Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

Ιχθύες

01/11/2019

Αξιόλογα ανοίγματα σε επαγγελματικά και προσωπικά και αυξανόμενη σιγουριά

Ένα ωραίο άνοιγμα προς τους προσωπικούς κι επαγγελματικούς σου στόχους σου κάνει η Αφροδίτη στον Τοξότη (1). Ερωτικές γνωριμίες, οικονομικές προτάσεις, επαφές ή συμφωνίες αποκαλύπτουν έναν καινούριο δρόμο στην καριέρα σου. Εσύ φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος ως προς το τι και πώς το θέλεις και να μείνεις εκεί. Όχι τα συνηθισμένα σου μισά και στο περίπου. Η Πανσέληνος (12) δημιουργεί την ευκαιρία να ξεπεράσεις σκοπέλους που αφορούν την επιμόρφωσή σου, τους συγγενείς σου, την προσωπική σου εξέλιξη. Σίγουρα μπορείς να αλλάξεις παραστάσεις επίσης, αν δεν μείνεις κατσικωμένος σε ένα λίγο «καλά να περνάμε». Με τον Άρη στον Σκορπιό (19) και τον Ερμή ορθόδρομο (20) βρίσκεις τα χρήματα για να στηρίξεις καινούριες δραστηριότητες και ίσως κάποια ανοίγματα, εφόσον αρχίζουν παράλληλα να στρώνουν οικογενειακά θέματα και βελτιώνεται η συνεννόηση με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σου. Ο Ήλιος (22) και η Νέα Σελήνη (26) στον Τοξότη βοηθούν να συμβούν αυτά για τα οποία έχεις πρακτικά προσπαθήσει σε επίπεδο καθημερινότητας και δουλειάς. Ή σου δείχνουν πολύ καθαρά την διαδρομή που σου αντιστοιχεί. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερο (26) δίνει ρυθμό στην ερωτική σου ζωή, όπως και στις οικονομικές σου συναλλαγές, πράγμα που σου ανοίγει δρόμο για τα πράγματα όπως τα έχεις φανταστεί. Με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα ορθόδρομο (27) μετά μισό σχεδόν χρόνο τερματίζονται οι αναβολές, μειώνονται τα ψέματα που λες στον εαυτό σου και τελικώς τοποθετείσαι με μεγαλύτερη ακρίβεια σε όλα τα πεδία της ζωής σου.

Χρήμα/Καριέρα

Ευκαιρίες υπάρχουν ή τουλάχιστον η ευκαιρία να δεις τι χρειάζεται να κάνεις για να πετύχεις τους στόχους της καριέρας σου. Είναι περίοδος επιμόρφωσης, διεύρυνσης επαγγελματικού κύκλου και γενικώς κινήσεων που θα σου εξασφαλίσουν μια αυξημένη εμβέλεια στα επαγγελματικά σου. Ο μόνος αρνητικός παράγοντας μπορεί να είναι η ασαφής εικόνα που έχεις για τις δυνατότητές σου, είτε αυτό σημαίνει ότι υπερεκτιμάς ή ότι υποτιμάς τον εαυτό σου. Στο τέλος τέλος του μήνα τελειώνει κι αυτό κι έτσι ξέρεις πολύ καλύτερα τι μπορείς να κάνεις και τι όχι, κάνεις πιο εύστοχες επιλογές κι αυτό μεταφράζεται θετικά για το εισόδημα και το επαγγελματικό σου στάτους.

Σχέσεις/έρωτας

Ερωτικές γνωριμίες και μάλιστα ποιότητας φέρνει ο μήνας, όμως φέρνει και την πιθανότητα να τις θάψεις κάτω από οικογενειακά δράματα, φόβους που έρχονται από το παρελθόν και την εντύπωση ότι πρέπει πρώτα να τελειώσεις κάποια άλλα πράγματα. Ξανασκέψου το, καθώς ο έρωτας θα αποτελέσει σαφώς θετική δυναμική που θα σπρώξει παρακάτω και θα ανανεώσει τις αντοχές σου. Αν είσαι σε σχέση μπορείς να βρεις καλύτερες ισορροπίες σε θέματα ρουτίνας και συγγενών, πράγμα που αφαιρεί πίεση από τη σχέση κι έτσι απελευθερώνει χρόνο για πιο ζευγαρέ πράγματα και νέες εξορμήσεις. Επιπλέον ξαναβρίσκεις τη σιγουριά και την αυτοπεποίθησή σου πράγμα που ως γνωστόν λειτουργεί χωρίς εξαίρεση, ως αφροδισιακό.

Υγεία/ευεξία

Σαν να χρειάζεται τεράστια προσπάθεια για να κάνεις το οτιδήποτε αισθάνεσαι αυτό τον μήνα, πράγμα όχι σαφώς δικαιολογημένο καθώς σου συμβαίνουν κι εξαιρετικά ευχάριστα πράγματα. Ωστόσο υπάρχουν άγχη συναισθηματικής και οικονομικής φύσεως κι αυτό ίσως είναι μια κάποια δικαιολογία. Από τη μέση του μήνα και μετά, που κι αυτά αποσύρονται, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εναγκαλιστείς το καινούριο σε όλες τις μορφές και όλα τα πεδία και να σταματήσεις να αγωνιάς για πράγματα που δεν μπορείς να λύσεις άμεσα. Τέλος, συνεχίζεις να είσαι πάρα πάρα πολύ προσεκτικός στις μετακινήσεις και την οδήγησή σου, ιδιαίτερα στη μέση του μήνα.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ