Τα Ζώδια τoυ Σαββάτου 01.05.2021

30/04/2021
Ταύρe, mε ευχάριστη διάθεση υποδέχεσαι την Πρωτομαγιά και μάλλον ίσα που προλαβαίνεις να ετοιμαστείς για την Ανάσταση!

Κριός
Καλό μήνα! Αρκετές υποχρεώσεις και επαγγελματικού χαρακτήρα σου δημιουργούν ψυχολογική πίεση και σωματική κούραση Πρωτομαγιάτικα και Μεγαλοσαββατιάτικα, οπότε θα πρέπει να βάλεις ένα όριο σε αυτά που αντέχεις να βγάλεις εις πέρας.

Ταύρος 
Καλό μήνα! Με ευχάριστη διάθεση υποδέχεσαι την Πρωτομαγιά και μάλλον ίσα που προλαβαίνεις να ετοιμαστείς για την Ανάσταση, μιας και όλη μερα παίρνεις σβάρνα τους δρόμους και τα μαγαζιά.

Δίδυμοι
Καλό μήνα! «Του δίνεις και καταλαβαίνει» στον ύπνο Μεγάλο Σάββατο καθώς σου βγαίνει η κούραση της εβδομάδας, όμως δεν βάζεις μυαλό και μετά επιδίδεσαι σχεδόν ψυχαναγκαστικά σε χίλιες δυό ετοιμασίες σπάζοντας τα νεύρα σου.

Καρκίνος
Καλό μήνα! Θα ευχόσουν να υπήρχε ένα μαγικό κουμπί που πατώντας το θα έβαζες τους άλλους στο mute σήμερα, καθώς από την υπερβολική «ζήτηση» που έχεις σε πιάνει πονοκέφαλος! Κατά βάθος βέβαια, άλλο που δε θες...

Λέων
Καλό μήνα! Σε περίπτωση που δεν το ’χεις πάρει χαμπάρι είναι Μεγάλο Σάββατο και κοντεύουμε ν’αναστήσουμε. Διόλου απίθανο βέβαια αφού ίσως και σήμερα σκοτώνεσαι στη δουλειά ή τρέχεις σαν τον τρελό για διαφορά, οπότε πάσο.

Παρθένος
Καλό μήνα! Χαρούμενα υποδέχεσαι τον Μάη, κάνοντας βόλτες με το σύντροφο, τους φίλους ή τα παιδιά σου, ίσως όμως σπάσεις τα νεύρα των άλλων με ατάκες του τύπου «Άσε κάτω το τσουρέκι, δεν έχει τελειώσει ακόμα η νηστεία!» ή «Καλά δε ντρέπεσαι να χτυπάς σαλάμια για μεσημεριανό Μεγαλοσαββατιάτικα;!!!δεν έγινε ακόμα η Ανάσταση!» και τέτοια κουλά.

Ζυγός
Καλό μήνα! Περιέργως πως δεν έχεις και τόσα κέφια για να «ανταπεξέλθεις» στο βαβαβούμ της ημέρας, ίσως πάλι απλά είσαι κουρασμένος και η «Ανάσταση - Covid 19 style» στις 21:00 σου έρχεται κουτί.

Σκορπιός
Καλό μήνα! Τρέχεις στους αγρούς «να πιάσεις τον Μάη» και βλαστημάς την ώρα και τη στιγμή λόγω κίνησης, με τα βαρελότα του «Χριστός Ανέστη» να σε πετυχαίνουν μάλλον ακόμα μόνο με το βρακ;i στο σπίτι λόγω bad timing ή λάνθασμενης ενημέρωσης.

Τοξότης
Καλό μήνα! Τα «σκας χοντρά» σε βαφτιστήρια και ψώνια της τελευταίας στιγμής, όμως η τσιγκουνιά είναι γρουσουζιά τέτοια μέρα και on top of that Πρωτομαγιά, οπότε ας είναι.

Αιγόκερως
Καλό μήνα! «Βγάζεις δόντια» Μεγάλο Σάβατο και σε έχει πιάσει το κυκλοθυμικό σου ή μπορεί κάτι να σου δημιουργεί περισσότερη πίεση, οι φίλοι και η οικογένεια όμως καταφέρνουν εν τέλει να σε κάνουν να διασκεδάσεις.

Υδροχόος
Καλό μήνα! Είσαι σε πιο «εσωτερική φάση» χωρίς να σημαίνει ότι αισθάνεσαι άσχημα, απλώς ίσως βαριέσαι το όλο concept της ημέρας και προτιμάς να αράξεις στο κρεββάτι.

Ιχθύες 
Καλό μήνα! Ο σύντροφ;oς σου μάλλον παίζει με τα νεύρα σου σήμερα, μην πιέσεις όμως τα πράγματα αλλά δώσε έμφαση στις κοινωνικές συναντήσεις με άτομα του κύκλου σου που μπορούν να σε κάνουν να περάσεις πολύ καλά.