Τα Ζώδια της Παρασκευής 26.03.2021

02/04/2021

Τοξότη, «Ανάσταση» στην προσωπική σου ζωή φέρνει η σύνοδος Ήλιου - Αφροδίτης στον Κριό

Κριός
Η εξαιρετική σύνοδος Ήλιου - Αφροδίτης στο ζώδιό σου τις πρωινές ώρες, δίνει τον τόνο της ημέρας και προσφέρεται για κάθε είδους ξεκινήματα, προσωπικά, επαγγελματικά και οικονομικά προσφέροντας μεγάλη εύνοια. Ψάχνεις το πάθος και την έξαψη που θα σου δώσει και πάλι ζωή και που θα εξελίξει την πορεία των στόχων που έχεις θέσει για το μέλλον σου. Η «λάμψη» σου προς τα έξω θα είναι αισθητή στους γύρω σου, οπότε φρόντισε να την αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Ταύρος
Εύνοια σε εργασιακά θέματα μπορεί να φέρει η σύνοδος Ήλιου - Αφροδίτης στον Κριό, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο και μπορεί να υπάρξουν «εν κρύπτω» διαπραγματεύσεις και επαφές σε αυτό το κομμάτι. Παράλληλα, άτομα από το ερωτικό παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψουν, αναστατώνοντάς σε συναισθηματικά.

Δίδυμοι
Πολύ βοηθητική για την εξέλιξη των στόχων σου η σημερινή σύνοδος Ήλιου -Αφροδίτης στον Κριό, μπορεί να φέρει κάποια θετικά νέα από αυτό το «μέτωπο», όχι μόνο σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες. Ακόμη, βοηθά σε «στρατηγικές» δικτυώσεις στον κοινωνικό και φιλικό σου κύκλο, ενώ ευνοεί και τα ερωτικά σου με ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Καρκίνος
Θετικά νέα στον τομέα της καριέρας σου φέρνει η σούπερ σύνοδος Ήλιου - Αφροδίτης στον Κριό. Μια προαγωγή, μια καινούργια επαγγελματική πρόταση, μια νέα εργασία είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια, ενώ παράλληλα μπορεί να «παίξει» και κάποιο ειδύλλιο μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο, ίσως και με κάποιον υψηλά ιστάμενο.

Λέων
Ευκαιρίες αλλά και αυξημένη διάθεση για «να γελάσει το χειλάκι σου» στα αισθηματικά με νέες εμπειρίες φέρνει η σύνοδος Ήλιου - Αφροδίτης στον Κριό, ιδιαίτερα για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, ενώ μπορεί να έχεις εύνοια και σε επαγγελματικά και νομικά θέματα αλλά και σε ζητήματα σπουδών.

Παρθένος
Το πάθος ζωντανεύει ξανά με την σύνοδο Ήλιου - Αφροδίτης στον Κριό και σε καλεί να ρίξεις τις άμυνες σου και να παραδοθείς στη χαρά του έρωτα με τον σύντροφό σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θετικά νέα μπορεί να έχεις και για τα οικονομικά της επιχείρησης σου ή της εταιρείας που εργάζεσαι.

Ζυγός
Η σύνοδος Ήλιου - Αφροδίτης στον άξονά σου φέρνει εξελίξεις σε ζητήματα καρδιάς αλλά και επαγγελματικών συνεργασιών. Καινούργια πρόσωπα μπορεί να μπουν στη ζωή σου ανανεώνοντας τον ερωτικό σου κόσμο, ενώ αντίθετα μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις μέσα στην σχέση σου ή ακόμα και να τελειώσεις κάτι που είναι πια ανούσιο για σένα. 

Σκορπιός
Αξιοποίησε την τυχερή σύνοδο 'Ηλιου - Αφροδίτης για να κάνεις κινήσεις στον τομέα της εργασίας σου, ιδιαίτερα αν έχεις γενέθλια στο 1ο δεκαήμερο, συζητώντας για μια νέα δουλειά, διευρύνοντας το πελατολόγιό σου, κάνοντας interviews ή στέλνοντας τώρα τα βιογραφικά σου με περισσότερες δυνατότητες επιτυχίας.

Τοξότης
«Ανάσταση» στην προσωπική σου ζωή φέρνει η σύνοδος Ήλιου - Αφροδίτης στον Κριό, δίνοντάς σου όρεξη για φλερτ, νέες γνωριμίες και εμπειρίες σε αυτό τι κομμάτι. Άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου να χαρεί, να διασκεδάσει αλλά και να πάρει πρωτοβουλίες για επιχειρηματικά σχέδια ή projects που μπορούν να εκφράσουν την δημιουργικότητα και τα ταλέντα που έχεις μέσα σου. Εύνοια θα υπάρξει και σε θέματα παιδιών.

Αιγόκερως
Η σύνοδος Ήλιου - Αφροδίτης στον Κριό λειτουργεί αποσυμπιεστικά για τα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο της οικογένειας και του σπιτιού, δημιουργώντας πιο αρμονικό κλίμα με γονείς και συγγενείς, ενώ μπορεί να φέρει λύσεις και σε επαγγελματικά θέματα.

Υδροχόος
Η θετική σύνοδος Ήλιου - Αφροδίτης στον Κριό αυξάνει τις πιθανότητες μιας νέας συμφωνίας ή συνεργασίας ιδιαίτερα στους τομείς της επικοινωνίας, του μάρκετινγκ, των πωλήσεων, της εκπαίδευσης και του διαδικτύου και γενικά ευνοεί πρωτοβουλίες για συζητήσεις και επαφές που μπορούν να φέρουν καρπούς σε αυτό το κομμάτι, ιδιαίτερα για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου.

Ιχθύες
Κάποιο θετικό νέο στον οικονομικό τομέα μπορεί να φέρει η τυχερή σύνοδος Ήλιου - Αφροδίτης στον Κριό, όμως παράλληλα θα αυξήσει την τάση σου για παρορμητικές αγορές και γενικά περιττά έξοδα. Καλή ημέρα για να κάνεις οικονομικές διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά και να κανονίσεις τα ραντεβού σου σε αυτό το κομμάτι.