Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

Ταύρος

01/11/2019

Ξεκάθαρες ενδείξεις για το πού πρέπει να πας και από την άλλη το πείσμα σου

Πρόσεξε να μη χαθείς σε ένα πλήθος επιλογών στην ερωτική σου ζωή και σε ένα πλήθος πιθανοτήτων όσον αφορά τα οικονομικά σου, με τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη στον Τοξότη (1). Όσο κι αν πας να τα χωρέσεις όλα, δεν χωράνε, κάποια θα φύγουν και θα 'ναι για καλό γιατί βασικά σου ανοίγουν τον απαραίτητο δρόμο παρακάτω. Η Πανσέληνος στον ζωδιακό σου άξονα (12) σου δίνει την ευκαιρία να ακολουθήσεις αυτόν τον δρόμο ξεμπερδεύοντας με μερικά κακώς κείμενα των επαγγελματικών και προσωπικών σου σχέσεων. Η δυσκολία σου έγκειται στο να πας κόντρα στο πείσμα και τις συνήθειες σου. Ο Άρης στον Σκορπιό (19) και ο Ερμής ορθόδρομος (20) ίσως σου δώσουν την εντύπωση ότι μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις εκπτώσεις σε επίπεδο σχέσης και απέναντι στους συνεργάτες σου. Στοιχίζει σε ενέργεια, έστω κι αν παίρνεις μεγάλη εγωιστική ικανοποίηση. Άσε που σου θυμίζει κι όλη την προσωπική σου ατέλεια, λάθη και αποκλίσεις από τους στόχους σου. Ο Ήλιος (22) και η Νέα Σελήνη (26) στον Τοξότη, μαζί με τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη στον Αιγόκερο (26) μαγειρεύουν ένα ενδιαφέρον μείγμα γιατί πρακτικά βλέπεις ξεκάθαρα πού μπάζει η κατάσταση, είτε πρόκειται για δουλειά είτε για οικογενειακές υποθέσεις, και ξέρεις ότι επιθυμείς όσο τίποτα μια πιο λειτουργική και τακτοποιημένη καθημερινότητα. Συνεχίζεις, όμως, μάταια να σκοτώνεσαι να συντηρήσεις το παλιό. Ο Ποσειδώνας ορθόδρομος (27) θα σου δώσει ένα χεράκι καθαρότητας για να δεις ποιοι είναι οι φίλοι σου και τι είναι εφικτό για το μέλλον σου.

Καριέρα/χρήμα

Προσοδοφόρα η περίοδος και μάλιστα μπορεί να είναι άκοπα έτσι αν δεν διασπαστείς κυνηγώντας κάθε πιθανότητα κερδοφορίας, αλλά αντίθετα επιλέξεις ότι γουστάρεις περισσότερο και μείνεις σε αυτό. Θα' ναι χρήσιμο επίσης να αναδιαπραγματευτείς τα οικονομικά της σχέσης σου ώστε να είναι πιο ξεκάθαρα χωρίς να κρύβεσαι και να κρύβεις. Σε επίπεδο ομαδικών πρότζεκτ ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις, ειδικά αν έχουν βγει ασυμμετρίες και αδικίες ως προς το ποιός κερδίζει πόσα. Δεν θα φύγουν με το έτσι θέλω, αλλά με το να τις αντιμετωπίσεις κατά πρόσωπο και να κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές. Γενικώς είσαι συν αρκεί να μην επιμένεις να σέρνεις παρωχημένες μεθόδους και διάφορους χειρισμούς στις επαγγελματικές σου σχέσεις, επειδή σε αυτή την περίπτωση, τα λούζεσαι.

Σχέσεις/έρωτας

Οι προοπτικές του μήνα είναι εξαιρετικές και το πράγμα θα τελείωνε εδώ αν δεν ήσουν τόσο επιρρεπής στο να επιμένεις σε αυτό που ξέρεις ακόμη κι όταν είσαι πέρα για πέρα πεπεισμένος ότι δεν κάνει, τελεία και παύλα. Αν είσαι ελεύθερος, κάνε τις επιλογές σου βάσει του τι σε συγκινεί και σε κάνει να νιώθεις πεταλουδέ πράγματα, όχι βάσει του τι είναι η πιο δύσκολη πρόκληση. Αν είσαι σε σχέση, απόφυγε κάθε προσπάθεια να χειριστείς τον σύντροφό σου και αγάπα τον καλύτερα και περισσότερο. Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε κι εσύ συνεπώς δεν χρειάζεται να πηγαίνεις καβάλα. Με λίγη κατανόηση, τρυφερότητα και ειλικρίνεια καθαρίζεις το νέφος και μπορείς να απολαύσεις ωραιότερο κλίμα και στην κρεβατοκάμαρά σου.

Υγεία/ευεξία

Η αποστολή σου για αυτόν τον μήνα θα έπρεπε να είναι να παιδεύεις τον εαυτό σου λιγότερο όμως με την πραγματική έννοια αυτού του πράγματος. Βλέπεις εσύ θεωρείς ευκολότερο ότι ξέρεις έστω κι αν σε στραγγίζει μέχρι το μεδούλι. Ευκολότερο θα ήταν να σταματήσεις να παλεύεις τόσο πολύ για όλα κι αυτό ακριβώς χρειάζεσαι. Όχι σεξομαραθωνίους, ούτε συναισθηματικά δράματα, ούτε νοσταλγίες για κάποιο αόριστο παρελθόν. Στην μέση του μήνα δε, το σωματάκι και τα μάτια σου επειδή το κλίμα ευνοεί τραυματισμούς, όπως και ξεσπάσματα από την συσσωρευμένη πίεση που σου έχεις ασκήσει ή έχεις επιτρέψει να σου ασκήσουν ως τώρα.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από την Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ