Τα Ζώδια της Κυριακής 15.01.2023

16/01/2023

Κριός
Η πίεση για κάποιες εκκρεμότητες των επαγγελματικών δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις όπως θα ήθελες, add to that και λοιπές οικονομικές έγνοιες και...ουφ.

Ταύρος
Όταν αγχώνεσαι γι’ αυτά που έχεις να κάνεις, πριν καν τα κάνεις, ουσιαστικά το «περνάς» δυο φορές. Ο λόγος (και μάλιστα Κυριακάτικα);

Δίδυμοι
Δεν γουστάρεις καταπίεση, πολύ μπλέξιμο και πολλή προσπάθεια σήμερα, ωστόσο ίσως πρέπει να αποδεχτείς ότι κάποια πράγματα απλά «δεν πάνε».

Καρκίνος
Αν και υποτίθεται είμαστε μέσα στο «καταχείμωνο», με τέτοιο καιρό εσύ μάλλον έχεις «φουσκοδεντριές» και αν υπάρχει ταίρι έχει καλώς, αν όχι...ωχ μάνα.

Λέων
Με αρκετή ένταση «παραδέρνει» η Κυριακή, που αφορά όλη την γκάμα των σχέσεων σου, προσωπικών και επαγγελματικών. Πρόσεχε επομένως τις αντιδράσεις σου για να μην υπάρξουν ρήξεις.

Παρθένος
Μολονότι επιτρέπεται να ξεκουραστείς, Κυριακή είναι άλλωστε, αυτό μπορεί να σου βγάλει και ένα ανικανοποίητο του τύπου «η ζωή περνάει κι εγώ κοιμάμαι». Literally.

Ζυγός
Έχεις επίγνωση της κακής σου πλευράς ως άνθρωπος, στα ερωτικά και αλλού, δεν χρειάζεται όμως να την «περιφέρεις» Κυριακάτικα. Απλά don’t.

Σκορπιός
Υπάρχουν φαίνεται πολλά θεματάκια που δεν σου «κάθονται» καλά, απλά μην μπεις στη φάση του «μάντη» ή ακόμα χειρότερα του ντετέκτιβ. Βασικά με τον εαυτό σου τα ‘χεις, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Τοξότης
Θύμησες από το ερωτικό σου παρελθόν ή και real τυχαία encounters με πρόσωπα μπορεί να σε «ταράξουν» λιγάκι, ενώ υπάρχει και μπόλικη γκρίνια για εκκρεμότητες της δουλειάς. Μμχμμ.

Αιγόκερως
Περίεργα συναισθηματική η διάθεση σήμερα και για τα ερωτικά, αλλά και για τα επαγγελματικά σου, με ροπή προς το schizophrenic scenario. Αντιστάσου.

Υδροχόος
Το μπέρδεμα μπορεί να είναι μεγάλο στον άξονα οικογένειας-επαγγελματικών, γι’ αυτό κάνε ένα καλό στον εαυτό σου και βάλ’ τα μέσα σου σε μια σειρά, ακόμα κι αν οι άλλοι δεν το «εκτιμούν».

Ιχθύες
Πραγματικά, προσπάθησε να μη βγάλεις το «λάδι» στους γύρω σου και στους ανθρώπους που σ’ αγαπούν, γιατί έχουν κι αυτοί τα όριά τους.