Τα Ζώδια της Κυριακής 21.04.2024

20/04/2024

Κριός
Κριέ μου, το βλέμμα σου στρέφεται σε συνεργάτες και θέλεις να δεις ποιοι μπορούν να σταθούν επάξια στο πλευρό σου, όντας δυνατοί και ικανοί να σε στηρίξουν. Θέλω να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να βάλεις κάποια λάθος κριτήρια στο μυαλό σου και να αποκλείσεις άτομα που όντως είναι δυνατοί. Η σιγουριά σου όμως ότι θέλεις να πετύχεις κάποιους από τους επαγγελματικούς σου στόχους δε σε αφήνει να δεις καθαρά. Από το μεσημέρι και μετά, κάποιες αποφάσεις οδηγούν σε περίεργα αποτελέσματα και κάποιες ασταθείς καταστάσεις έρχονται στην επιφάνεια να σου δείξουν πόσο σημαντική είναι η οργάνωση αλλά και η συνεργασία.

Ταύρος
Ταύρε μου, κάποια θέματα στη δουλειά μπορεί να σου προκαλέσουν πονοκέφαλο σήμερα, και αυτό γιατί προσπαθείς να βρεις τον καλύτερο τρόπο για να τα αντιμετωπίσεις όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται. Οι επιλογές φαίνεται να είναι αρκετές, κάτι που θα σε μπερδέψει κάπως. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχουν κάποιες προτάσεις για δουλειά που έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι και δεν πρέπει να τις δεχτείς έτσι απλά, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να την πατήσεις. Το καλό είναι πως φαίνεσαι αποφασισμένος να προχωρήσεις επαγγελματικά, και η επιμονή σου θα δώσει τη λύση. Από το απόγευμα και μετά παίρνεις αποστάσεις από τους άλλους.

Δίδυμοι
Με μια πιο δημιουργική διάθεση σήμερα, Δίδυμε, προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και να ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα που θα σε κάνουν να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις, αλλά και να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου τις επόμενες μέρες. Σήμερα, έχεις στο νου σου να βελτιώσεις σημαντικά κάποια σχέδια που αφορούν τα επαγγελματικά σου, αλλά θέλει προσοχή γιατί μπορεί εύκολα να ξεφύγεις από την πραγματικότητα και να ασχοληθείς με υπερβολές. Από το μεσημέρι και μετά, απομακρύνεσαι από τα πάντα προκειμένου να δουλέψεις καλύτερα κάποιες από τις ιδέες σου, χωρίς να υπάρχει κριτική ή αχρείαστες παρεμβάσεις.

Καρκίνος
Κάποια πράγματα που έχεις αρκετά καλά κρυμμένα, Καρκίνε μου, σήμερα επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου και κάνουν κάπως πιο έντονα κάποια ερωτηματικά που τριγυρίζουν στο κεφάλι σου το τελευταίο διάστημα. Και το να προσπαθήσεις να τα απαντήσεις ή να πάρεις κάποιες αποφάσεις σήμερα είναι κάπως δύσκολο, γιατί αντιλαμβάνεσαι πως η κρίση σου είναι θολωμένη από το έντονο συναίσθημα. Επομένως, έχεις μια επίγνωση της κατάστασης και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παραμείνεις ουδέτερος, τουλάχιστον μέχρι να πέσουν οι τόνοι. Από το απόγευμα και μετά, προσοχή σε έντονες συζητήσεις με φίλους.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα προσπαθείς να διαχειριστείς κάποιες αποχωρήσεις συνεργατών σου, καθώς σκάει κάπως ξαφνικά και σε πιάνει εξαπίνης. Μπορεί από την άλλη να πάρεις εσύ απόσταση από τους άλλους ξαφνικά, καθώς νιώθεις πως προσπαθούν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις προς όφελός τους. Η δοτικότητά σου όμως δε σταματά εκεί. Οπότε θέλω να είσαι κάπως προσεκτικός. Με τους συνεργάτες σου ξέρεις από τι πρέπει να φυλάγεσαι και δεν σκοπεύεις να αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει αυτά για τα οποία έχεις δουλέψει σκληρά. Από το μεσημέρι και μετά, θα χρειαστεί να οπλιστείς με ψυχραιμία, καθώς κάποια ξαφνικά θα σε βρουν στα επαγγελματικά. 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, αυτό που θέλεις είναι να βρεις κάτι που θα σου προσφέρει έστω και την υποτυπώδη ασφάλεια που πιστεύεις ότι χρειάζεσαι. Οι αμφιβολίες σου είναι τόσες που δεν σε αφήνουν να δεις φως. Πέρα από αυτά τα σημαντικά, σήμερα θέλω να είσαι πολύ προσεκτικός σε οικονομικές δοσοληψίες με συνεργάτες, καθώς κάτι δεν πάει και τόσο καλά εκεί. Θα ακούσεις διάφορα προκειμένου να σε πείσουν, αλλά από τη στιγμή που ξέρεις, δεν αλλάζεις γνώμη. Από το μεσημέρι και μετά οι συζητήσεις που θα εμπλακείς θα σε φτάσουν στο όριο – το οποίο και θα ξεπεράσεις – αφού δε σκοπεύεις να αφήσεις αναπάντητο οτιδήποτε σου ακούγεται γελοίο.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα η μέρα ξεκινά με μια περίεργη διάθεση. Εσύ καταλαβαίνεις την απόσταση που έχουν πάρει οι άλλοι απέναντί σου, απλά δεν μπορείς να καταλάβεις ξεκάθαρα το λόγο. Η αλήθεια είναι πως η εικόνα που έχεις είναι και σήμερα κάπως θολή και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις και τι όχι. Ωστόσο, επειδή πολλοί θα πατήσουν πάνω στο ότι δε θέλεις να απομονωθείς, μπορεί να ακούσεις πολλά προκειμένου να σε πείσουν πως δεν τρέχει κάτι σοβαρό. Το καλό είναι πως δεν πείθεσαι και τόσο εύκολα, άσχετα τι δείχνεις. Από το μεσημέρι και μετά, βγάζεις μια πιο εκρηκτική συμπεριφορά, καθώς η καχυποψία σε κάνει πιο νευρικό.

Σκορπιός
Κλεισμένος στον εαυτό σου σήμερα, Σκορπιέ μου, θέλεις να βάλεις σε μια σειρά όλα αυτά που έχεις παρατηρήσει. Δεν είναι και τόσο εύκολο, καθώς και σήμερα τα δεδομένα είναι κάπως ρευστά ακόμα και η αστάθεια που υπάρχει γύρω σου σε προβληματίζει αρκετά. Θα προσπαθήσεις να ξεφύγεις για λίγο από αυτό μέσα από μια πιο δημιουργική διαδικασία, καθώς έχεις διάφορες εμπνεύσεις το τελευταίο διάστημα. Με προσοχή όμως, γιατί η αποκοπή από τους γύρω σου δεν είναι καλή λύση σήμερα, όσο κι αν θέλεις να αποκαταστήσεις την ψυχολογία σου. Από το μεσημέρι και μετά, ενοχλείσαι πολύ με πράγματα που θα πουν συνάδελφοι και η ανάγκη για απομόνωση πιθανότατα να μεγαλώσει.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα θέλεις να είσαι με φίλους και δικούς σου ανθρώπους και να χαλαρώσεις από όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν. Και δεν είναι λίγα. Σήμερα, λοιπόν, εστιάζεις περισσότερο στο να φτιάξεις τον κύκλο σου, να μην αφήσεις διάφορα ερωτηματικά να αυξήσουν την απόστασή σου από τους άλλους και να μην αφήσεις διάφορα ανούσια πράγματα να σε γεμίσουν με δεύτερες σκέψεις. Η ψυχολογία σου όμως είναι κάπως μπερδεμένη, αφού δε μπορείς να δεις καθαρά κάποιες καταστάσεις και το συναίσθημα σε παρασέρνει. Από το απόγευμα και μετά ξαφνικά γεγονότα μπορεί να σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμα σου.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, δεν είσαι και τόσο βέβαιος για κάποια επαγγελματικά βήματα που έχεις στο κεφάλι σου και οι αμφιβολίες είναι αρκετές για να σε πιάσει ένα άγχος και μια περίεργη ψυχολογία. Στο μυαλό σου επικρατεί μια θολούρα και δεν μπορείς να αναλύσεις τα πράγματα όσο εύκολα θεωρείς, κάτι που μπορεί να σου κάνει ακόμα πιο περίεργη τη μέρα σου. το θετικό είναι όμως πως το αντιλαμβάνεσαι όλο αυτό και προτιμάς να νιώσεις ασφάλεια από το να επιδοθείς σε βιαστικές κινήσεις. Από το μεσημέρι και μετά θα προσπαθήσεις να προχωρήσεις κάποιες ριζοσπαστικές ιδέες που έχεις, χωρίς τη βοήθεια άλλων.

Υδροχόος
Μέσα από κάποιες συζητήσεις που γίνονται σήμερα, Υδροχόε μου, εσύ προσπαθείς να απαντήσεις σε σημαντικά για εσένα ερωτηματικά. Αλλά το μόνο που γίνεται είναι να σου δημιουργούνται μεγαλύτερες αμφιβολίες για αυτά που ακούς και πιστεύεις. Ίσως προσπαθήσεις να κάνεις πράγματα που σου δημιουργήσουν ένα σκηνικό ασφαλείας γύρω σου, αλλά θα χρειαστεί να κινηθείς με προσοχή, αφού μπορεί να την πατήσεις σήμερα και να εκμεταλλευτούν αδυναμίες σου αυτοί που τις ξέρουν. Και το πείσμα που σε πιάνει σήμερα δε σε αφήνει να ακούσεις κανέναν. Από το μεσημέρι και μετά η νευρικότητα έρχεται να σε αποτελειώσει και να σε βγάλει από τα ρούχα σου.

Ιχθύες
Αναλύεις τα πράγματα σε μεγαλύτερο βάθος, Ιχθύ μου, και με την προσπάθειά σου να βρεις νόημα σε διάφορα καταλήγεις να υπεραναλύεις καταστάσεις που ίσως και να μην έχουν ουσιαστική σημασία. Χάνεσαι μέσα στις σκέψεις σου, οι οποίες, αναμεμειγμένες με το συναίσθημα σε κάνουν να βλέπεις τα πράγματα κάπως διαστρεβλωμένα και αρκετά μεγαλύτερα από ό,τι είναι. Σε πιάνει κι ένα πείσμα σήμερα, που δε το αφήνεις μεν να φανεί και το χρησιμοποιείς προς όφελός σου, προκειμένου να φτάσεις πιο κοντά εκεί που θέλεις. Από το μεσημέρι και μετά, μειώνεις τις επικοινωνίες με άλλους και χάνεσαι κάπως περισσότερο στον κόσμο σου.