Τα Ζώδια της Τετάρτης 10.04.2024

09/04/2024

Κριός
Κριέ μου, παρά το γεγονός ότι νιώθεις πως το πράγμα ξεκολλάει σήμερα και μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη ευκολία στα οικονομικά, υπάρχουν διάφορα που σε κρατούν ακόμα στο ίδιο σημείο και μάλλον αρνείσαι εσύ να τα δεις. Υπάρχει μια εσωτερική ένταση και μια άρνηση να κάνεις κάποια βήματα που πρέπει να γίνουν πρώτα. Έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να κινηθείς αυτόνομα και πως όλες οι αποφάσεις πρέπει να περάσουν από εσένα πρώτα, θεωρώντας πως έτσι θα γίνει η σωστότερη δουλειά. Μάλλον όμως προσπαθείς να δείξεις στον εαυτό σου πως μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου. Πρόσεξε μην κάνεις μεγαλύτερη ζημιά μόνο.

Ταύρος
Η μέρα σήμερα, Ταύρε μου, φαίνεται να είναι πιο ανάλαφρη. Η ενέργεια κυλά με μεγαλύτερη ευκολία και εσύ βρίσκεις περισσότερα πράγματα με τα οποία μπορείς να ασχοληθείς. Το σημαντικό για εσένα είναι να υπάρχει ένα έντονο αίσθημα ελευθερίας κινήσεων και να μην έχεις κάποιον πάνω από το κεφάλι σου να σου ασκεί κριτική ή έστω να σχολιάζει οποιαδήποτε κίνηση. Από την άλλη σήμερα φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι καλά τα εμπόδια που προκύπτουν και τα επεξεργάζεσαι είτε για να τα ξεπεράσεις τις επόμενες μέρες είτε επειδή καταλαβαίνεις πως κάτι υπάρχει σα μήνυμα πίσω από αυτά. Θέλω να είσαι προσεκτικός σε οποιαδήποτε πρόταση για βοήθεια υπάρξει, καθώς οι άλλοι έχουν τα δικά τους κίνητρα.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, παραμένεις λίγο απόμακρος από τους άλλους και σήμερα, αλλά με μια ομολογουμένως καλύτερη διάθεση. Προτιμάς να παρακολουθήσεις κάποιες καταστάσεις από απόσταση και να βγάλεις ένα δικό σου πλάνο δράσης για τις επόμενες μέρες. Καταλαβαίνεις καλύτερα πως πρέπει να παραμείνεις παρατηρητής σήμερα, αφού νιώθεις πως δεν μπορείς να δράσεις. Και αυτό σε εκνευρίζει αρκετά, αφού βαριέσαι να μένεις άπραγος. Επίσης, το ότι δε θέλεις να έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου να σε επιβαρύνει και να σου κάνει υποδείξεις, εντείνει την αποστασιοποίησή σου από τους πάντες σχεδόν. Αυτό που θέλει προσοχή είναι η τάση σου να την πατήσεις σε «δελεαστικές» επαγγελματικές προτάσεις.

Καρκίνος
Η κοινωνικότητά σου γίνεται πιο έντονη σήμερα, Καρκίνε μου, και μέσα στην παρέα κερδίζεις πιο εύκολα το φως. Έχεις μια ιδιαίτερα καλή ενέργεια και η επικοινωνία σου είναι άμεση και εύστοχη σε πολλά σημεία. Μπορείς εύκολα να συζητήσεις κάποιες νέες δουλειές, ενώ σου είναι εύκολο να κάνεις και νέες γνωριμίες. Το θέμα είναι πως φανατίζεσαι με κάποιες απόψεις που έχεις και ενώ το αντιλαμβάνεσαι, είναι σα να μη μπορείς να το κοντρολάρεις αυτό σήμερα. Και αυτό μπορεί να σε κάνει αρκετά επικριτικό. Ένα άλλο σημαντικό που θέλω να προσέξεις σήμερα είναι το ότι εκφράζεις απόψεις για θέματα που δεν έχεις καθαρή εικόνα και μπορεί να εκτεθείς.

Λέων
Ξεκάθαρα τα επαγγελματικά σου και η εικόνα σου είναι και σήμερα το σημαντικότερο κομμάτι για εσένα, Λέοντα. Το θέμα είναι πως όλα φαίνεται να κινούνται σχετικά καλύτερα από τις προηγούμενες ημέρες και αυτό θα το καταλάβεις από την τροπή που παίρνουν τα πράγματα. Κάποια οικονομικά ζητήματα που μπλοκάρουν τα επαγγελματικά σου πλάνα ξεκολλάνε μεν, αλλά δε μπορείς να κάνεις όλα αυτά που έχεις εσύ κατά νου. Κάτι σε κρατάει κολλημένο και τα νεύρα σου γίνονται κάπως… κορδόνια και σήμερα. Υπάρχει και ο φόβος ότι έκανες κάτι λάθος. Ένα δεδομένο που μπορεί να σε αγχώσει αρκετά, και μπορεί να μην ισχύει όμως. Ψυχραιμία!

Παρθένος
Παρθένε μου, συζητήσεις, επαφές με κόσμο και η ανταλλαγή απόψεων αλλάζει τη διάθεσή σου μέσα στη μέρα και ανεβαίνεις ψυχολογικά αρκετά. Το σημαντικό είναι πως εσύ δεν θέλεις να υπάρξει παρέμβαση στα πιστεύω σου και κάνεις ξεκάθαρο στους άλλους πως δεν υπάρχει λόγος να αναγκαστείς να δεχτείς ή να κάνεις πράγματα που δε νιώθεις οκ με αυτά. Από την άλλη, κάποιες συνεργασίες γίνονται δύσκολες, καθώς δέχεσαι κάποια «ανταγωνιστικά» χτυπήματα, στα οποία εσύ δε μπορείς να απαντήσεις άμεσα. Και αυτό σε ενοχλεί. Είναι σημαντικό να εστιάσεις στο ποιος μπορεί να δείχνει κάτι άλλο από αυτό που είναι. Έτσι θα ξέρεις από ποιον πρέπει να προστατευτείς σήμερα, αλλά και τις επόμενες μέρες.

Σχετικό Άρθρο Cosmic Telegram Τα Ζώδια της Κυριακής 31.03.2024 Αγγελική Μανουσάκη 30.03.2024, 19:10

Ζυγός
Μια μέρα που όλα γίνονται και πάλι πιο έντονα μέσα σου, Ζυγέ μου, αλλά νιώθεις πως όλο αυτό το πάθος που σε πλημμυρίζει μπορείς να το διοχετεύσεις με έναν πιο δημιουργικό τρόπο. Αρκεί να δουλέψεις μόνος σου ή να έχεις ένα χώρο μέσα στην ομάδα που θα μπορείς να εκφραστείς με το δικό σου τρόπο. Κάποια ζητήματα στη δουλειά σε κρατάνε πίσω, αφού ναι μεν εσύ θέλεις να δράσεις, αλλά τα πρέπει είναι πιο ισχυρά. Οπότε αναγκάζεσαι να υποχωρήσεις και εσωτερικεύεις όλον αυτό τον εκνευρισμό. Κάποια σκηνικά που θα παρατηρήσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν μια λανθασμένη εικόνα, κάτι που θα θολώσει την κρίση σου μέσα στη μέρα.

Σκορπιός
Οι γέφυρες επικοινωνίας με τους απέναντι πέφτουν και πάλι και μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να καταλάβεις και τους άλλους, Σκορπιέ μου. Σημασία έχει πως σήμερα φαίνεται να σέβονται και οι άλλοι την επιθυμία που έχεις για να κάνεις κάποια πράγματα μόνος σου, χωρίς την υποστήριξη ή την καθοδήγηση των άλλων, και αυτό σου δίνει αέρα στις κινήσεις σου. Το ότι τα πράγματα όμως μπορεί να προχωρήσουν όπως θέλεις, σε ρίχνει αρκετά ψυχολογικά και σου δημιουργεί έναν εκνευρισμό, αλλά και ένα αίσθημα ματαίωσης. Είναι σημαντικό να μην παραμείνεις σε αυτό το αίσθημα ματαίωσης, γιατί δεν είναι δύσκολο για εσένα να βουλιάξεις μέσα σε αυτό.

Τοξότης
Μια μέρα που εστιάζεις περισσότερο στο κομμάτι της δουλειάς σου, Τοξότη μου, και σου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψεις περισσότερο μόνος σου. Χωρίς να έχεις κάποιον πάνω από το κεφάλι σου και μπορείς έτσι να δώσεις τον δικό σου παλμό και ενέργεια στο αποτέλεσμα. Ναι, είναι μια μέρα που σου φαίνεται πιο διεκπεραιωτική, αλλά σε ανεβάζει ψυχολογικά. Κάποιες συζητήσεις και αποφάσεις που θα πρέπει να παρθούν με την οικογένεια δεν προχωρούν όπως θέλεις ούτε και σήμερα και αυτό θα φουντώσει τα νεύρα σου αρκετά. Επίσης, η ταύτιση κάποιων σκηνικών θα δημιουργήσει μια λάθος εικόνα των πραγμάτων μέσα στη μέρα. 

Αιγόκερως
Τα πράγματα ρολάρουν πιο εύκολα σήμερα, Αιγόκερέ μου, και κάποιες ιδέες έχουν περισσότερες πιθανότητες να εφαρμοστούν. Καλά, στο κεφάλι σου μέσα όλες περνάνε από ψιλό κόσκινο και στο τέλος το πιθανότερο είναι πως δεν θεωρείς καμία από αυτές αξιόλογη, για αυτό και σε πιάνει ένας εκνευρισμός. Το ζήτημα είναι πως ενώ έχεις μια καλή οργάνωση μέσα στο κεφάλι σου, η αδυναμία να δράσεις σε κάνει να νιώθεις άσχημα, για αυτό και τις απορρίπτεις τη μία μετά την άλλη. Καλό είναι να κρατήσεις κάποια απόσταση από τα γεγονότα, γιατί σου δίνουν την εντύπωση πως ίσως δεν είσαι αρκετά καλός, ενώ το μόνο που χρειάζεσαι είναι να δουλέψεις πιο ατομικά σήμερα.

Σχετικό Άρθρο Cosmic Telegram Τα Ζώδια του Σαββάτου 30.03.2024 Αγγελική Μανουσάκη 29.03.2024, 22:43

Υδροχόος
Η κατάσταση στο σπίτι βελτιώνεται αρκετά σήμερα, Υδροχόε μου, και αυτό σε βοηθά κι εσένα να ηρεμήσεις σε σημαντικό βαθμό. Αυτό που όμως θα σε κρατήσει σε εγρήγορση – και ένα άγχος, ομολογουμένως – είναι το οικονομικό σου. Υπάρχει μια αδυναμία γρήγορης αντίδρασης σε διάφορα που θα προκύψουν μέσα στη μέρα, και αυτό θα σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό αρκετά έντονο. Ίσως προκύψουν και κάποιες παράλογες-έντονες σκέψεις που θα το κάνουν ακόμα πιο έντονο, και αν το συνεχίσεις όλη μέρα αυτό το τροπάρι δε θα σε αντέξει άνθρωπος από την γκρίνια.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, το πράγμα σήμερα φαίνεται να βελτιώνεται σημαντικά. Στο μυαλό σου επικρατεί ένα πιο θετικό κλίμα μεν, που έρχεται όμως αντιμέτωπο με το ότι δε μπορείς να περάσεις σε πρακτική εφαρμογή αυτά που έχεις κατά νου. Κάτι που σου δημιουργεί έναν εκνευρισμό, ακόμα πιο έντονο σήμερα. Το καλό είναι πως βρίσκεις διεξόδους και λύσεις σε κάποια θέματα, κάτι που σε καθησυχάζει αρκετά μέσα στη μέρα και μπορείς έτσι να προετοιμάσεις κάπως το έδαφος. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή σήμερα είναι η τάση που έχεις να ωραιοποιείς και να δικαιολογείς κάποιες εξελίξεις ή κάποιες καταστάσεις. Δύσκολα ξεχωρίζεις το πού ευθύνεσαι εσύ και πού όχι.