Τα Ζώδια της Τρίτης 23.04.2024

22/04/2024

Κριός
Σήμερα περνά πολύ έντονα από το μυαλό σου μήπως είναι καλύτερα να κάνεις τα πράγματα μόνος σου, Κριέ μου, και να μην βασίζεσαι στους άλλους. Η μέρα έχει αρκετό τρέξιμο και οι καθυστερήσεις που υπάρχουν από τους συνεργάτες είναι ο λόγος που μπορεί να βγεις εκτός εαυτού. Η ροπή προς την υπερβολή παραμένει και αυτό που θέλει προσοχή είναι η τάση σου να επιμένεις σε πράγματα που δε μπορούν να διεκπεραιωθούν άμεσα. Για αυτό και απογοητεύεσαι. Από το απόγευμα και μετά, σε πιάνουν δεύτερες σκέψεις και υποπτεύεσαι πως όλα γίνονται μάλλον επίτηδες, για αυτό και παίρνεις τα μέτρα σου.

Ταύρος
Ταύρε μου, οι ρυθμοί παραμένουν γρήγοροι και το πρόγραμμά σου γεμάτο. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να χωρίσεις αυτά που έχεις να κάνεις σε προτεραιότητες, για να μπορέσεις να οργανωθείς και να διαχειριστείς τα πράγματα όσο πιο ψύχραιμα μπορείς. Από την άλλη, έχεις την ανάγκη να μιλήσεις για τα συναισθήματα που σε απασχολούν και που μπορεί να σταθούν εμπόδιο σε σένα σήμερα. Επαγγελματικά έχεις αρκετή ένταση, καθώς νιώθεις ότι πιέζεσαι χρονικά για να κάνεις αυτά που θέλεις. Από το απόγευμα και μετά, προσπαθείς να δεις αν φταίει κάποιος από τους συνεργάτες σου για τις καθυστερήσεις που παρατηρείς, για να πάρεις τα κατάλληλα μέτρα.

Δίδυμοι
Δίδυμε, με την καθημερινότητά σου να είναι γεμάτη, δύσκολα χαλαρώνεις σήμερα. Οι απαιτήσεις είναι πολλές και οι δυνάμεις σου είναι πεσμένες σήμερα. Κάποια από τα επαγγελματικά σου βήματα αποδεικνύονται περισσότερο απαιτητικά από ό,τι περίμενες και η απογοήτευση είναι αρκετή. Και το θέμα είναι πως στην προσπάθειά σου να εξηγήσεις τι είναι αυτό που σε δυσκολεύει, δέχεσαι κριτική και γίνεσαι έξαλλος. Πιθανότατα όμως, από το άγχος σου κι εσύ να μην έχεις κάποιες ρεαλιστικές προσδοκίες ή να μην αποδίδεις σωστά το πώς νιώθεις, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι υπερβολικός στους άλλους. Από το απόγευμα και μετά το πράγμα γίνεται πιο έντονο, μιας και προστίθενται νέα πράγματα στο πρόγραμμα.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, το κλίμα με την οικογένεια μυρίζει μπαρούτι και σήμερα. Οι επαφές σου μαζί τους είναι αρκετά τεταμένες και δε φαίνεσαι καθόλου πρόθυμος να ρίξεις νερό στο κρασί σου. Ακούς πράγματα που σε απογοητεύουν και σε κάνουν να νιώθεις περίεργα για αυτούς. Και εσύ όμως τα λόγια σου δε τα μασάς και φροντίζεις να δείξεις το πώς νιώθεις. Εκρηκτικός, έντονος και με την τελευταία κουβέντα να είναι δική σου, σήμερα σα να ρίχνεις κι εσύ περισσότερο λάδι στη φωτιά. Από το απόγευμα και μετά, ενώ έχεις μια πιο δημιουργική διάθεση, η ένταση δε σε αφήνει σε ησυχία και ψάχνεις τρόπους να ξεσπάσεις.

Λέων
Με το κεφάλι σου φορτωμένο σκέψεις ξεκινάς τη μέρα σου, Λέοντα, και προσπαθείς να διαχειριστείς όλα αυτά που συνειδητοποιείς και σε απογοητεύουν περισσότερο από ό,τι πίστευες. Υπάρχουν πολλά που αποκαλύπτονται και πλέον η απομάκρυνσή σου είναι βέβαιη. Η ένταση που υπάρχει στις συνεργασίες σου έρχεται σαν κερασάκι στην τούρτα και κάνουν τη μέρα σου αρκετά βαριά. Τα νεύρα σου είναι πολλά και δύσκολα μπορείς να κρατηθείς. Παίρνεις αποστάσεις και κλείνεσαι κάπως συναισθηματικά, για να μην κάνεις εσύ τα πράγματα χειρότερα. Από το απόγευμα και μετά, παρατηρείς περισσότερο την ψυχολογία σου, προσπαθώντας να τη βελτιώσεις κάπως.

Παρθένος
Κάποια μικρά οικονομικά ζητήματα πρέπει να διευθετηθούν σήμερα, Παρθένε μου, και μάλιστα αρκετά γρήγορα, προκειμένου να προλάβεις και να μην αγχωθείς περισσότερο. Αυτό που χρειάζεσαι σήμερα περισσότερο είναι να κρατήσεις το μυαλό σου καθαρό, καθώς μπορεί να γίνουν λαθάκια που συνολικά θα κάνουν την κατάσταση αρκετά χειρότερη μέσα στη μέρα. Κάποια από αυτά που έχεις να τακτοποιήσεις σήμερα σχετίζονται και με οικονομικές οφειλές προς το δημόσιο. Από το απόγευμα και μετά προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά μέσα στο κεφάλι σου, για να καταλάβεις τι έχει μείνει για να γίνει.

Ζυγός
Ζυγέ μου, και η σημερινή η μέρα είναι αρκετά έντονη, αφού τα απόνερα των χτεσινών σου αποφάσεων θα σε επηρεάσουν και σήμερα αρκετά. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θέλεις να μιλήσεις έξω από τα δόντια και να εκφράσεις την ανάγκη σου για ασφάλεια, κάτι που μπορεί να φανεί πολύ περίεργο στους άλλους κι επειδή δε θα μπορέσουν να το διαχειριστούν, να πάρουν αποστάσεις. Αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια απογοήτευση στην ατμόσφαιρα, αλλά παράλληλα θυμώνεις, γιατί αντιλαμβάνεσαι πως δεν σε αφήνουν με κάποιο τρόπο να είσαι ο εαυτός σου. Έτσι, κι εσύ ασχολείσαι με πράγματα που πρέπει να κάνεις και φτιάχνεις ένα τείχος ασφαλείας γύρω σου.

Σκορπιός
Και σήμερα, Σκορπιέ μου, το πρωί παραμένεις σιωπηλός αλλά με αρκετή ένταση και δεν αφήνεις τίποτα που να το καταγράψεις ως χρήσιμη πληροφορία. Η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη, καθώς παρατηρείς συμπεριφορές που σου σε απογοητεύουν και αλλάζουν την άποψη που έχεις για τα άτομα αυτά. Κάποιες αποφάσεις που πήρες χτες γίνονται τελεσίδικες σήμερα και δε σκοπεύεις να μαλακώσεις με καμία δικαιολογία. Όποιος προσπαθήσει να το κάνει, θα έρθει αντιμέτωπος με τη φράση «αυτό είναι συνέπεια των πράξεών σου», χωρίς να υπάρξει δυνατότητα για δεύτερη κουβέντα.

Τοξότης
Κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που κάνεις σήμερα, Τοξότη μου, είναι πιθανό να μην φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και αυτό σε απογοητεύει αρκετά. Ψυχολογικά πέφτεις και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς, ενώ στο κεφάλι σου δημιουργούνται κάποια ενδεχόμενα που σε φοβίζουν και σε οδηγούν σε απρόσμενες αντιδράσεις. Κάποια πράγματα προσπαθείς να τα αντιμετωπίσεις σοβαρά και αποφασιστικά, αλλά θα νιώσεις πως καταπιέζεσαι. Από το απόγευμα και μετά, κλείνεσαι στον εαυτό σου και προσπαθείς να διαχειριστείς όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στη μέρα. Αλλά η ένταση δε φαίνεται να υποχωρεί εύκολα.

Αιγόκερως
Αυτό που δεν θέλεις να ξεκολλήσεις λίγο το κεφάλι σου σήμερα, Αιγόκερέ μου, και να δεις κάπως τη μεγαλύτερη εικόνα, κάνει τη μέρα σου αρκετά πιο έντονη. Κάποιες σκέψεις που κάνεις δεν έχουν και τόσο επαφή με την πραγματικότητα, δε μπορείς να δεις καθαρά τα πράγματα και δημιουργείται μια ένταση που δεν έχει λόγο ύπαρξης. Προσπαθείς να βάλεις ένα όριο τόσο στο μυαλό σου όσο και στους άλλους, αλλά δεν… Δε βοηθά μια απογοήτευση που έχεις. Από το απόγευμα και μετά, ασχολείσαι περισσότερο με επαγγελματικές κινήσεις για να διορθώσεις κάποια λάθη. Απλά το κάνεις έντονα, ενώ θα έπρεπε πρώτα να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου με κάποιο τρόπο.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα δύσκολα βγάζεις άκρη. Νόημα δεν βρίσκεις σε πολλά που βλέπεις γύρω σου και κάπως αναρωτιέσαι αν ακολουθείς τα σωστά βήματα κι εσύ. Κάποιες από τις προσδοκίες που έχεις ενδόμυχα δεν βρίσκουν αντίκρισμα και η απογοήτευση είναι κάπως αναμενόμενη και κάνει ακόμα εντονότερες τις αντιδράσεις σου. Κάποιες κινήσεις που κάνεις για να διασφαλίσεις την αυτοεκτίμησή σου είναι κάπως υπερβολικά αυστηρές στα μάτια των άλλων και φαίνεσαι αρκετά πρόθυμος να βάλεις τον καθένα στη θέση του. Από το απόγευμα και μετά, εστιάζεις περισσότερο στο πώς μπορείς να κάνεις πιο εύκολα τα πλάνα σου, αλλά η ένταση και η ξεροκεφαλιά δε σε βοηθούν.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, η εσωτερική ένταση παραμένει και σήμερα και καθώς νιώθεις πως δεν μπορείς να στηριχτείς κάπου για ασφάλεια, απογοητεύεσαι και σε παίρνει κάπως περισσότερο από κάτω. Και το θέμα είναι πως έχεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, που είναι αρκετά έντονα. Μέσα σου σήμερα συμβαίνουν περίεργες διεργασίες που δύσκολα μπορείς να τις διαχειριστείς και κάποια έκρηξη είναι αρκετά πιθανή. Προσπαθείς να το κρατήσεις ή να πάρεις αποστάσεις από τους άλλους, αλλά και πάλι δυσκολεύεσαι. Από το απόγευμα και μετά, σε απασχολεί το αν έχει νόημα να μοιραστείς το τι νιώθεις, γιατί αντιλαμβάνεσαι πως δύσκολα θα σε κατανοήσουν.