Τα Ζώδια της Κυριακής 25.07.2021

24/07/2021
Κριέ, προσπάθησε να αποφύγεις να αφεθείς στη λούμπα των worry thoughts σήμερα

Κριός
Προσπάθησε να αποφύγεις να αφεθείς στη λούμπα των worry thoughts σήμερα καθώς και να μπλεχτείς με προβλήματα και «κακοκεφιές» άλλων, ιδίως από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Το χιούμορ μπορεί να βοηθήσει.

Ταύρος 
Η Κυριακή είναι λίγο περίεργη επικοινωνιακά και εσύ θα έχεις την τάση να παριστάνεις τον «Αδέκαστο Μπάρα», εξαπολύοντας το κατηγορώ σε όποιον προσπαθήσει να σε «παγιδεύσει». Άστο καλύτερα.

Δίδυμοι
Είσαι λίγο «στην τσίτα» Κυριακάτικα και όσο πλησιάζουμε προς το βράδυ η νευρικότητα αυξάνεται, με «το μέσα σου» να είναι αναστατωμένο και σχετικά με ερωτικά ή οικονομικά ζητήματα.

Καρκίνος
Επειδή μια Κυριακή έχεις κι εσύ, πάρε τις αποστάσεις σου συνειδητά από φουρτούνες, μιζέριες και υστερίες άλλων, κοιτώντας και λίγο την πάρτη σου. Νισάφι, δηλαδή.

Λέων
Αφιέρωσε την ημέρα στο selfcare, χορταίνοντας ύπνο, αδειάζοντας το κεφάλι σου από έγνοιες, χαλαρώνοντας χωρίς συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Παρθένος
Μην αφήσεις αρνητικά σενάρια και απαισιόδοξες σκέψεις του όπως «Κουκουναριά, Κουκουναριά είναι τα σίδερα βαριά» να σου μαυρίσουν αδίκως την ψυχή Κυριακάτικα.

Ζυγός
Καθώς περνά η μέρα μπορεί να σου βγει μια ανάγκη για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα ή και μια δυσθυμία για θέματα δουλειάς. Καλά θα κάνεις επίσης να αποτραβηχτείς από «ρουφήχτρες ενέργειας» μέσα στο περιβάλλον της οικογένειας σου.

Σκορπιός
Αχ, αυτά τα σκοτάδια του μυαλού που κάθε τόσο σου χτυπάνε την πόρτα ζητώντας «τροφή» και περισσότερο «χώρο» στο κεφάλι σου. Ε, σήμερα κλείσε τους την πόρτα στα μούτρα!

Τοξότης
Μπορεί να σε πιάσει λίγο το ανάποδό σου προς το βράδυ ή να βγάλεις μια παραπάνω αγωνία για οικονομικά θέματα. Αν πάντως ασχολείσαι με την έρευνα, μπορείς να μελετήσεις με την ησυχία σου.

Αιγόκερως
Θα σου είναι πιο δύσκολο σήμερα, ιδιαίτερα όσο πλησιάζουμε προς το βράδυ, να κρατήσεις τα προσχήματα σε μια διαπροσωπική σου σχέση, αρνούμενος πλέον να δεχτείς άλλη καταπίεση και χειραγώγηση.

Υδροχόος
Ίσως νιώθεις λίγο «ματιασμένος» σήμερα ή έχεις την αίσθηση ότι κάποιος σου κάνει badmouthing πίσω από την πλάτη σου. Από την άλλη μπορεί απλά να πρέπει να δουλέψεις λιγάκι και να πιέζεσαι αρκετά.

Ιχθύες
Μια προσωπική σου σχέση π.χ. με τον σύντροφο, τα παιδιά σου ή κάποιον φίλο μπορεί να βγάλει λίγο περισσότερο ζόρι, ιδίως αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, με παιχνίδια ελέγχου και εκβιασμού και από τις δυο πλευρές. Αν και μόνο που το σκέφτεσαι βαριέσαι, έχεις το σωστό attitude.