Τα Ζώδια της Τετάρτης 18.01.2023

18/01/2023

Κριός

Κάποια πράγματα στη δουλειά δεν είναι εύκολο να κλείσουν ίσως με «ειρηνικό» τρόπο ή στην καλύτερη των περιπτώσεων το άγχος και οι έγνοιες να είναι for real.

Ταύρος

Η ανάγκη να νιώσεις καλά δεν πρέπει να συνδεθεί απαραίτητα με την ικανότητά σου να ξοδεύεις. Διαχώρισε τις επιθυμίες σου από τον ψυχαναγκασμό της κατανάλωσης.

Δίδυμοι

Η μέρα μπορεί να βγάλει αρκετή ένταση και νεύρα μέσα σε μια προσωπική σχέση/ συνεργασία, με τη συμβουλή να είναι να αφήσεις στην άκρη ότι ξέρεις ότι μπορεί να σε «ερεθίσει».

Καρκίνος

Κάποιες φορές το να παραδεχτείς ότι απλά έχεις χάσει την «μπάλα» και δεν φταίνε οι άλλοι γι’ αυτό, είναι μια πράξη ωριμότητας που μόνο να σε εξελίξει μπορεί.

Λέων

Καθαρή σκέψη και σταράτες κουβέντες, χωρίς όμως διάθεση «να την πεις» στον άλλο είναι μια προσέγγιση που προσφέρει προστασία από παρεξηγήσεις στις σχέσεις σου.

Παρθένος

Το να ξεβολεύεσαι για ό, τι αγαπάς μπορεί να σου πέφτει λίγο too much ιδιοσυγκρασιακά, είναι όμως αποδεδειγμένα  ο τρόπος για να βρεις αυτό που χρειάζεσαι συναισθηματικά.

Ζυγός

Ξεκινάς να κάνεις πολλά έχοντας ίσως μεγάλες προσδοκίες, η πραγματικότητα όμως σου κάνει ξεκάθαρο τι δεν αντέχεις πλέον ή σε κουράζει υπέρ το δέον.

Σκορπιός

Η υπερβολή στο φαγητό και τις σπατάλες μπορεί να φαίνεται σαν ένας ικανοποιητικός μηχανισμός αντιμετώπισης του στρες, στην πραγματικότητα όμως σε γεμίζει ενοχές που οδηγούν σε εκνευρισμό.

Τοξότης

Πολλές δουλειές, πολύ τρέξιμο και πολύ «ανακάτεμα» ενδεχομένως στις δοσοληψίες σου με τους άλλους, με το όριο να πρέπει να μπει ξεκάθαρα από τη δική σου πλευρά.

Αιγόκερως

Ο Ερμής επιστρέφει ορθόδρομος στο ζώδιό σου ως 11/2 και σταδιακά θα νιώσεις ότι μπορείς να σκεφτείς και πάλι με τη λογική που σε χαρακτηρίζει, έχοντας και λιγότερα εμπόδια στη δράση σου αναφορικά με νέα επαγγελματικά σχέδια.

Υδροχόος

Καμιά φορά είναι καλό να βγαίνουν στη φόρα όσα καταπιέζεις στις προσωπικές σου σχέσεις, γιατί ενεργοποιούν καταστάσεις που λειτουργούν «λυτρωτικά».

Ιχθύες

Ίσως βρίσκεσαι σε φάση που δεν ξέρεις από πού να το «πιάσεις» στα επαγγελματικά ή στο σπίτι, αλλά με το να νευριάζεις απλώς δεν κερδίζεις κάτι.