Τα Ζώδια της Πέμπτης 03.11.2022

03/11/2022

Κριός

Μια πιο άνετη μέρα απλώνεται μπροστά σου, με αρκετό ερωτικό ενδιαφέρον μάλιστα, αν και μπορεί παράλληλα να νιώθεις σαν να σου έχουν κάνει «αφαίμαξη» ενεργειακά ένα πράγμα.

Ταύρος

Με μεγαλύτερη εξωστρέφεια η Πέμπτη, σου δίνει διάθεση για κοινωνικοποίηση και διασκέδαση, ενώ είναι βοηθητική και σε θέματα επαγγελματικών συνεργασιών ή σπουδών.

Δίδυμοι

Η μέρα είναι πιο υποστηρικτική για τα επαγγελματικά σου, αν π.χ. έχεις να κάνεις κάποιο interview για δουλειά, να συζητήσεις με έναν προϊστάμενο, να συνεννοηθείς άρτια με κάποιον συνάδελφο κ.λπ.

Καρκίνος

Ίσως η καλύτερη μέρα της βδομάδας η σημερινή, βγάζει προς τα έξω την γλυκιά, ζέστη αλλά και ερωτική σου διάθεση και πραγματικά αξίζει να την χρησιμοποιήσεις για να έρθεις πιο κοντά με σύντροφο, φίλους, παιδιά κ.λπ.

Λέων

Ημέρα για bonding η Πέμπτη με τα πολύ κοντινά σου άτομα και την οικογένεια, ενώ παράλληλα ευνοούνται συζητήσεις και κινήσεις που αφορούν ακίνητα, περιουσιακά, κληρονομικά κ.λπ.

Παρθένος

Η μέρα έχει έντονο επικοινωνιακό χαρακτήρα, βοηθώντας σε συζητήσεις, επαφές, συσκέψεις, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, συναλλαγές, ενώ μπορεί να έχεις καλες «επιδόσεις» και στο φλερτ.

Ζυγός

Καλή η Πέμπτη για να τακτοποιήσεις θέματα που άπτονται των οικονομικών σου, αλλά και για πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών, έχοντας σαν «πυξίδα» και το ένστικτο σου στην προκειμένη φάση. 

Σκορπιός

Η σημερινή (και η αυριανή μέρα) είναι «ταμάμ» για να χαλαρώσεις λιγάκι, να απολαύσεις στιγμές χαράς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και να ξαναβρείς την ερωτική σου διάθεση. Enjoy.

Τοξότης

Θετική η μέρα για συζητήσεις στα επαγγελματικά, αλλά και για θέματα που σχετίζονται με ακίνητα, όπως π.χ. για να κλείσεις μια αγοραπωλησία, να κάνεις μια μεταγραφή στο υποθηκοφυλακείο, μια μετακόμιση κ.λπ.

Αιγόκερως

Τα πράγματα είναι σαφώς πιο χαλαρά σήμερα και στο κομμάτι που σχετίζεται με την συλλογική εργασία, αλλά και σχετικά με φιλικές και προσωπικές σχέσεις. Κανόνισε οπωσδήποτε μια έξοδο.

Υδροχόος

Η Πέμπτη δίνει βοήθειες σε συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά της δουλειάς, αν π.χ. ήθελες να κάνεις μια συζήτηση για τον μισθό σου, να διαπραγματευτείς τους όρους μιας συμφωνίας κ.λπ.

Ιχθυες

Εξαιρετική η Πέμπτη για την προσωπική σου ζωή, δίνει μια ευαισθησία και μια αγαπησιάρικη διάθεση στην όλη προσέγγισή σου που δεν αφήνει κανέναν «ασυγκίνητο». Βοηθητική και στα επαγγελματικά.