Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

31/05/2012

Είναι ήδη κουραστικό –με την Αφροδίτη στους Διδύμους και τον Άρη στο ζώδιό σου– να προσπαθείς να είσαι διπλωμάτης κι ευγενής με τους ανθρώπους που σε συνδέουν επαγγελματικές σχέσεις ενώ την ίδια στιγμή θέλεις να διαολοστείλεις όσους προσπαθούν να σου βάλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι.

 

Βεβαίως ξέρεις ότι δεν μπορείς να σπάσεις τις σχέσεις σου με όσους σου τη σπάνε αλλά τουλάχιστον μπορείς να δράσεις περισσότερο εγωιστικά και να σταματήσεις να παριστάνεις τον ευγενικό σκλάβο που εξαρτάται από τις διαθέσεις του αφεντικού του. Πάντως το πρώτο δεκαπενθήμερο είναι πιο ελέγξιμο από το δεύτερο όπου και η ανάδρομη Αφροδίτη (15/5 - 27/6, στους Διδύμους) και μετά η έκλειψη Ηλίου (20/5 στη 0° των Διδύμων) σε επηρεάζουν άμεσα στο τομέα που συμβολίζει την επαγγελματική σου ζωή.

 

Για άλλη μια φορά έκλειψη και ανάδρομη Αφροδίτη και φυσικά ο Άρης στο ζώδιό σου επηρεάζουν τη ζωή σου καλώντας σε να τη διαμορφώσεις με καινούργια συστατικά, με καινούργια τροχιά, ή να ολοκληρώσεις μια σχέση, μια δουλειά, ή να ανοιχτείς σε καινούργιες προοπτικές.

 

Από την άλλη πλευρά αυτές οι διελεύσεις μπορεί να σηματοδοτούν και το τέλος ενός κύκλου, ή σε καλούν να αφήσεις πίσω σου ό,τι δεν σου είναι πλέον χρήσιμο ή απαραίτητο. Έχε στο νου σου όμως ότι μπορείς να πάρεις μόνο αποφάσεις που έχεις σκεφτεί εξονυχιστικά, όχι αποφάσεις στο πόδι πάνω στον εκνευρισμό, ή σαν αποτέλεσμα εξάντλησης ή νεύρων.

 

Μην ξεχνάς επίσης ότι ο Ουρανός στον Κριό, οι Ποσειδώνας και Χείρωνας στους Ιχθείς και ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω λένε ότι δεν υπάρχει χώρος για μοναχικότητα, ιδιώτευση, εσωστρέφεια ή για να είσαι εργένης. Η επιρροή τους μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετική αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή.

 

Οι σχέσεις γίνονται σύνθετες και πολύπλοκες επειδή οι ανάγκες σου και οι επιθυμίες σου είναι τεράστιες. Πάντως όσοι έρχονται σε επαφή μαζί σου μπορούν να βεβαιώσουν ότι κάνεις εξαιρετική δουλειά όταν εμφανίζεσαι ως αθώος λυκειόπαις που πουλάει ημερολόγια από πόρτα σε πόρτα. Μέχρι να μπει μέσα.

 

Υ.Γ. Η καταιγίδα στο πορτοφόλι σου δεν πρέπει να σε αποδιοργανώσει εντελώς, αφού θα χρειαστείς όλη την ψυχραιμία που διαθέτεις για να αντιμετωπίσεις Επαγγελματική Ζωή και Σχέσεις. Θυμήσου πάντως ότι πρέπει να λειτουργήσεις σαν πεπειραμένος εκπαιδευτής, κάνοντας τα άγρια ζώα να σε εμπιστευτούν ώστε να φάνε από τα χέρια σου χωρίς να σε δαγκώσουν.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ