα οικονομικής ασφάλειας είναι ζητήματα που θα σε απασχολήσουν αρκετά από 'δω και πέρα.

Υδροχόος
Η προσωπική σου εξέλιξη γίνεται αυτοσκοπός και ξεκινάς ξεκαθαρίσματα στο περιβάλλον σου, αρχίζοντας από την οικογένειά σου. Τα ξαφνικά γεγονότα εναι επίσης μέσα στο παιχνίδι.

Ιχθύες
Ζητήματα του παρελθόντος που σου δημιουργούν ακόμα φοβίες και ανασφάλειες χρειάζονται τώρα διαφορετική διαχείρηση. Αυτό μπορεί να συμβεί κρατώντας ίσως και κάποιες αποστάσεις από κοντινά σου άτομα, που πλέον δεν είναι υποστηρικτικά απέναντί σου.