Τα Ζώδια της Δευτέρας 03.05.2021

02/05/2021
Ζυγέ, όσο κολλάς στην καχυποψία και στις αμφιβολίες για τη σχέση σου, τόσο περισσότερο θα μελαγχολείς

Κριός
Οι σκέψεις για την πορεία κάποιων ονείρων σου στα επαγγελματικά σε συνδυασμό με την ασταθή οικονομική πραγματικότητα μπορούν να σε «βαρύνουν» αρκτετά σήμερα, αφήνοντας μια αίσθηση ματαίωσης.

Ταύρος
Αρχίζεις να αγχώνεσαι για τα επαγγελματικά, λειτουργείς όμως μάλλον αλλοπρόσαλλα και επιπόλαια, δίνοντας υποσχέσεις στις οποίες ξέρεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς.

Δίδυμοι
Δεν σου είναι εύκολο να βγεις από τη «λούμπα» των αρνητικών σκέψεων σήμερα, ζορίζοντας τον εαυτό σου χωρίς λόγο για πράγματα που δεν έχουν καν συμβεί, αλλά υπάρχουν ως σενάρια στο μυαλό σου. Stop it. 

Καρκίνος
Κάποιες φορές είναι καλό να αναγνωρίζεις ότι η συμπεριφορά σου είναι απλά λάθος, χωρίς «αλλά» και χωρίς να οχυρώνεσαι σε εγωιστικά μοτίβα, ιδιαίτερα όταν το θέμα αφορά σημαντικές φιλίες.

Λέων
«Παίζεις» ανάμεσα στην έπαρση και στην υπερβολή από τη μιά και στην total απαισιοδοξία από την άλλη σε θέματα καριέρας. Δες το ρεαλιστικά, διαφορετικά θα ξεφύγεις από την πραγματικότητα.

Παρθένος
Χρειάζεται να είσαι λίγο πιο χαλαρός στις προσεγγίσεις σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, καθώς είσαι επιρρεπής σε «γκάφες» λόγω κεκτημένης ταχύτητας.

Ζυγός
Όσο κολλάς στην καχυποψία και στις αμφιβολίες για τη σχέση σου, τόσο περισσότερο θα μελαγχολείς σήμερα. Πάρ’ το αλλιώς, κινητοποιώντας έτσι την άλλη πλευρά να έρθει πιο κοντά σου.

Σκορπιός
Το όποιο πρόβλημα έχεις με τον σύντροφό σου δεν βοηθιέται με το να «μεταφράζεις» αυτά που σου λέει όπως σε συμφέρουν. 

Τοξότης
Άσε τις υπερβολικές προσδοκίες για το στήσιμο του προγράμματος στη δουλειά, καθώς και ο χρόνος δεν σου φτάνει και μπορεί να δημιουργηθούν θέματα στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σου.

Αιγόκερως
Όσο πιο «άνετα» το πας με το αμόρε σου, χωρίς βιασύνες και εντυπωσιασμούς, τόσο καλύτερα θα περάσεις σήμερα, απολαμβάνοντας στιγμές γεμάτες ρομαντισμό.

Υδροχόος 
Έχεις κουραστεί από κάποια θέματα μέσα στην οικογένεια που αντί να βελτιώνονται όσο πάει και γίνονται πιο πιεστικά, όμως κι εσύ μην αφήνεις την στεναχώρια να σε κυριεύσει.

Ιχθύες
Μάλλον σου ’πεσε βαρύ το γλέντι και χρειάζεσαι χρόνο για ξεκούραση ή περισσότερο ύπνο. Η παρέα σου όμως είναι πολύ χαλαρωτική για τους άλλους και μπορεί να σε πιέσουν για να πάτε σε κάποιο μαγαζί τώρα που άνοιξε η εστίαση. Oh well.