Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 22-28 Φεβρουαρίου 2021

22/02/2021
Ιχθύ, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει, το ίδιο και η γοητεία σου και τα vibes που εκπέμπεις στο πέρασμά σου

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Με τον Ερμή να γυρνά σε ορθή πορεία από αυτή την εβδομάδα, μπορείς να ασχοληθείς με την προώθηση των επαγγελματικών σου στόχων και να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί με φίλους τελευταία. Την Πέμπτη 25/2 η Αφροδίτη περνά στους Ιχθείς και τον 12ο ηλιακό σου οίκο και η ανάγκη σου για συναισθηματική έκφραση μέσα στη σχέση εντείνεται, ενώ είσαι αρκετά επιρρεπής και σε παρασκηνιακές καταστάσεις που σε ιντριγκάρουν μεν, αλλά ενέχουν φυσικά μεγαλύτερο ρίσκο. Η Πανσέληνος του μήνα που σχηματίζεται το Σάββατο 27/2 στο ζώδιο της Παρθένου και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με τη φυσική σου κατάσταση και την εργασία σου. Μήπως ήρθε η στιγμή να δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή στο κομμάτι της υγείας σου; Νιώθεις ότι έχεις αφεθεί τελείως το τελευταίο διάστημα στο θέμα του φαγητού, πιστεύοντας ότι με κάποιο μαγικό τρόπο δεν θα έχει αντίκτυπο τόσο στη σωματική σου ενέργεια όσο και στην ευεξία σου; Καιρός λοιπόν να κόψεις τις κακές συνήθειες και να ασχοληθείς σοβαρά με τη φροντίδα του εαυτού σου, αφιερώνοντας παράλληλα αρκετό χρόνο για ξεκούραση, μιας και σε συνδυασμό με τους γρήγορους ρυθμούς στη δουλειά η άμυνα του οργανισμού σου μπορεί να είναι κάπως πεσμένη.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Τα καλά νέα είναι ότι η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον τομέα της καριέρας σου στην αρχή της εβδομάδας, αποκαθιστά σε μεγάλο βαθμό τις δυσκολίες που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα στα επαγγελματικά, δίνοντας σου την δυνατότητα να βρεις λύσεις και να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με προϊσταμένους και συνεργάτες, ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς την Πέμπτη 25/2, ευνοεί την ομαδική δουλειά και αυξάνει την κοινωνική σου διάθεση. Το Σάββατο 27/2 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου στο ζώδιο της Παρθένου και τον 5ο ηλιακό σου οίκο, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, φέρνοντας εξελίξεις στον τομέα των αισθηματικών σου. Θα θελήσεις να χαλαρώσεις λίγο και να αναζωπυρώσεις το πάθος μέσα στην σχέση σου, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, σκεφτόμενος ίσως και το κοινό σας μέλλον, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα απρόσμενο γεγονός όπως μια εγκυμοσύνη, που ανατρέπει τα δεδομένα. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος είναι πιθανή μια νέα γνωριμία που θα φέρει χαμόγελα και που μπορεί μάλιστα να προέρχεται μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Η επιστροφή του κυβερνήτη σου Ερμή σε ορθή πορεία από την Δευτέρα, εξομαλύνει σταδιακά τις επαφές σου με συνεργάτες και σε βοηθά να προωθήσεις καλύτερα τη δουλειά σου, ξεμπλοκάροντας σχέδια που βρίσκονταν σε αναμονή τον τελευταίο μήνα. Άλλωστε την Πέμπτη 25/2 η Αφροδίτη περνά στους Ιχθείς και το ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου, υποστηρίζοντας τις προσπάθειές σου στο κομμάτι των επαγγελματικών σου, δίνοντας σου ευκαιρίες αναγνώρισης της δουλειάς σου. Γίνεσαι πιο δημοφιλής και έχεις τη διάθεση να ξεχωρίσεις. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει και η Πανσέληνος του μήνα το Σάββατο 27/2, που σχηματίζεται στον ζωδιακό σου σταυρό, στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Ενδέχεται να υπάρξουν ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη το επόμενο διάστημα, μπορεί όμως να ασχοληθείς ξανά και με κάποιο ζήτημα στη δουλειά, προσαρμόζοντας τη δράση σου σε νέα δεδομένα. Παράλληλα θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια θα σε απασχολήσουν αρκετά. Μπορεί να προκύψει μια αλλαγή στο οικογενειακό σου status όπως ο ερχομός ενός παιδιού και λόγω αυτού να μπεις σε μια διαδικασία να μετακομίσεις σε ένα μεγαλύτερο σπίτι ή να προκύψει ένα θέμα με το σπίτι ως ακίνητο, που θα σε ξεβολέψει ίσως αρχικά, όμως το τελικό πρόσημο δεν θα είναι αρνητικό για σένα.

 

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Αυτήν την εβδομάδα, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου βάζοντας ένα stop στην εσωστρέφεια και στην εσωτερική σύγχυση που είχες ίσως το προηγούμενο διάστημα. Η είσοδος της Αφροδίτης την Πέμπτη 25/2 στους Ιχθείς, θα βοηθήσει περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση, ανεβάζοντας την ψυχολογία σου και τη διάθεση σου για διασκέδαση και φλερτ. Αν είσαι δεσμευμένος είναι καλή ιδέα να οργανώσεις μια μικρή απόδραση για δύο μέσα στον επόμενο μήνα. Αν και οι καιροί δεν επιτρέπουν όνειρα για ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς, μπορείς π.χ να νοικιάσεις ένα Airbnb για ένα Σαββατοκύριακο για να αλλάξεις κάπως παραστάσεις. Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου που πραγματοποιείται το Σάββατο 27/2, στο ζώδιο της Παρθένου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, θα σε βάλει σε μια περίοδο αυξημένης κινητικότητας σε επίπεδο επαφών, συζητήσεων και ανταλλαγής ιδεών, προκειμένου να προωθήσεις επαγγελματικά σου σχέδια και να συνάψεις νέες συμφωνίες. Η αποφασιστικότητα αλλά και η διαίσθησή σου θα είναι σύμμαχοι στις επιλογές σου. Εξελίξεις και ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν και σε θέματα σπουδών, αν βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση της ζωής σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια θέματα με κοντινά σου πρόσωπα ή άτομα από το συγγενικό σου περιβάλλον.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι αισθητή η επιρροή της επιστροφής του Ερμή σε ορθή πορεία στον άξονά σου. Οι επαφές και οι επικοινωνίες με τον σύντροφο και τους συνεργάτες «διεξάγονται» σε πιο αρμονικό κλίμα και μπορείς, ιδιαίτερα μετά τα μέσα της εβδομάδας, να βρεις υποστηρικτές στις ιδέες σου. Την Πέμπτη 25/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθείς και τον 8ο ηλιακό σου οίκο, τονώνοντας τον ερωτισμό και την σεξουαλικότητα σου. Έχεις πήξει με τα επαγγελματικά σου τελευταία και χρειάζεσαι περισσότερο πάθος και δράση στις ιδιωτικές στιγμές με τον άνθρωπό σου ή καινούργιες εμπειρίες σε αυτό το κομμάτι, αν είσαι ελεύθερος. Ευνοϊκή μπορεί να είναι η επίδραση της Αφροδίτης και σε σχέση με το κοινό σας πορτοφόλι. Ο τομέας των οικονομικών σου άλλωστε έρχεται στο προσκήνιο και με την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, που γίνεται το Σάββατο 27/2, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, φέρνοντας ίσως ένα «θαύμα» σε κάποιο οικονομικό ζήτημα που σε απασχολεί ή μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σου αποφέρει κέρδος. Μπορεί να υπάρξουν έσοδα που δεν είχες υπολογίσει και να καταφέρεις έτσι να κλείσεις «τρύπες» ή να ανταμείψεις τον εαυτό σου με κάτι ακριβό που ζαχαρώνεις εδώ και καιρό, ενώ κάποιοι ίσως προχωρήσουν σε μια επένδυση μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Η εβδομάδα ξεκινά με θετικό τρόπο, μιας και ο κυβερνήτης σου Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, βελτιώνοντας τη ροή της καθημερινότητάς σου και τις δοσοληψίες σου στην δουλειά. Ο εκνευρισμός που είχε δημιουργηθεί μέσα σου με τα διαφορά ευτράπελα που συνέβησαν τελευταία φεύγει σταδιακά και η συνεννόηση με τους συναδέλφους βρίσκει ξανά ρυθμό. Την Πέμπτη 25/2 η Αφροδίτη περνά απέναντι σου στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει για περίπου ένα μήνα. Οι σχέσεις και οι επαγγελματικές σου συνεργασίες απορροφούν από δω και πέρα μεγάλο μέρος της ενέργειας σου, καθώς όλοι στρέφονται σε σένα για τις συμβουλές αλλά και τις ιδέες σου. Η συλλογική δουλειά αποδίδει καρπούς, ενώ και σε προσωπικό επίπεδο η γοητεία σου είναι σύμμαχός σου. Το κομμάτι των διαπροσωπικών σου σχέσεων και ο ρόλος που παίζουν στη ζωή σου, θα σε απασχολήσει έντονα και λόγω της Πανσέληνου του μήνα, που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου το Σάββατο 27/  ,επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Θέλεις να βελτιώσεις κάποια ευαίσθητα σημεία που δημιουργούν ίσως προβλήματα, να μοιραστείς τρυφερά συναισθήματα και να εκφράσεις αυτό που νιώθεις στον σύντροφό σου, ή αντίθετα να βάλεις όρια και να απελευθερωθείς από καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν, ανοίγοντας την πόρτα στο καινούργιο. Εμπιστεύσου την εσωτερική σου φωνή για πιθανές νέες γνωριμίες αλλά και για καινούργιες συνεργασίες στα επαγγελματικά που είναι πιθανό να προκύψουν.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα ξεκινά ευχάριστα με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία, διευκολύνοντας την επικοινωνία με το περιβάλλον σου, αλλά και με το σύντροφο σου. Αν είχαν υπάρξει θέματα που σας είχαν απομακρύνει κάπως το τελευταίο διάστημα, μπορούν τώρα να αποσαφηνιστούν ευκολότερα. Με την είσοδο μάλιστα της Αφροδίτης, που κυβερνά το ζώδιό σου, στους Ιχθείς από την Πέμπτη 25/2, θα μπορέσεις να εστιάσεις περισσότερο στην καθημερινότητα της σχέσης σου, βλέποντας λεπτομέρειες που πριν περνούσαν ίσως απαρατήρητες και που τώρα σου δίνουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το άτομο που έχεις δίπλα σου. Σε περίπτωση που είσαι μόνη/ος μπορεί να δημιουργηθεί μια σχέση μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον με ένα άτομο που ήδη γνωρίζεις. Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου που σχηματίζεται το Σάββατο 27/2 στο ζώδιο της Παρθένου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα εργασιακά σου. Το πρόγραμμά σου στη δουλειά είναι αρκετά φορτωμένο και το άγχος σου να τα καταφέρεις όλα δημιουργεί αναστάτωση μέσα στην καθημερινότητά σου. Χρειάζεται να τελειώνεις με κάποιες καταστάσεις και να κλείσεις υποθέσεις που έχουν χρονίσει, προκειμένου να μένει κιόλας κάποιος χρόνος για σένα. Μέχρι να το καταφέρεις δεν χρειάζεται να γεμίζεις άδικα την ψυχή σου με ενοχές, αλλά να είσαι ειλικρινής με τους ανθρώπους γύρω σου, ζητώντας τη στήριξή τους.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Η επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειάς σου αλλά και τους συνεργάτες  σου ρολάρει καλύτερα με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις αρχές τις εβδομάδας. Όσο περνάνε οι μέρες θα διαπιστώνεις ότι τα εμπόδια στις προσωπικές σου υποθέσεις αίρονται σημαντικά και τα όποια μπερδέματα υπήρξαν τον τελευταίο καιρό θα αρχίσουν να λύνονται με κάποιο τρόπο. Την Πέμπτη 25/2 η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στους Ιχθείς και τον 5ο ηλιακό σου οίκο. Αναζητάς περισσότερες στιγμές ευτυχίας μέσα στη σχέση σου, αλλά και ουσιαστικότερη επαφή με τα παιδιά σου. Το επόμενο διάστημα θα είσαι πιο χαρούμενος, θα έχεις μεγαλύτερη δημιουργικότητα και διάθεση να υλοποιήσεις καινούργια επιχειρηματικά σχέδια, βρίσκοντας και πάλι το χαμόγελό σου. Με την Πανσέληνο μάλιστα του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27/2 στο ζώδιο της Παρθένου και που θα επηρεάσει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, μπορεί να προκύψουν και νέες προτάσεις για διεύρυνση των συνεργασιών που σχετίζονται με ομαδικά project, ενώ μπορεί να υπάρξει και ένα θετικό γεγονός που δεν περιμένεις και που θα επηρεάσει θετικά την εξέλιξη ορισμένων σχεδίων σου, με τα οποία ασχολείσαι εδώ και καιρό. Καλά θα είναι τα νέα και στο κομμάτι των αισθηματικών σε περίπτωση που είσαι single, καθώς θα υπάρξουν ευχάριστες καταστάσεις ίσως και μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Χαρμόσυνα τα νέα αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου. Ανοίγει ο δρόμος για να τρέξεις σχέδια που είχες στο standby, ειδικότερα από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, ενώ ξεκολλάνε και θέματα που έχουν να κάνουν με το κομμάτι των σπουδών σου. Τα διλλήματα που είχες ίσως το προηγούμενο διάστημα ως προ το πού να κινηθείς, ξεκαθαρίζουν και στοχεύεις πλέον με μεγαλύτερη σαφήνεια. Η Αφροδίτη περνά την Πέμπτη 25/2 στους Ιχθείς και τον 4ο γωνιακό οίκο του ωροσκοπίου σου. Θα έχεις την ανάγκη να ασχοληθείς με το περιβάλλον του σπιτιού σου, κάνοντας ίσως και μερικές αλλαγές στον χώρο ή αγοράζοντας κάποια καινούργια έπιπλα για να φτιάξεις μια γωνία μέσα στο σπίτι, που θα σου δίνει την αίσθηση της χαλάρωσης και της ηρεμίας, λειτουργώντας ισορροπιστικά στον αυξημένο φόρτο εργασίας στα επαγγελματικά σου. Ο τομέας αυτός θα τονιστεί περισσότερο και με την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27/2 στον ζωδιακό σου σταυρό, στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο. Θα θελήσεις να βγεις μπροστά στον τομέα της καριέρας σου, δείχνοντας τις πραγματικές σου δυνατότητες, και γεγονός είναι πως θα υπάρξουν πιθανότατα και οι κατάλληλες ευκαιρίες που θα υποστηρίξουν τα θέλω σου. Έχε υπόψη σου, όμως, ότι κάποιες αλλαγές που θα προκύψουν στην καθημερινότητά σου μπορεί να επηρεάσουν τις αντιδράσεις σου στον χώρο της δουλειάς ή μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Αιγόκερος (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής ορθοδρομεί και έτσι θα αρχίσεις σταδιακά να βγάζεις άκρη με τα οικονομικά σου ζητήματα, που τον τελευταίο καιρό σε παίδεψαν αρκετά, είναι η αλήθεια. Θα διαμορφώσεις μια πιο ξεκάθαρη άποψη για τη συνολική εικόνα των εσόδων-εξόδων σου και θα μπορέσεις να διευθετήσεις πιο αποτελεσματικά εκκρεμότητες και χρέη, αλλά και να προχωρήσεις σε νέες οικονομικές συμφωνίες, ιδανικά από τα μέσα της εβδομάδας και μετά. Την Πέμπτη η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθείς και τον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου. «Λύνεσαι» περισσότερο επικοινωνιακά, γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο από τους γύρω σου, καθώς τα μηνύματα που λαμβάνεις είναι θετικά τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σου. Προσελκύσεις μάλιστα και το ενδιαφέρον ενός ατόμου που είναι πολύ κοντά σου, ενώ πιθανότατα να υπάρξει και κάποιο «προξενιό» μέσω ενός κοντινού φίλου. Στο ίδιο μοτίβο κινείται για σένα και η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, που σχηματίζεται το Σάββατο 27/2 και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο. Ευχάριστες λοιπόν εξελίξεις στα αισθηματικά θα δώσουν έναν άλλον αέρα στην καθημερινότητά σου και μπορεί μάλιστα να προκύψουν με μη αναμενόμενο τρόπο. Ακόμα, ίσως υπάρξει μια θετική εξέλιξη σε ένα ζήτημα που αφορά κάποιο από τα αδέλφια σου ή έναν συγγενή σου. Αν πάλι είχες στο μυαλό σου ένα δημιουργικό σχέδιο που σχετίζεται με τον χώρο των εκδόσεων ή της διαφήμισης θα μπορέσεις τώρα να βρεις συμμάχους.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Παίρνεις ανάσες από αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ερμής γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, διευκολύνοντας τις επαφές και τις επικοινωνίες σου. Το μυαλό σου ξεθολώνει, οι σκέψεις σου αποκτούν και πάλι ειρμό και μπορείς να εκφράσεις πιο αποτελεσματικά τις ιδέες σου στον περίγυρό σου. Ειδικότερα από το δεύτερο μισό της εβδομάδας και έπειτα, αναλαμβάνεις δράση και προχωράς στην εφαρμογή των προσωπικών σου επιδιώξεων, χωρίς τις καθυστερήσεις και τις παρανοήσεις που υπήρχαν. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων και τον 2ο ηλιακό σου οίκο την Πέμπτη, η προσοχή σου στρέφεται στον οικονομικό τομέα. Ίσως υπάρξει κάποιο έσοδο από μια επένδυση ή από κάποια επιτυχία στη δουλειά μέσα στον επόμενο μήνα. Και η αυτοεκτίμησή σου όμως βελτιώνεται σημαντικά, γεγονός που σου δίνει την ώθηση να κυνηγήσεις επαγγελματικές ευκαιρίες. Από την άλλη, η διάθεσή σου για αγορές θα είναι αυξημένη, οπότε θα χρειαστεί λίγη προσοχή για να μην ξεφύγεις σε αυτό το κομμάτι. Τα οικονομικά σου φωτίζει και η Πανσέληνος του μήνα που σχηματίζεται στις 27/2 στο ζώδιο της Παρθένου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Πρακτικές εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως που σχετίζονται με τρίτους όπως τράπεζες, κληρονομικά, εφορίες, διατροφές κ.τ.λ. χρειάζονται διευθέτηση και μπορεί μάλιστα να προκύψει κάποια βοήθεια από ένα πρόσωπο της οικογένειας.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Η εβδομάδα ξεκινά με καλά νέα, καθώς ο Ερμής επιστρέφοντας σε ορθή πορεία ηρεμεί αρκετά το μυαλό σου και αποκαθιστά παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα. Ίσως είχες αναλωθεί σε ένα φαύλο κύκλο σκέψεων που δεν έβγαζαν ιδιαίτερο νόημα και σε είχαν κουράσει αρκετά, τα πράγματα όμως ξεκαθαρίζουν από εδώ και κάτω. Η επίδραση άλλωστε της Αφροδίτης που εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 25/2, μόνο θετική μπορεί να είναι για την ψυχολογία σου. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει, το ίδιο όμως και η γοητεία σου και τα vibes που εκπέμπεις στο πέρασμά σου είναι πολύ ελκυστικά για τους γύρω σου! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις ευκαιρίες για περισσότερο φλερτ και επιτυχίες σε αυτό το κομμάτι, ενώ αν είσαι σε σχέση θα υπάρχει μεγαλύτερος ερωτισμός αλλά και ανάγκη να εντυπωσιάσεις τον σύντροφό σου και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Στο κομμάτι των σχέσεών σου κάνει focus και η Πανσέληνος του μήνα που σχηματίζεται στον άξονά σου το Σάββατο 27/2, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Θα υπάρχει αρκετή συναισθηματική ένταση και μπορεί να βγάλεις κάποια παραπονάκια προς τον σύντροφό σου, λόγω της υπερβολικής σου ανάγκης για φροντίδα και προσοχή. Για κάποιους δεν αποκλείεται να προκύψουν και πιο σοβαρά θέματα, λόγω γεγονότων που θα βγουν στην επιφάνεια και θα αποκαλύψουν το ποιόν του άλλου ανθρώπου, ενώ για άλλους τα νέα μπορεί να είναι πολύ θετικά, οδηγώντας σε μια ιδανική έκβαση μια σχέση.

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου