Τα Ζώδια της Παρασκευής 09.07.2021

08/07/2021
Κριέ, μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα για την συμπεριφορά του συντρόφου σου, αν βλέπεις ότι «παρεκκλίνει» από το συνηθισμένο

Κριός
Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα για την συμπεριφορά του συντρόφου σου, αν βλέπεις ότι «παρεκκλίνει» από το συνηθισμένο. Μπορεί απλά κι αυτός να μην είναι στα κέφια του αυτές τις μέρες.

Ταύρος
Βρίσκεσαι ακόμα στην παραζάλη που δημιουργεί η πίεση στα επαγγελματικά και στο σπίτι, ωστόσο με περισσότερη διάθεση για κάποιους «συμβιβασμούς».

Δίδυμοι
Επειδή η μελαγχολία δεν σου πάει –καθόλου όμως–, ανασυντάξου γρήγορα, βασιζόμενος στα δικά σου ψυχικά αποθέματα και όχι απαραίτητα μόνο στη βοήθεια των φίλων.

Καρκίνος
Ίσως υπάρξει σήμερα μια ξαφνική είδηση σχετικά με ένα πρότζεκτ στη δουλειά ή με μια συνεργασία που σε βάζει στη διαδικασία να αναπτύξεις καινούργια αντανακλαστικά, όχι απαραίτητα για κακό.

Λέων
Βάλε τον εαυτό σου σε energy saver mode για σήμερα, λειτουργώντας απλά διαδικαστικά στη δουλειά αλλά και γενικότερα, καθώς το έχεις ανάγκη.

Παρθένος
Βάζοντας τη σχέση σου πάνω από τον εαυτό σου και αποφεύγοντας να θεωρήσεις τον άλλο δεδομένο, θα δεις ότι συναισθητικά θα μπει κι αυτός «στο νόημα».

Ζυγός
Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν «με τα νερά σου» στο κομμάτι των σχέσεων δεν σημαίνει ότι πρέπει να λυπάσαι και να «δέρνεσαι» για τη ζωή σου συνολικά. Ήμαρτον!

Σκορπιός
Το «ταλέντο» τού να ξέρεις πότε πρέπει να επιτίθεσαι αλλά και πότε να αντιπαρέρχεσαι είναι κάτι που μπορεί να αποκτήσεις με λίγη παραπάνω εξάσκηση, Σκορπιέ μου.

Τοξότης
Το σώμα σου εκπέμπει το μήνυμα «κάνε ένα διάλειμμα, κάνε ένα κλικ κλακ με την camera σου απαθανατίζοντας όμορφες στιγμές με το ταίρι σου». Κάνε κάτι άλλο εκτός από δουλειά τέλος πάντων.

Αιγόκερως
Όταν το παίζεις συνεχώς «μαμά» μέσα στη σχέση, αργά ή γρήγορα, κάποιος απ' τους δύο θα χάσει το σεξ. Μάντεψε ποιος.

Υδροχόος
Αυτό που προσπαθείς, ας πούμε, να το παίξεις φίλαθλος αντί οπαδός, ενώ στην πραγματικότητα είσαι «βαμμένος φανατικός» είναι που βγάζει και τους άλλους από τα ρούχα τους. Και δεν μιλάμε (μόνο) για το ποδόσφαιρο.

Ιχθύες
Αν είναι να νιώθεις ενοχές όταν εσύ μεν αισθάνεσαι καλά, ο άλλος όμως όχι, τότε μην αργείς, «κλείσε θέση» για μοναχός. Το καταλαβαίνεις ότι δεν ευθύνεσαι για τα συναισθήματα των άλλων, έτσι;