Τα Ζώδια του Σαββάτου 27.03.2021

02/04/2021

Ταύρε, κάποιες φορές τα φαινόμενα απατούν!

Κριός
Έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς και να κοιτάξεις λιγάκι τον εαυτό σου σήμερα, απλοποιώντας τα πρόγραμμά σου, ίσως όμως ένα πρόσωπο από τη δουλειά να  σε στρεσάρει ή να σε κάνει να αισθανθείς κάπως άβολα. Θα χρειαστεί να σκεφτείς αν υπάρχει βάση για κάτι τέτοιο. Διαφορετικά, τραβά καζανάκι.

Ταύρος
Κάποιες φορές τα φαινόμενα απατούν, μόνο που συνήθως το αντιλαμαβανόμαστε κάπως αργά και είναι σίγουρα πιο επώδυνο όταν αφορά τις προσωπικές σχέσεις. 

Δίδυμοι
Ποιος είμαι; τι κάνω; πού πάω; «τέτοια» ωραία μπορεί να σε πιάσουν σήμερα, έτσι από το πουθενά, δημιουργώντας σου μια περίεργη διάθεση. It’s ok. Συμβαίνει σε όλους μας ανά διαστήματα.

Καρκίνος
Τα ταξίδια του μυαλού είναι τα καλύτερα και σήμερα θα είσαι στη φάση που θα θέλεις να «χαθείς» λιγάκι σε ονειροπολήσεις μελλοντικές και παρελθοντικές, να «φανταστείς» τον εαυτό σου (μόνο σου ή με «παρέα») σε καταστάσεις που δεν είναι ίσως τόσο ρεαλιστικές ή απλά να διαβάσεις, να δεις και «να ψαχτείς» περισσότερο.

Λέων
Η μέρα δεν είναι βοηθητική για να ασχοληθείς με οτιδήποτε «πρακτικό» και μάλλον δεν θα έχεις και καμία όρεξη για κάτι τέτοιο. Ίσως οι οικονομικές σκοτούρες δε σε αφήνουν να ησυχάσεις και σήμερα δε θα έχεις και το μυαλό για να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι.

Παρθένος
Αρκετά αγχωμένος είσαι Σαββατιάτικα κυρίως λόγω της δουλειάς και μάλιστα στο κομμάτι της επικοινωνίας με τους συνεργάτες, αλλά ίσως και το ταίρι σου, διαπιστώσεις ότι τα λόγια σου παραποιούνται εσκεμμένα ή ότι υπάρχει ουσιαστική δυσκολία συνεννόησης μεταξύ σας.

Ζυγός
Από τις μέρες που αλλά προγραμματίζεις και αλλά γίνονται τελικά, όχι τίποτα φοβερό βέβαια, απλά ένα mini αλαλούμ στην καθημερινότητά σου θα το ζήσεις σήμερα, οπότε take it easy.

Σκορπιός
Πιο χαλαρά είναι τα πράγματα σήμερα, ίσως όμως φίλοι, σύντροφοι ή και τα παιδιά σου θελήσουν να πουν τα προβλήματά τους ή να σου γκρινιάξουν λίγο περισσότερο μωρέ, χαλώντας κάπως την όλη σου διάθεση.

Τοξότης
Μπορεί να έχεις υποχρεώσεις στα επαγγελματικά που χρειάζονται άμεση διευθέτηση, εσύ όμως βαριέσαι πολύ σήμερα, χωρίς όμως να μπορείς να απολαύσεις και την «τεμπελιά» σου, όσο το tab της δουλειάς είναι «ανοιχτό» στον εγκέφαλο σου. 

Αιγόκερως
Το να τρέφεις αυταπάτες για ένα προσωπικό ή επαγγελματικό σου ζήτημα δεν είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει, ωστόσο κι εσύ άνθρωπος είσαι και μπορεί καμία φορά να παρασύρεσαι από τη φαντασία σου, αγνοώντας τα facts. Αρκεί μόνο να κάνεις γρήγορα την «επαναφορά».

Υδροχόος
Το να θέλεις να ικανοποιήσεις πρώτα τις δικές σου ανάγκες δεν είναι κακό. Το να έχεις την απαίτηση αυτό να γίνεται πάντα, ακόμα κι όταν βρίσκεσαι σε σχέση με ένα άλλο άτομο, όμως, είναι ένα άλλο θέμα.

Ιχθύες
Με αρκετή πίεση υποδέχεσαι το Σαββατοκύριακο, καθώς το συναίσθημα και η λογική έρχονται σε σύγκρουση μέσα στη σχέση σου, δημιουργώντας ένα περίεργο κλίμα που ευνοεί τις παρεξηγήσεις μεταξύ σας.