Τα Ζώδια της Κυριακής 25.09.2022

26/09/2022

Κριός
Το πρόγραμμα αναφορικά με όσα πρέπει να φέρεις εις πέρας σε δουλειά και σπίτι θα σε βοηθήσει να μην «πελαγώσεις», βρίσκοντας και λίγο χρόνο για’ σένα. Μην τ’ αφήσεις στην «τύχη».

Ταύρος
Μπορεί να υπάρχει μια δυσκολία στο να αποκρυπτογραφήσεις σήμερα τους άλλους και τις προθέσεις τους, π.χ. στα αισθηματικά, ενώ προς το βράδυ σου βγαίνει ένα παραπάνω άγχος.

Δίδυμοι
Το δεύτερο μισό της μέρας είναι πιο carefree, οπότε κάνε λίγο υπομονή ή και τον «χαζό» εν ανάγκη στο πρώτο, για να αποφύγεις τυχόν «εκνευριστικά» στα προσωπικά ή τα οικογενειακά σου.

Καρκίνος
Δεν θες να «ξεβολευτείς» και πολύ σήμερα, αν και προς το βραδάκι θα σου είναι μάλλον πιο δύσκολο να ηρεμήσεις το κεφάλι σου μέσα στον χώρο του σπιτιού.

Λέων
Η Κυριακή από το απόγευμα και μετά προσφέρεται περισσότερο για εξόδους, ποτάκια και χαλαρές στιγμές με φίλους, επομένως μην απογοητευτείς αν μέχρι τότε δεν βλέπεις και πολύ «ενθουσιασμό».

Παρθένος
Η λιγότερο «συνετή» διάθεση προς το συναισθηματικό κομμάτι συνεχίζεται και σήμερα, «επεκτεινόμενη» ίσως και σε σχέση με το φαγητό, αλλά και κάθε είδους απολαύσεις. Oh well.

Ζυγός
Η Κυριακή σε «προετοιμάζει» για τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, κάνοντάς σε ίσως υπερευαίσθητο ή και υπερβολικό στις αντιδράσεις σου. Απόφυγε να σε πιέσεις για ασήμαντες αφορμές.

Σκορπιός
Όσο πλησιάζουμε προς το βράδυ το εσωτερικό άγχος αλλά και η κούραση θα κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους και θα έχεις ανάγκη από λίγο «me-time».

Τοξότης
Ακόμα και οι κοινωνικές συναναστροφές είναι πολύ πιθανό να σου φανούν «δουλίτσα», αν και από το απόγευμα η διάθεση φτιάχνει προς το καλύτερο και πιο «άνετο».

Αιγόκερως
Η Κυριακή μέχρι το απόγευμα έχει πιο «φεύγα» διάθεση, σταδιακά όμως φαίνεται πως το άγχος για τη νέα βδομάδα βγάζει πιο «μίζερες» συναισθηματικά αποχρώσεις.

Υδροχόος
Το πρώτο μισό της μέρας έχει πιο εξωστρεφή και μονόχνωτη αίσθηση, ενώ ίσως «κολλάς» και με συγκεκριμένα πράγματα στα προσωπικά. Το βραδάκι πάντως είναι ό,τι πρέπει για μια έξοδο.

Ιχθύες
Κάτι σε «εξωσπιτικές» δραστηριότητες, κοινωνικότητες και εξόδους με σύντροφο, φίλους ή παιδιά θέλει το πρώτο μισό της μέρας, με τη συνέχεια να βγάζει ίσως ένα άγχος για τα οικονομικά.