Τα Ζώδια της Τρίτης 23.02.2021

22/02/2021
Ταύρε, θα έχεις ευχάριστες επαφές με τους φίλους και το ταίρι σου

Κριός
Αν δουλεύεις από το σπίτι, θα έχεις λίγο μια άρνηση σήμερα ή έναν εκνευρισμό, ίσως απέναντι στα μέλη της οικογένειάς σου. Και για τους εκτός σπιτιού, όμως, θα υπάρχει αρκετή δουλειά που πρέπει να βγει.

Ταύρος
Ευχάριστες επαφές θα έχεις με τους φίλους και το ταίρι σου, ενώ μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να συγκινείται πιο εύκολα σήμερα.

Δίδυμοι
Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες μιας οικονομικής συμφωνίας και τσέκαρε όλα τα στοιχεία που έχεις στην διάθεση σου αναλυτικά.

Καρκίνος
Και σήμερα το κλίμα θα είναι έντονα συναισθηματικό για σένα, αξιοποίησέ το περνώντας χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, αποφεύγοντας όμως τις εξιδανικεύσεις.

Λέων
Χρειάζεσαι λίγο ύπνο παραπάνω ή να κατεβάσεις για λίγο τους διακόπτες και να ηρεμήσεις αγκαλιά με ένα καλό βιβλίο.

Παρθένος
Βρίσκεις κοινό τόπο με τους συνεργάτες σου και δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει μια έμπνευση που θα βοηθήσει την εξέλιξη ενος project.

Ζυγός
Κάποια ζητήματα στα επαγγελματικά μπορεί να σε κάνουν να αισθανθείς αρκετά ευάλωτος σε συναισθηματικό επίπεδο.

Σκορπιός
Έχεις ανάγκη να εκδηλώσεις αυτά που νιώθεις στους γύρω σου, ίσως όμως το κάνεις με λίγο υπερβολικό τρόπο και κάποιοι μπορεί να αισθανθούν αμήχανα.

Τοξότης
Κοίτα αν μπορείς να αναβάλλεις σήμερα ό,τι σχετίζεται με οικονομικούς διακανονισμούς, γιατί μπορεί να σου ξεφύγουν κάποια πράγματα.

Αιγόκερως
Το συναίσθημα κυριαρχεί στις σκέψεις σου και ίσως δεν σε αφήνει να δεις καθαρά με ποιους έχεις να κάνεις σε επίπεδο δουλειάς. Εστίασέ το μόνο στο κομμάτι των προσωπικών σου σχέσεων.

Υδροχόος
Οι ρυθμοί στη δουλειά είναι έντονοι, μπορεί όμως να υπάρξει και κάποια επιβράβευση σε οικονομικό επίπεδο.

Ιχθύες
Πολύ καλή μέρα για τα αισθηματικά σου, αφού τώρα μπορείς να βιώσεις τη χαρά και τον ρομαντισμό με το ταίρι σου, «γεμίζοντας» συναισθηματικά.