Τι σημαίνει ο Ουρανός στους Ιχθύς;

07/06/2018

Aσυνήθιστα γεγονότα, γεμάτα απρόοπτα, ένταση και ρήξεις

Μετά από μια δοκιμαστική είσοδο του ο Ουρανός στους Ιχθείς (από τον Μάρτιο 2003 μέχρι το μέσον Σεπτεμβρίου 2003), από τις 30/12/ 2004 εγκαθίσταται οριστικά στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι τον Μάρτιο του 2011! Κατά τη διάρκεια των διελεύσεων του Ουρανού βιώνουμε ξαφνικά, ασυνήθιστα γεγονότα, γεμάτα απρόοπτα, ένταση και ρήξεις. Οι αστρολογία δεν μπορεί να προσδιορίσει επακριβώς τα γεγονότα, αλλά μόνο γενικά το τομέα που θα συμβούν.

Το μόνο σίγουρο με τις διελεύσεις του Ουρανού είναι ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο, εκτός από τις ριζοσπαστικές αλλαγές που θα συμβούν, θέλουμε δεν θέλουμε. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι όσα ανήκουν στον μεταβλητό σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί) ή όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά.

Το πρώτο δεκαήμερο όλων των ζωδίων επηρεάζεται από τον Ουρανό στο διάστημα 30/12/2004 μέχρι 6/3/2006.
Το δεύτερο δεκαήμερο όλων των ζωδίων επηρεάζεται από τον Ουρανό στο διάστημα 7/3/2006 μέχρι 31/3/2008.
Το τρίτο δεκαήμερο όλων των ζωδίων επηρεάζεται από τον Ουρανό στο διάστημα 1/4/2008 μέχρι 28/5/2010 και από 15/8/2010 μέχρι 10/3/201.

Κριός

Μπορεί για σας τα αποτελέσματα του Ουρανού να είναι περισσότερο υπόγεια , αλλά δεν είναι αδιάφορα. Ο Ουρανός μπορεί να εκδηλωθεί με ξαφνικά γεγονότα που έχουν τη ρίζα τους σε πράξεις που κάνατε στο παρελθόν, με παρορμητική συμπεριφορά, με αναπάντεχες αποκαλύψεις μυστικών, ή πραγμάτων που κρύβατε και ξαφνικές πράξεις ανθρώπων που ποτέ δεν σκεφτήκατε ότι μπορεί να είναι εναντίον σας Είναι το υποσυνείδητο σας, που συμμετέχει σε όλα αυτά Παράδειγμα:

Μπορεί κάποιος να είναι κρυφά εναντίον σας και αυτό να οφείλεται στην αντιπάθεια που τρέφετε για αυτόν , αλλά δεν έχετε συνειδητοποιήσει , ή από πράξεις που του κάνουν κακό χωρίς να το γνωρίζετε .Οτιδήποτε έχετε κρύψει από τους άλλους ή τον εαυτό σας είναι πιθανό να βγουν στη επιφάνεια αυτή την περίοδο..Παλιές φοβίες , άγχη, προβλήματα με τους άλλους , πρέπει αυτή την εποχή να δούνε το φως ,γιατί αλλιώς θα έρθουν στην επιφάνεια στις πιο ακατάλληλες στιγμές.

Ταύρος

Tα όνειρα, οι ελπίδες για το μέλλον, οι στόχοι και οι φιλικές σας σχέσεις έρχομαι στην επιφάνεια για να αλλάξουν δραστικά Αρχίζετε να βλέπετε ότι μπορείτε να υιοθετήσετε ένα διαφορετικό λάιφστάιλ και ότι μπορείτε να κατορθώσετε πράγματα που δεν είχατε ποτέ ονειρευτεί, όταν σκεπτόσαστε πιο συντηρητικά. Είναι η εποχή που θα διευρύνετε το κύκλο των φίλων σας με καινούργιους που θα μοιάζουν σαν πρόκληση σε ότι κάνατε μέχρι τώρα. Ακόμα και παλιοί σας φίλοι μπορεί να σας καταπλήξουν με καινούριες απόψεις .Αν οι φίλοι σας είναι συντηρητικοί υπάρχει η πιθανότητα να αισθανθείτε εγκλωβισμένοι από τη ρουτίνα και να αναζητήσετε νέους που θα σας ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες.

Δίδυμοι

Σας περιμένουν ριζικές αλλαγές στη καριέρα σας, αλλαγή επαγγέλματος, ή σύγκρουση με πρόσωπα εξουσίας Ο τρόπος που εκφράζατε την προσωπικότητά σας στο κόσμο, όπως και το κοινωνικό σας στάτους, η φήμη σας και το ίδιο σας το επάγγελμα θα υποστούν σαρωτικές αλλαγές. Ότι δεν σας προσφέρει προοπτική και καινούργιες ευκαιρίες τερματίζεται. Εργοδότες, αφεντικά, γονείς, θεωρείτε ότι σας καταπιέζουν και θέλετε να απελευθερωθείτε Τίποτα δεν πρέπει να γίνεται τώρα με βιασύνη και παρορμητισμό, γατί η αντίδραση θα είναι μεγάλη. Παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες απασχόλησης και προοπτικές για καινούργια ξεκινήματα. Ακόμα και όσοι έχουν φτάσει ψηλά θα μπουν στο πειρασμό να τα παρατήσουν όλα, για κάτι καινούργιο.

Καρκίνος

Αυτή η διέλευση του Ουρανού σε σας προϋποθέτει ανοιχτό μυαλό και ευρύτητα πνεύματος. Οτιδήποτε απόψεις είχατε για τη ζωή και το νόημά της μέχρι τώρα πρόκειται να αλλάξουν. Θα συμβούν γεγονότα που θα σας δείξουν ότι οι απόψεις σας πρέπει να ανανεωθούν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν αξία τα πιστεύω σας, αλλά ότι πρέπει να προσαρμοστούν στα καινούργια δεδομένα. Είναι κατάλληλη εποχή για να αρχίσετε, ή να συνεχίσετε ανώτερες σπουδές, να ξεκινήσετε σεμινάρια, να βελτιώσετε τις τεχνικές της δουλειάς σας. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή η αλλαγή τόπου διαμονής είναι πιθανό να σας αλλάξουν τη ζωή.

Λέων

Ο Ουρανός σε εσάς ζητάει δυναμικές αλλαγές στο τρόπο που αντιλαμβάνεστε τη ζωή φέρνοντάς σας ξαφνικές αλλαγές. Απαγορεύσεις που επιβάλλατε στον εαυτό σας, ή σας έχουν επιβληθεί από άλλους τώρα γίνονται αφόρητες, Στο στόχαστρο μπαίνουν και οι οικονομικές συνεργασίες, ή τα χρήματα που μοιράζεστε με τους άλλους -το σύντροφο, ή τον συνεταίρο. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να αλλάξει το οικονομικό στάτους του συντρόφου σας, ή τους συνεταίρου σας είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω. Επίσης είναι πολύ πιθανή μια κληρονομιά, ή ένα χρηματικό ποσό που θα σας έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε. Από την άλλη αποφύγετε όσο μπορείτε να εξαρτάστε οικονομικά από κάποιον άλλο, ακόμα και από τράπεζες μέσω δανείων. Η διέλευση του Ουρανού φέρνει και μια σχέση-πυροτέχνημα, που θα φέρει επανάσταση στη σεξουαλική σας ζωή.

Παρθένος

Ο Ουρανός θα δοκιμάσει την αντοχή των στενών επαγγελματικών και προσωπικών σας σχέσεων. Αν για παράδειγμα διατηρείτε ένα γάμο μόνο και μόνο γιατί υπάρχουν παιδιά, η για οικονομικούς λόγους, ή γιατί υπάρχει συναισθηματική εξάρτηση, ο Ουρανός έρχεται για να τη τερματίσει - συνήθως σηματοδοτεί το τέλος ενός κενού γάμου, ή σχέσης . Αν επιμείνετε, είναι πιθανό να εμφανιστεί ένας τρίτος άνθρωπος για να διαλύσει το δεσμό, που έχει πέσει σε τέλμα. Ακόμα και αν η σχέση σας δεν αντιμετωπίζει εμφανή προβλήματα, ο Ουρανός σηματοδοτεί την ανάγκη των αλλαγών.

Ζυγός

Η εργασία μπαίνει στο στόχαστρο. Η αλλαγή δουλειάς είναι από τα πιθανά σενάρια, όπως και η αλλαγή μέσα στην ήδη υπάρχουσα δουλειά, σε μια θέση με περισσότερη ελευθερία. Επίσης είναι η εποχή που μπορεί να εξεγερθείτε στη καταπίεση που ασκεί η δουλειά και οι υποχρεώσεις σας σε αυτήν. Ο Ουρανός απαιτεί αλλαγή της καθημερινής ρουτίνας και στροφή σε ότι αφορά το προσωπικό σας χρόνο Αν συνεχίσετε να καταπιέζεστε σε μια δουλειά που δεν σας δίνει καμία δυνατότητα προόδου και δεν συμμεριστείτε την αρνητική ψυχολογική σας διάθεση, υπάρχει το ενδεχόμενο να αντιδράσει το σώμα σας με προβλήματα υγείας. Εάν δεν κάνετε εσείς τις αλλαγές, θα σας αναγκάσει να τις κάνετε, το σώμα σας.

Σκορπιός

Θα είναι σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα εποχή στη ζωή σας Ο Ουρανός σας σπρώχνει να εκφραστείτε όσο πιο δημιουργικά μπορείτε. Η ενέργεια που θα σας δώσει θα συγκεκριμενοποιηθεί στη ψυχαγωγία και τη χαρά της ζωής .Θα προσελκύσετε νέες εμπειρίες που θα διευρύνουν την συνείδησή σας. Θα έχετε ασυνήθιστες ερωτικές σχέσεις, που θα φέρουν επανάσταση στη ζωή σας καταρρίπτοντας τις παλιές ιδέες που είχατε για τις σχέσεις.

Μόνο που τέτοιοι ξαφνικοί έρωτες συνήθως δεν διαρκούν πολύ, γιατί ο Ουρανός φέρνει κοντά δύο ανθρώπους ριζικά διαφορετικούς .Άλλη πιθανότητα είναι να υπάρξει κεραυνοβόλος έρωτας που θα σπάσει μια υπάρχουσα σχέση, ή να δημιουργηθεί μια σχέση με κάποιον που δεν το περιμένετε και η οποία θα διακόπτεται και θα ξαναρχίζει συνεχώς, ή μία σχέση που θα διαλυθεί μόλις αρχίσει η ρουτίνα. Εάν η δουλειά σας είναι καλλιτεχνικής υφής, ασχολείστε με μίντια, ή τεχνολογία, θα μπείτε σε ένα καινούργιο κύκλο ανανέωσης και έμπνευσης.

Τοξότης

Οι αλλαγές θα έχουν σχέση με το σπίτι που μένετε και τις σχέσεις σας με τους γονείς, ή άλλα μέλη της οικογένειας. Ίσως υπάρξουν ανατροπές που δείχνουν ότι έφτασε ο καιρός για σημαντικές αλλαγές και για απομάκρυνση από το παρελθόν. Αυτό πρακτικά σημαίνει ανανέωση του σπιτιού, ή αλλαγή κατοικίας. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι η ομαλή μέχρι τώρα οικογενειακή ζωή απειλείται με ένα διαζύγιο, ή μια κρίση.

Ο Ουρανός εδώ έρχεται να σπάσει τις ρίζες σας με ότι σας δίνει ασφάλεια και σταθερότητα, δίνοντας σας πρόσκαιρα την αίσθηση του χαμένου. Αυτό όμως που θέλει ουσιαστικά είναι να απελευθερωθείτε από παλιές συνήθειες και αντιλήψεις που σας καταπιέζουν Προβλήματα και εντάσεις που δεν είχαν ξαναπροκύψει, θα εμφανιστούν τώρα και θα πιεστείτε να τα αντιμετωπίσετε.

Αιγόκερως

Οι αλλαγές επικεντρώνονται στο άμεσο περιβάλλον, στην καθημερινή επικοινωνία, στις επαγγελματικές συναλλαγές, στις σχέσεις με τους κοντινούς συγγενείς και φίλους, στο τρόπο σκέψης σας. Ο ρυθμός των καθημερινών γεγονότων αυξάνεται, οι επαφές ρουτίνας αποκτάνε ενδιαφέρον, σημαντικά γεγονότα συμβαίνουν σε ταξίδια, σπουδές που αποφασίζονται αυτή την εποχή είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες (κυρίως αυτές που αφορούν την τεχνολογία, τις επιστήμες και την επικοινωνία), η καθημερινή επικοινωνία (τηλεφωνήματα, emails , συζητήσεις ) αποκτάνε καινούργιο νόημα και γίνονται πηγή νέων ιδεών.

Υδροχόος

Τα επόμενα χρόνια θα βιώσετε μεγάλες αλλαγές στον οικονομικό και υλικό τομέα Αν δεν υπάρχει ευλυγισία και διάθεση προσαρμογής στις αναπάντεχες αλλαγές, τότε οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα θα είναι τρωτά στη διέλευση του Ουρανού. Σε ψυχολογικό επίπεδο, το πέρασμα του Ουρανού σημαίνει βαθιές αλλαγές στις προσωπικές αξίες.

Καινούργιες αξίες αντικαθιστούν τις παλιές. Σε πρακτικό επίπεδο σηματοδοτεί αναπάντεχη τύχη, ή ξαφνικές απώλειες .Μπορεί ξαφνικά να κερδίσετε χρήματα/περιουσία, ή μπορεί επίσης ξαφνικά να αλλάξετε τα μέσα με τα οποία κερδίζετε χρήματα. Εάν το επάγγελμα που κερδίζετε χρήματα δεν οδηγεί πουθενά, ή η φύση της δουλειάς είναι αδιέξοδη, θα εμφανιστούν γεγονότα που θα τα αλλάξουν.

Ιχθύες

Ο Ουρανός στο ζώδιό σας έρχεται να αλλάξει δραστικά τις σχέσεις σας με τον έξω κόσμο. Παλιές αντιλήψεις και παλιοί τρόποι αντιμετώπισης των πραγμάτων και των άλλων καταρρέουν, αναγκάζοντας τους άλλους να σας δούνε διαφορετικά. Οι περιορισμοί που επιβάλλατε στον εαυτό σας, ή σας επιβλήθηκαν δεν είναι πια αποδεκτοί.

Ένας ικανοποιητικός γάμος, μια σχέση που έχει βάσεις, η μια ικανοποιητική επαγγελματική συνεργασία, μπορούν να ταρακουνηθούν, αλλά θα αντέξουν. Αν όμως δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν πια, ή δεν υπάρχει η διάθεση για δραστικές αλλαγές, τότε θα καταρρεύσουν ξαφνικά. Έχετε ανάγκη από ελευθερία, για αλλαγές, για καινούργιες ευκαιρίες, για καινούριες ανακαλύψεις και προορισμούς.