Είναι γνωστό ότι δεν διαθέτεις και την πιο αισιόδοξη οπτική – το μυαλό σου κατευθύνεται πιο εύκολα προς τη Χιροσίμα παρά προς την Ντίσνεϊλαντ. Αυτή η τάση σου έχει το πλεονέκτημα ότι δεν υπάρχει κακή εποχή, αφού οι κακές εποχές είναι αυτονόητες και οι καλές αποτελούν απλές παρενθέσεις και έξτρα μπόνους.
Η ευνοϊκή ενεργοποίηση του 6ου οίκου πιθανόν δεν αποτελεί μια φαντασμαγορική τύχη, αφού πρόκειται για έναν τομέα που αφορά Εργασία, Υγεία, Καθημερινότητα. Ωστόσο η σωματική και η διανοητική υγεία και φόρμα σού δίνουν το όχημα για να τρέξεις όπου θέλεις. Θυμήσου ότι για να επιτύχεις στη δημόσια ζωή θα πρέπει κάθε τόσο να δραπετεύεις απ’ αυτήν.
Επίσης, Δίας και Αφροδίτη σού υπενθυμίζουν ότι είσαι πάντα ένα κοινωνικό/αξιαγάπητο ον που οι άλλοι χαίρονται τη συντροφιά του και την ικανότητά του να διατηρεί το κεφάλι του έξω από το νερό, ακόμα και τις στιγμές που όλοι νομίζουν ότι πνίγεται. Α, και στις 3/7 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, όταν η Εικόνα σου γίνεται παλιά, είναι φθαρμένη και μοιάζει με κειμήλιο, είναι καιρός να την αλλάξεις.

