Τα Ζώδια της Κυριακής 28.04.2024

27/04/2024

Κριός
Κριέ μου, κάνεις κάποιες συζητήσεις σήμερα που μπορεί να κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου αρκετά, αλλά θα ακουμπήσουν και κάποια πολύ ευαίσθητα και καλά κρυμμένα σημεία του εαυτού σου, που θα δημιουργήσουν μια ένταση. Η ψυχολογία σου είναι λίγο περίεργη και μπορεί να βγάλεις κάποια συμπεράσματα που θα σε μπερδέψουν περισσότερο, καθώς και η κρίση σου είναι πιο θολή. Από το μεσημέρι και μετά θα το ρίξεις περισσότερο στη δουλειά για να ξεχαστείς και θα δεις το οικονομικό σου να παίρνει κάπως την ανιούσα. Είναι σημαντικό να καταλάβεις πως κάποιες αλλαγές που θα αρχίσουν σήμερα μπορεί να σε ταράξουν, αλλά θέλει και λίγη ψυχραιμία.

Ταύρος
Παρά την καλή ψυχολογία που έχεις και σήμερα, Ταύρε μου, υπάρχει μια πίεση στα επαγγελματικά σου και το θολό τοπίο σε ταλαιπωρεί αρκετά. Κάποιες προτάσεις που δέχεσαι δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες, κάτι που δε σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ή και να διαπραγματευτείς κάποια πράγματα. Από το μεσημέρι και μετά, προσπαθείς να συνδυάσεις κάπως καλύτερα τα πράγματα στο μυαλό σου και μέσα από συζητήσεις θα δεις κάποια πράγματα διαφορετικά. Μια βοήθεια έρχεται και το άγχος σου μειώνεται σημαντικά. Απλά όλο αυτό εκφράζεται μέσα από ένταση και νεύρα, τα οποία δεν μπορείς να κοντρολάρεις και πολύ. Για αυτό και ίσως πάρεις αποστάσεις προς το βράδυ.

Δίδυμοι
Το κλίμα με τους άλλους είναι κάπως περίεργο σήμερα, Δίδυμέ μου. Από τη μία έχεις τη διάθεση να βγεις, να επικοινωνήσεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, ενώ από την άλλη το νιώθεις πως δεν υπάρχει αρκετός χρόνος. Κάποιες επαγγελματικές και αρκετά απαιτητικές διαδικασίες σε πιέζουν και σου δημιουργούν μια δυσφορία, μια αδυναμία. Από το μεσημέρι και μετά, όλο αυτό γίνεται πιο έντονο και η πίεση αυξάνεται σημαντικά μέσα σου, ενώ από το απόγευμα και μετά αντιλαμβάνεσαι τις αιτίες για αυτή την ένταση καλύτερα για να μπορέσεις να τις δουλέψεις. Σημαντικό είναι να εξηγήσεις και στους άλλους όμως, γιατί γίνεσαι απότομος και φαίνεσαι αρκετά αντιδραστικός.

Καρκίνος
Καθώς τακτοποιείς και βάζεις κάποια πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας και τη δική σου θέση, Καρκίνε μου, νιώθεις αρκετά σίγουρος για το πώς πηγαίνουν τα πράγματα. Κάποιες συζητήσεις που γίνονται σε παθιάζουν κάπως περισσότερο και υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου με μεγαλύτερη ένταση, κάτι που κάνει το κλίμα να μυρίζει μπαρούτι, χωρίς προφανή λόγο. Από το μεσημέρι και μετά, εστιάζεις περισσότερο στο να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι σε συνεργάτες και άτομα που έχεις κοντά σου, προκειμένου να λυθεί η όποια παρεξήγηση, ενώ κάποιες επαγγελματικές προτάσεις βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για κάτι αρκετά κοντά στα ενδιαφέροντά σου.

Λέων
Έχεις διάφορες ιδέες που θέλεις να ξεκινήσεις, Λιοντάρι μου και παρά το άγχος και το περίεργο κλίμα, εσύ οργανώνεσαι κάπως καλύτερα και την οποιαδήποτε πρόκληση την αντιλαμβάνεσαι σαν ένα επιπλέον κίνητρο. Από το μεσημέρι και μετά, εστιάζεις περισσότερο στο πώς να τακτοποιήσεις την καθημερινότητα και το πρόγραμμά σου καλύτερα, ώστε να εξοικονομήσεις χρόνο. Κάποιες επαγγελματικές απαντήσεις έρχονται να σου ανεβάσουν τη διάθεση και να σου αποδείξουν πως η δουλειά σου δεν πάει χαμένη. Είναι σημαντικό να προετοιμαστείς για κάποια σκαμπανεβάσματα που, με λίγη προσοχή, θα περάσουν χωρίς ζημιές και εντάσεις.
Παρθένος
Παρθένε μου, με κάποια μικρά ζόρια τακτοποιείς και σήμερα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Και λέω ζόρια, γιατί αντιλαμβάνεσαι πως δεν έχεις και πολλούς δίπλα σου να σε στηρίξουν, παρά τη θολούρα που προκαλούν για να σε πείσουν για το αντίθετο. Το καλό είναι πως εσύ δεν την πατάς εύκολα και αντιλαμβάνεσαι το πίσω κείμενο, για αυτό και νιώθεις μια σιγουριά. Από το μεσημέρι και μετά εστιάζεις περισσότερο στο να βγεις μπροστά, να διεκδικήσεις αυτά που νιώθεις πως αξίζεις και να προωθήσεις ιδέες που θα σε αναδείξουν. Και θα σε βοηθήσει πολύ αυτό μέσα από επαφές που θα κάνεις από το απόγευμα και μετά.

Ζυγός
Μπορεί στο μυαλό σου να τα έχεις όλα τακτοποιημένα και να νιώθεις πως δεν έχεις να φοβάσαι πως κάτι θα πάει στραβά, Ζυγέ μου, αλλά τα πράγματα φαίνεται να είναι κάπως ζόρικα στη δουλειά και οι προβληματισμοί που προκύπτουν σε ωθούν να δεις τα πράγματα κάπως θολά και υπερβολικά. Από το μεσημέρι και μετά, η ψυχολογία σου επηρεάζεται περισσότερο. Τα πράγματα τα διαχειρίζεσαι σχετικά πιο εύκολα, αλλά αυτό οφείλεται και στη βοήθεια που δέχεσαι από τους άλλους και ξεμπερδεύεις πιο εύκολα με οτιδήποτε σε ταλαιπωρεί. Σημαντικό είναι να μην παίρνεις τοις μετρητοίς το περίεργο χιούμορ που κάνουν μερικοί γύρω σου.

Σκορπιός
Με κάποιες οικονομικές έγνοιες ασχολείσαι περισσότερο σήμερα, Σκορπιέ μου. Τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι. Κάποιες θετικές εξελίξεις στη δουλειά σου μπορεί να σου δίνουν ένα ανέβασμα, αλλά εσύ νιώθεις κάπως ζορισμένος και δεν μπορείς να εκφραστείς με τον τρόπο που θέλεις. Ενώ βρίσκεις πηγή έμπνευσης, σα να νιώθεις δεν μπορείς να αποδώσεις. Από το μεσημέρι και μετά αρχίζεις να σκέφτεσαι περισσότερο και να επικοινωνείς κάποιους από τους προβληματισμούς σου – σε δικούς σου ανθρώπους πάντα – και θα βοηθηθείς στο να εντοπίσεις πιο εύκολα αδύναμα σημεία που πρέπει να διορθώσεις. Απλά μην τσαντίζεσαι με τους άλλους που τα παρατηρούν πιο εύκολα.

Τοξότης
Τοξότη μου, με μια διάθεση αρκετά διφορούμενη ξεκινάς τη μέρα σου σήμερα. Από τη μία έχεις την επιθυμία να φλερτάρεις και να λειτουργήσεις πιο δημιουργικά, ενώ από την άλλη νιώθεις μια συναισθηματική πίεση να βγαίνει από μέσα σου και να εκφράζεται σαν άγχος για κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι. Το σημαντικό είναι πως η θολούρα είναι αρκετή και δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Από το μεσημέρι και μετά, στο παιχνίδι μπαίνουν και τα οικονομικά σου, καθώς υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις. Προσοχή θέλει εκεί! Κάποιες σημαντικές επαφές βοηθούν τη δουλειά σου αρκετά και για αυτό καλό είναι να προσέξεις πολύ τον τρόπο που κινείσαι σε επαγγελματικά ζητήματα.

Αιγόκερως
Όντας κλεισμένος στον εαυτό σου για να βρεις την ησυχία σου, Αιγόκερε, τακτοποιείς κάποιες καταστάσεις που αφορούν την οικογένειά σου πιο εύκολα. Και παρά την ένταση που έχεις στο μυαλό σου αλλά και στον τρόπο που μιλάς με τους υπόλοιπους, εσύ παρατηρείς το πώς αντιδρούν οι άλλοι στη στάση σου. Από το μεσημέρι και μετά ανοίγεσαι και γίνεσαι πιο ενεργός και άμεσος στις κινήσεις σου. Έχεις διάφορες ιδέες και στα επαγγελματικά σου όλα γίνονται κάπως πιο εύκολα, παρά το φόρτο. Καλό είναι να ακούσεις το feedback που θα πάρεις και μην δημιουργείς αποστάσεις, γιατί το κάνεις από αντίδραση και μόνο σήμερα.

Υδροχόος
Κάποιες κοινωνικές επαφές σήμερα, Υδροχόε μου, σου φτιάχνουν το κέφι και οι γνωριμίες που κάνεις φαίνεται να σου εξάπτουν περισσότερο το ενδιαφέρον. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν και έξοδα που ίσως σε ξεβολέψουν, εσύ εστιάζεις σε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις καλά, για να ξεχαστείς. Από το μεσημέρι και μετά, αρχίζεις και παρατηρείς κάποια πράγματα από απόσταση και κλείνεσαι κάπως στον εαυτό σου. Σημαντικό να παρατηρήσεις και να καταγράψεις τα διάφορα που νιώθεις, καθώς γίνεται πιο εύκολα η σύνδεση με καταστάσεις. Αρκεί να μην τα παρατήσεις όλα και κάνεις κανένα απρόβλεπτο ξέσπασμα, από τα δικά σου.

Ιχθύες
Ναι, τα επαγγελματικά είναι αρκετά σημαντικά και σήμερα, Ιχθύ μου, αν και το κίνητρο που έχεις φαίνεται κάπως δυσνόητο ακόμα και σε σένα ή όχι και τόσο ξεκάθαρο. Το καλό είναι πως οικονομικά υπάρχουν αρκετά θετικά νέα που σου ανεβάζουν τη διάθεση. Από το μεσημέρι και μετά εστιάζεις σε κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που υπάρχουν στον ορίζοντα, αλλά και σε γνωριμίες που κάνεις και σε βοηθούν να αναπτύξεις την επικοινωνία σου αλλά και την κοινωνικότητά σου περισσότερο. Σημασία έχει να μην το παραζορίζεις εσύ. Κάποια πράγματα που ακούς, αλλά και κάποιες ξαφνικές μετακινήσεις που θα προκύψουν θα σε ταράξουν κάπως.