Τα Ζώδια της Πέμπτης 22.07.2021

21/07/2021
Τοξότη, το καλοκαίρι έχει αρκετό focus στα επαγγελματικά αλλά και σε θέματα σπιτιού

Κριός
Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο σε καλεί να ασχοληθείς λίγο πιο επισταμένως με το «ταλαίπωρο κορμί σου». Να το φροντίσεις, να το γυμνάσεις, να το θεραπεύσεις, να το αγαπήσεις. Θα μείνει μέχρι 16/8, οπότε αν είσαι απ’ αυτούς που έχουν άδεια μετά τον Δεκαπενταύγουστο, προλαβαίνεις να κάνεις θαύματα!

Ταύρος
Φτιάχνεις καλύτερη διάθεση, μέσα σε μια ζόρικη γενικά περίοδο, με την αλλαγή του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στην Παρθένο μέχρι 16/8. Τα ερωτικά σου θα βελτιωθούν, η όρεξη σου για διασκέδαση επίσης, ενώ αν θέλεις ένα παιδάκι, το timing είναι καλό για να δοκιμάσεις.

Δίδυμοι
Με την Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι 16/8 θέματα σχετικά με ακίνητα ή περιουσιακά μπορούν να πάνε καλύτερα, ενώ είναι η κατάλληλη περίοδος για κάθε είδους επισκευές, κατασκευές και επιδιορθώσεις μέσα στο σπίτι.

Καρκίνος
Τα γενέθλιά σου μπορεί να τελείωσαν, η είσοδος όμως της Αφροδίτης στην Παρθένο μέχρι 16/8 διατηρεί την ζωντάνια και το κέφι στην καθημερινότητα σου, παρά τα οποία προβλήματα, αυξάνοντας την όρεξη για κοινωνικότητες, ταξίδια και διακοπές.

Λέων
Χρόνια Πολλά! Παίρνεις ενέργεια με την είσοδο του κυβερνήτη σου Ήλιου στο ζώδιο σου, που σηματοδοτεί και την έναρξη των φετινών σου γενεθλίων. Το σλόγκαν αυτών των γενεθλίων είναι «Βάζω όρια στις σχέσεις μου» (κάθε είδους) και πως αλλιώς, αφού αυτή είναι η επιταγή του Κρόνου που έχει «στρογγυλοκαθήσει» απέναντι σου, όπως θα έχεις διαπιστώσει απ’ την αρχή της χρονιάς. Σε κάθε περίπτωση, σήμερα βγες, γιόρτασε και πέρνα καλά.

Παρθένος
«Η χαρά μεγάλη» καθώς η Αφροδίτη περνά σήμερα στο δικό σου ζώδιο μέχρι 16/8, φτιάχνοντας σου την διάθεση, βοηθώντας σε θέματα εμφάνισης, οικονομικών αλλά και ανεύρεσης συντρόφου, αρκεί βέβαια να αφήσεις απ’ έξω τις γνωστές απαισιόδοξες προσεγγίσεις σου. Μάλιστα αυτές τις μέρες οι γεννημένοι στις αρχές μπορεί να έχουν και «τα τυχερά τους»!

Ζυγός
«Peace at last». Για να μην παρεξηγηθούμε, εννοώ πως η είσοδος του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στην Παρθένο μέχρι 16/8, σε βοηθά να ηρεμήσεις ψυχολογικα, να τα βρεις με το μέσα σου και να φροντίσεις περισσότερο τις προσωπικές σου ανάγκες, είτε με διακοπές, είτε όχι.

Σκορπιός
Με την Αφροδίτη στην Παρθένο έως 16/8 φαίνεται πως αρχίζεις να ασχολείσαι και με άλλα, πιο ευχάριστα πράγματα πέρα από τα επαγγελματικά αυτό το Καλοκαίρι. Χαλαρώνεις αρκετά με τη βοήθεια των φίλων σου, κάνοντας και κάποιο ταξιδάκι, ενώ και ερωτικά είσαι πιο «ενεργός».

Τοξότης
Το Καλοκαίρι έχει αρκετό focus στα επαγγελματικά αλλά και σε θέματα σπιτιού, όπως θα διαπιστώσεις από’ δω και κάτω. Όχι βέβαια ότι μέχρι τώρα ήταν «παιδική χαρά», όμως με την Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι 16/8 θα υπάρχει εύνοια στη δουλειά, που μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις.

Αιγόκερως
«Ανασαίνεις με αγαλλίαση» καθώς η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο μέχρι 16/8, αλλάζοντας το κλίμα στην καθημερινότητα σου προς το πιο ανάλαφρο, κλείνοντας σου το μάτι για να ξεκινήσεις διακοπές ή τουλάχιστον να χαλαρώσεις περισσότερο.

Υδροχόος
Οικονομικά θέματα σχετικά με κληρονομικά, εφορίες, τράπεζες κ.λπ. που σε απασχολούν φαίνεται πως μπορούν να πάνε καλύτερα με την Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι 16/8. Και το ερωτικοσεξουαλικό κομμάτι όμως «σε καίει» και μάλλον θα μπεις στη διαδικασία να επενδύσεις περισσότερο σ’ αυτό.

Ιχθύες
Με την Αφροδίτη στην Παρθένο απέναντι σου μέχρι 16/8 στρέφεις πλέον το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή, ανανεώνοντας την σχέση με το ταίρι σου ή ψάχνοντας για τον έρωτα που θα σε συγκινήσει αυτό το Καλοκαίρι. Πάντως οι γεννημένοι στις αρχές, χρειάζεται να μετριάσουν τις υπερβολές και τις εξιδανικεύσεις αυτές τις μέρες, αποφεύγοντας να πέσουν «με τα μούτρα» σε μια νέα γνωριμία.