Τα Ζώδια του Σαββάτου 20.02.2021

20/02/2021

Αιγόκερε, σε απασχολεί ιδιαίτερα η ερωτική σου ζωή σήμερα

Κριός 

Αν πρέπει να συζητήσεις κάτι σημαντικο με ένα φίλο ή έναν συνεργάτη σου, πρόσεξε τον τρόπο που θα το κάνεις, καθώς η ένταση μπορεί να ξεσπάσει πολύ εύκολα. 

Ταύρος 

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια σήμερα προκειμένου να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου μέσα σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση και να αποφύγεις τον καυγά. 

Δίδυμοι

Είσαι αρκετά στρεσαρισμένος, προσπαθώντας να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στην δουλειά που σε παιδεύουν αρκετά. 

Καρκίνος

Είσαι έτοιμος να ακούσεις τα παράπονα και ίσως κάποιες αλήθειες για την σχέση σου από το ταίρι σου; αν όχι, καλύτερα να αποφύγεις τεχνηέντως μια τέτοια συζήτηση. 

Λέων

Η πίεση που υπάρχει στα επαγγελματικά συνεχίζεται, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ίσως και προβλήματα με τον άνθρωπο σου, που νιώθει παραγκωνισμένος. 

Παρθένος

Να είσαι προετοιμασμένος και σήμερα για κάποιες ανατροπές στο πρόγραμμα σου, ενώ παράλληλα μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε άγχη των συναδέλφων στην δουλειά. 

Ζυγός

Προσοχή στα νεύρα σου σήμερα, γιατί μπορεί να ξεπεράσεις τα όρια στην προσωπική σου σχέση. 

Σκορπιός

Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την διπλωματία σου για να διατηρήσεις τις ισορροπίες σε μια σχέση, επαγγελματική ή προσωπική, που σημαίνει αρκετά για’σένα. 

Τοξότης

Δεν χρειάζεται να συμφωνείς σε όλα με τους συνεργάτες σου, ειδικά σε θέματα που δεν άπτονται εκατό τοις εκατό της δουλειάς. 

Αιγόκερως

Σε απασχολεί πολύ έντονα ένα οικονομικό θέμα ή και η πορεία της ερωτικής σου ζωής. 

Υδροχόος

Πρόσεξε πως διαχειρίζεσαι το άγχος σου, γιατί μπορεί να έχει αντίκτυπο στην προσωπική σου ζωή, δημιουργώντας συνθήκες αντιπαραθέσεων μέσα στο σπίτι. 

Ιχθύες

Μια παραπάνω κουβέντα μπορεί να γίνει αφορμή για να ξεσπάσει ο καυγάς σήμερα τόσο στην εργασία σου όσο και με κάποιο κοντινό σου άτομο ή συγγενή.