Τα Ζώδια της Τρίτης 04.05.2021

03/05/2021
Καρκίνε, το μυαλό σου θα είναι πιο δύσκολο να συγκεντρωθεί στα πρακτικά της καθημερινότητας

Κριός
Με την είσοδο του Ερμή στον φιλικό Δίδυμο «η Έξοδος προς την Ελευθερία» σου είναι γεγονός. Το μυαλό σου παίρνει φωτιά, φεύγει η βαρεμάρα, η καθημερινότητα αποκτά άλλες ταχύτητες και το φλερτ «καλά κρατεί», θα πρέπει όμως να επισπεύσεις αγορές συσκευών, προϊόντων τεχνολογίας και μεταφορικών μέσων, γιατί στο τέλος του μήνα θα γυρίσει σε αναδρομή πορεία.

Ταύρος
Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους φέρνει νέες ιδέες για να αυξήσεις το εισόδημά σου, ευνοώντας την παράλληλη εργασία αλλά και τις οικονομικές διαπραγματεύσεις. Αν είσαι σε φάση εύρεσης νέας δουλειάς ξεκίνα να στέλνεις βιογραφικά, make sure όμως να έχεις τελειώσει με υπογραφές και συμβόλαια πριν τις 30/5 που θα γυρίσει ανάδρομος.

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στο ζώδιό σου δίνοντας νέα πνοή στην επικοινωνία σου, περισσότερες επαφές και μετακινήσεις στην καθημερινότητά σου, βοηθώντας παράλληλα σε θέματα σπουδών και προώθησης της δουλειάς σου. Στο τέλος του μήνα όμως θα γυρίσει ανάδρομος οπότε κινήσου έγκαιρα τελειώνοντας με τα σημαντικά γιατί όσο να ’ναι θα σε «τρέξει», φέρνοντας παράλληλα και περισσότερο άγχος.

Καρκίνος
Το μυαλό σου θα είναι πιο δύσκολο να συγκεντρωθεί στα πρακτικά της καθημερινότητας και της δουλειάς με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους, που συνάμα θα φέρει μεγαλύτερη μυστικοπάθεια και θα μειώσει τη διάθεση να μοιραστείς τις σκέψεις σου με κόσμο. Καλό διάστημα για πνευματική εργασία και μελέτη, έχε υπόψη σου όμως ότι στο τέλος του μήνα θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι τις 22/6, οπότε κανόνισε πριν όλες τις σημαντικές δουλειές σου.

Λέων
Η παρουσία του Ερμή στους Διδύμους από σήμερα σε βοηθά σε σχέση με επαγγελματικά σχέδια και μακροπρόθεσμα πλάνα και σε φέρνει σε επαφή με περισσότερο κόσμο, κάνοντας σε πιο φιλικό και ανοιχτό στις σχέσεις σου. Στο τέλος του μήνα βέβαια θα γυρίσει ανάδρομος δημιουργώντας και πάλι τα γνωστά του εμπόδια σε επίπεδο συνεννόησης.

Παρθένος
Με το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στους Διδύμους γίνεσαι πιο ορατός στον τομέα της καριέρας σου και προβάλλεις με μεγαλύτερη ευκολία και επιτυχία τον εαυτό σου «προς τα έξω». Μπορείς τώρα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα κύρους που μπορούν να σε βοηθήσουν, διεκδικώντας ευκαιρίες, φρόντισε όμως να κάνεις τις κινήσεις σου πριν τις 30/5 που θα γυρίσει ανάδρομος ως τις 22/6 φέρνοντας αρκετή σύγχυση και προβλήματα.

Ζυγός
Με το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους οι ερωτικές προσεγγίσεις σου αποκτούν παιχνιδιάρικη διάθεση, γίνεσαι πιο ανέμελος και το μυαλό σου «ταξιδεύει» σε νέα μονοπάτια γνώσης, έχοντας εύνοια σε ζητήματα σπουδών και εκπαίδευσης. Στις 30/6  όμως θα γυρίσει ανάδρομος φέρνοντας μια αίσθηση αποπροσανατολισμού αναφορικά με τα θέλω σου και τον τρόπο επικοινωνίας σου, οπότε τελείωνε με συζητήσεις και διαπραγματεύσεις εγκαίρως.

Σκορπιός
Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους σε κάνει πιο παρατηρητικό αναφορικά με το τι λέγεται κάτω από την επιφάνεια στις ερωτικές σου σχέσεις, φέρνοντας παράλληλα διαπραγματεύσεις για οικονομικές συμφωνίες, διακανονισμούς οφειλών και χρεών και αποφάσεις που σχετίζονται με τα κληρονομικά σου. Σημαντικό να έχεις ολοκληρώσει οτιδήποτε αφορά μεταβιβάσεις, δωρεές, γονικές παροχές, συμβόλαια και υπογραφές πριν τις 30/5 που θα γυρίσει ανάδρομος.

Τοξότης
Ο Ερμής περνά απέναντί σου στο ζώδιο των Διδύμων φέρνοντας αυξημένη αλληλεπίδραση με φίλους, συντρόφους και συνεργάτες στην καθημερινότητά σου. Θα έχεις επίσης περισσότερες ευκαιρίες για επαφές, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για νέες συμφωνίες, πρέπει όμως να γίνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, πριν γυρίσει σε ανάδρομή πορεία στο τέλος του μήνα, καθώς η πίεση θα είναι μεγαλύτερη.

Αιγόκερως
Περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό σου στη δουλειά δημιουργεί το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους. Ο προγραμματισμός του χρόνου σου θα είναι απαραίτητος για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στην καθημερινότητα, ενώ είναι μια πολύ καλή περίοδος για να ασχοληθείς με θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Και καλά θα κάνεις, μιας και στο τέλος του μήνα θα γυρίσει ανάδρομος φέρνοντας περισσότερο άγχος σε day to day basis.

Υδροχόος
Η αισιοδοξία σου τονώνεται και η ανάγκη για διασκέδαση και έρωτα στην καθημερινότητά σου αυξάνεται με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους. Η έμπνευση «σου χτυπά την πόρτα» αν είσαι καλλιτέχνης, ενώ το δόγμα «φλερτάρω, άρα υπάρχω» γίνεται «σημαία» σου. Από τις 30/5 που θα γυρίσει ανάδρομος μάλιστα μπορεί να υπάρξουν και επιστροφές συντρόφων στην ζωή σου.

Ιχθύες
Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους φέρνει μια τάση για νοητική εσωστρέφεια και περισσότερη ανησυχία για ζητήματα οικογένειας, σπιτιού και ακίνητης περιουσίας. Αν μάλιστα σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία ή να κάνεις ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα με έδρα το σπίτι, ξεκινά άμεσα καθώς στο τέλος του μήνα θα γυρίσει ανάδρομος, δημιουργώντας εμπόδια, φέρνοντας και μεγαλύτερη υπερδιέγερση.