Τα Ζώδια της Κυριακής 21.02.2021

20/02/2021
Κριέ, έχεις μεγαλύτερη διάθεση να δεις κόσμο και να επικοινωνήσεις με το περιβάλλον σου

Κριός
Έχεις μεγαλύτερη διάθεση να δεις κόσμο και να επικοινωνήσεις με το περιβάλλον σου, ενώ με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία βρίσκεις και τη στήριξη που χρειάζεσαι για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, που τελευταία είχαν κάπως μπλοκαριστεί.

Ταύρος
Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, βρίσκεις ξανά τα πατήματά σου στα επαγγελματικά και αποκαθιστάς τη σχέση σου με ανωτέρους, που μπορεί να είχε επηρεαστεί το προηγούμενο διάστημα.

Δίδυμοι
Θα έχεις την τάση να βλέπεις τα πράγματα περισσότερο από τη δική σου οπτική, χάνοντας τη συνολική εικόνα σήμερα, ενώ η θολούρα που επικρατούσε αναφορικά με τους στόχους σου θα αρχίσει να υποχωρεί, με τον Ερμή να γυρίζει και πάλι σε ορθή πορεία.

Καρκίνος
Το κομμάτι της διατροφής και της φυσικής σου κατάστασης σε απασχολεί έντονα, θα μπορέσεις όμως να ρυθμίσεις το συναισθηματικό «ανακάτεμα» και σταδιακά να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου, με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία.

Λέων
Προσωπικές σχέσεις εξομαλύνονται με τον Ερμή να ορθοδρομεί και υπάρχει πλέον πράσινο φως και για καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες.

Παρθένος
Η ορθή πορεία του Ερμή δίνει σταδιακά ένα τέλος στην ανακατωσούρα και τα μπερδέματα στη δουλειά και την καθημερινότητά σου, που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα.

Ζυγός
Με πιο ευχάριστη διάθεση κυλά η Κυριακή, ενώ η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία αποσαφηνίζει σιγά σιγά το τοπίο στην προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός
Αν το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπισες προβλήματα με οικογενειακά θέματα ή περίεργες καταστάσεις στα επαγγελματικά, το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή ξεκαθαρίζει τα πράγματα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αναδιοργανωθείς, αποκαθιστώντας παράλληλα σημαντικά και το ψυχολογικό σου κομμάτι.

Τοξότης
Η επικοινωνία σου με τους άλλους και ο τρόπος σκέψης σου ομαλοποιούνται και παράγουν πιο απτά αποτελέσματα, με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία.

Αιγόκερως
Βρίσκεις τρόπους να ξεπεράσεις δυσκολίες στην τακτοποίηση των οικονομικών σου που πιθανότατα υπήρχαν τελευταία, καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία.

Υδροχόος
Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, βάζοντας τέλος σιγά σιγά στα μπερδέματα που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα, αλλά και στο mind fog που δεν σου επέτρεπε να συγκεντρωθείς στους στόχους και στις επιδιώξεις σου.

Ιχθύες
Τον τελευταίο καιρό είχες αυξημένο στρες αλλά και πιεστικές στιγμές σε ψυχολογικό επίπεδο, με αποτέλεσμα να κλειστείς αρκετά στον εαυτό σου. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία εξομαλύνει τον ψυχισμό σου και διευκολύνει τα νέα ξεκινήματα.