Τα Ζώδια της Τρίτης 23.03.2021

02/04/2021

Κριέ, μερικές φορές έχεις την τάση να συμπεριφέρεσαι κάπως παιδικά ως προς τα συναισθήματά σου

Κριός
Μερικές φορές έχεις την τάση να συμπεριφέρεσαι κάπως παιδικά ως προς τα συναισθήματά σου. Πιστεύεις δηλαδή πως επειδή τώρα βιώνεις φόβο, ανασφάλεια, θυμό κ.λπ., αυτό θα συνεχιστεί για πάντα. Όμως δεν είσαι πια παιδί. Οπότε χρειάζεται να ωριμάσεις συναισθηματικά και να μάθεις «να γυρίζεις τους διακόπτες» όταν πρέπει.

Ταύρος
Έχεις να καταπιαστείς με πολλά και διάφορα σήμερα, να κάνεις κλήσεις στη δουλειά, να κανονίσεις ίσως ραντεβού για να πας επιτέλους κομμωτήριο μεταξύ άλλων, καθώς η ρίζα έχει φτάσει στ' αφτιά, μπορεί όμως να συναντήσεις κάποια «αντίσταση» σε επίπεδο συνεννόησης από μερικά άτομα, που όσο να ’ναι θα σε φορτίσει κάπως.

Δίδυμοι
Αν είσαι στη φάση που συζητάς για ένα οικονομικό σχέδιο ή μια οικονομική συμφωνία στα επαγγελματικά, ίσως ωφεληθείς περισσότερο αν δεν το διαδώσεις σε όλο τον κόσμο πριν καλά καλά το σιγουρέψεις. Ο κόσμος ματιάζει γενικότερα να ξέρεις. Ναι, και η κολλητή σου.

Καρκίνος
Κόψε επιτέλους τα χειριστικά παιχνίδια απέναντι στον σύντροφό σου, αλλά και στους συνεργάτες σου στη δουλειά. Δεν τα έχεις άλλωστε ανάγκη, ούτε καταφέρνεις κάτι καλύτερο απ’ ο,τι αν λειτουργούσες «δια της ευθείας οδού». Περισσότερο θέμα συνήθειας είναι, τη «ζημιά» τους την κάνουν πάντως.

Λέων
Δεν έχεις και πολύ διάθεση σήμερα για κουβέντες και λεπτομερείς επεξηγήσεις με συναδέλφους πάνω στο κομμάτι της δουλειάς και μπορεί μάλιστα να βγάζεις και «εμμονές» του τύπου «όχι, έτσι πρέπει να γίνει», όταν είναι σαφές πως υπάρχουν σίγουρα περισσότερες επιλογές.

Παρθένος
Ενώ γενικά είσαι σε πιο light mood σήμερα και έχεις όρεξη να κανονίσεις και καμία συνάντηση, όσο γίνεται βέβαια, με φίλους από το απόγευμα και μετά, δεν θα μπορείς να κάνεις fit in και να επικοινωνήσεις όπως θα ’θελες, χωρίς να ξέρεις κι εσύ το γιατί.

Ζυγός
Ένα σκηνικό μέσα στην οικογένεια ή στα επαγγελματικά μπορεί να σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι κάποια άτομα προσπαθούν να σε ελέγξουν ή να σε χειραγωγήσουν με σκοπό να κάνεις τελικά το δικό τους. Πάτα πόδι και μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να γίνει θύμα κανενός.

Σκορπιός
Με το μυαλό και τη διάθεσή σου να είναι οπουδήποτε αλλού εκτός από τη δουλειά, νιώθεις μια σωματική σχεδόν ανάγκη να αλλάξεις λίγο παραστάσεις, να κάνεις μια απόδραση, να περάσεις ένα διόδιο έστω, ρε παιδί μου!

Τοξότης
Ο τομέας των οικονομικών σου εξακολουθεί να είναι πηγή άγχους για σένα και λόγω των συνθηκών που υπάρχουν γύρω μας φυσικά, όμως προσπάθησε να μην το «φέρεις» διαρκώς μέσα σου και σε καταβάλει σε σημείο που σου δημιουργεί πια εσωτερικό αδιέξοδο.

Αιγόκερως
Αν συνεχώς παίζεις τον ρόλο της μαμάς στον σύντροφό σου και δεν του «επιτρέπεις» να αντιμετωπίσει και μόνος του και κάποιες αναποδιές ή δυσάρεστες εμπειρίες, θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που θα σε κατηγορήσει για την «ασφυξία» που νιώθει μέσα στην σχέση. Καρατσεκαρισμένο.

Υδροχόος
Ίσως πιέζεις τον εαυτό σου λίγο παραπάνω μέσα στην καθημερινότητά σου, υποβάλλοντάς τον «στο μαρτύριο της σαλάτας χωρίς ντρέσινγκ» για να χάσεις τα κιλά της καραντίνας. Το αποτέλεσμα μάλλον είναι μεταμεσονύχτιες καταδρομικές επιθέσεις στο ψυγείο. Μήπως να αλλάξεις δίαιτα;

Ιχθύες
Ένας φίλος που λειτουργεί τοξικά απέναντί σου και προσπαθεί να σου ρίξει τεχνηέντως την αυτοπεποίθηση και την διάθεση, όποτε είσαι στα καλά σου, είναι χειρότερος κι από εχθρό και σίγουρα δεν το έχεις ανάγκη στη ζωή σου.