Τα Ζώδια της Κυριακής 28.02.2021

27/02/2021
Σκορπιέ, αφήνεις πίσω την ένταση της εβδομάδας και είσαι ανοιχτός στο να συναντήσεις φίλους ή να μείνεις μόνος συντροφιά με το ταίρι σου

Κριός
Η μέρα είναι καλή για να κάνεις γενική καθαριότητα και να πετάξεις ό,τι άχρηστο υπάρχει στο σπίτι, δεν αποκλείεται όμως να χρειαστεί να δουλέψεις και λίγο, πράγμα που δεν θα σ’ αφήσει να χαλαρώσεις.

Ταύρος
Νιώθεις πληρότητα στη σχέση σου και περνάς την ημέρα όμορφα μαζί με τα παιδιά σου ή και με αγαπημένους φίλους.

Δίδυμοι
Κινείσαι σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενώ έχεις διάθεση να «ελαφρύνεις» τον χώρο του σπιτιού κάνοντας ορισμένες αλλαγές που θα φέρουν μια ανανέωση, που τόσο χρειάζεσαι λόγω της συνεχούς κλεισούρας που βιώνουμε.

Καρκίνος
Έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και λαχτάρας επειγόντως ένα ταξιδάκι. Ίσως μάλιστα το οργανώσεις μαζί με τους κολλητούς σου, με ορίζοντα καλοκαιριού βέβαια.

Λέων
Συγκρατήσου και απόφυγε παρορμητικές αγορές μέσω διαδικτύου, καθαρά για λόγους εκτόνωσης. Μπορείς.

Παρθένος
Αν σκόπευες να ξεκινήσεις μια αποτοξίνωση ή μια διατροφή για απώλεια κιλών, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να το κάνεις.

Ζυγός
Το tolerance level σου σήμερα είναι εξαιρετικά χαμηλό και μπορεί να σε ενοχλεί το παραμικρό, ίσως γιατί σου λείπει ύπνος.

Σκορπιός
Αφήνεις πίσω την ένταση της εβδομάδας και είσαι ανοιχτός στο να συναντήσεις φίλους ή να μείνεις μόνος συντροφιά με το ταίρι σου.

Τοξότης
Η ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σου ζωής αποδεικνύεται σταυρόλεξο για «δυνατούς λύτες».

Αιγόκερως
Καλό το καθισιό, αλλά σαν την ξάπλα δεν έχει. Κάπως έτσι έχεις την όρεξη να περάσεις την τελευταία μέρα του μήνα.

Υδροχόος
Η εκπλήρωση των επιθυμιών σου, τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, είναι κάτι που σε απασχολεί αρκετά σήμερα.

Ιχθύες
Έντονα ερωτική αλλά και κυκλοθυμική η τελευταία Κυριακή του χειμώνα. Πιθανή και μια ευχάριστη είδηση που μπορεί να φέρει χαμόγελα στην προσωπική σου ζωή.