Τα Ζώδια του Σαββάτου 27.02.2021

26/02/2021
Υδροχόε, τα οικονομικά σου έρχονται σε πρώτο πλάνο με την Πανσέληνο του μήνα, ενώ υπάρχει αρκετός αναβρασμός σε ψυχολογικό επίπεδο

Κριός
Η σημερινή Πανσέληνος σε καλεί να κάνεις τη φροντίδα του εαυτού σου και της υγείας σου προτεραιότητα. Είναι κάτι που έχεις ανάγκη και τα αποτελέσματα μόνο θετικά μπορεί να είναι για σένα.

Ταύρος
Με τη σημερινή Πανσέληνο να είναι βοηθητική προς το ζώδιό σου, βρίσκεις τρόπους να εκφράσεις τον καλλιτέχνη μέσα σου είτε κυριολεκτικά, είτε μέσα από δημιουργικά σχέδια και την ερωτική σου ζωή.

Δίδυμοι
Η Πανσέληνος του μήνα σου δείχνει πως εκτός από το σπίτι και την οικογένεια που χρειάζονται τη φροντίδα σου, η συναισθηματική σου κατάσταση θέλει επίσης στοργή και προδέρμ.

Καρκίνος
Τρόπους να επεξεργαστείς και να προωθήσεις τα σχέδιά σου τις επόμενες δύο εβδομάδες φέρνει η σημερινή Πανσέληνος. Από την άλλη, ίσως έχεις τη διάθεση να βγάλεις από μέσα σου κάτι που σε πιέζει σε μια προσωπική σχέση με ένα κοντινό σου άτομο ή έναν αδελφό.

Λέων
Κάνεις «ταμείο» στο τέλος του μήνα με την Πανσέληνο να επηρεάζει των οίκο των οικονομικών σου, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο να υπάρξει και μια οικονομική ευκαιρία εξ ουρανού.

Παρθένος
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται σήμερα στο ζώδιό σου φέρνει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων και σε βοηθά να «ζυγίσεις» σωστά τα άτομα που έχεις κοντά σου. Προσοχή σε θέματα υγείας.

Ζυγός
Έχεις ανάγκη να κατεβάσεις λίγο τους τόνους και να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου, φροντίζοντας παραπάνω την υγεία σου, σκεπτόμενος ίσως και κάποια προσωπικά σου ζητήματα, με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται σήμερα.

Σκορπιός
Με τη σημερινή Πανσέληνο μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς μελλοντικούς σου στόχους, ενώ μπορεί να έχεις και μια απρόσμενη εξέλιξη σε μια συλλογική δουλειά ή μια φιλική σχέση το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Τοξότης
Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου εστιάζει το ενδιαφέρον σου στον τομέα της καριέρας σου και στις κινήσεις που πρέπει να κάνεις προκειμένου να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Δείξε προσοχή και σε θέματα υγείας.

Αιγόκερως
Εύνοια σε θέματα σπουδών, σχέσεων με το εξωτερικό αλλά και νομικών υποθέσεων μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, φέρνει η σημερινή Πανσέληνος.

Υδροχόος
Τα οικονομικά σου έρχονται σε πρώτο πλάνο με την Πανσέληνο του μήνα, ενώ υπάρχει αρκετός αναβρασμός σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ιχθύες
Με την Πανσέληνο που σχηματίζεται σήμερα στο άξονά σου, οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις σε απασχολούν έντονα και ενδέχεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.