Τα Ζώδια τoυ Σαββάτου 26.06.2021

25/06/2021
Τοξότη, ο ρεαλισμός σχετικά με νέα ανοίγματα στα επαγγελματικά είναι η μόνη σταθερά στην οποία μπορείς να «ποντάρεις»

Κριός
Είναι εύκολο να μπερδέψεις το «δεν νιώθω καλά» με την κούραση από τη δουλειά σήμερα, όμως το απόγευμα έρχεται με καλύτερες προοπτικές και για τα δυο.

Ταύρος
Η μέρα μέχρι το απόγευμα σε πάει καλύτερα σχετικά, καθώς από κει και έπειτα σκέψεις ή και υποχρεώσεις για τα επαγγελματικά σε απασχολούν περισσότερο.

Δίδυμοι
Αλλάζοντας τον ορισμό που δίνεις στην ψυχολογική σου πραγματικότητα, μπορείς στην πορεία να «εξασφαλίσεις» καλύτερες μέρες.

Καρκίνος
Η πίεση που αισθάνεσαι σε επίπεδο σχέσεων σε «συντροφεύει» μέχρι το απόγευμα και θα χρειαστεί να το πάρεις λίγο αλλιώς για να βγεις από την «λούμπα».

Λέων
Κάνε το Σάββατο σου την self care day αυτής της εβδομάδας, χωρίς να βαριέσαι να ασχοληθείς με τις ρουτίνες που σε κρατούν υγιή.

Παρθένος
Δεν είναι κακό να συμμετέχεις σε παρέες, εξόδους, τραπέζια κ.λπ. χωρίς να θέλεις να εμπλακείς και ουσιαστικότερα. Όπως σου βγαίνει.

Ζυγός
Ο συναισθηματικός έλεγχος ποτέ δεν λειτουργεί ως εγγύηση μακροβιότητας στις σχέσεις. Το αντίθετο μάλιστα, εγκυμονώντας ίσως και απρόβλεπτες αντιδράσεις.

Σκορπιός
Οι προβληματισμοί σου στα συναισθηματικά και στον τομέα της συντροφικότητας εντείνονται, δείχνοντας προς μια κατεύθυνση «αλλαγής σεναρίου» ίσως.

Τοξότης
Ο ρεαλισμός σχετικά με νέα ανοίγματα στα επαγγελματικά είναι η μόνη σταθερά στην οποία μπορείς να «ποντάρεις», χτίζοντας το μέλλον σου.

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος και τα «παιχνίδια» του Πλούτωνα στο ζώδιό σου φαίνεται πως σου έπεσαν λίγο βαριά, ωστόσο από το απόγευμα και μετά βρίσκεις και κάποιες «εναλλακτικές».

Υδροχόος
Μέχρι το απόγευμα είσαι σε μια πιο κλειστή φάση, δίχως όρεξη για πολλά πολλά και καθώς προχωρά η μέρα το άγχος και ο προβληματισμός σου για προσωπικά ζητήματα αυξάνεται αρκετά.

Ιχθύες
Το δυναμικό για να περάσεις καλά αυτό το Σάββατο είναι μάλλον περισσότερο στο πρώτο μισό της ημέρας, οπότε πάρε τα μπρατσάκια σου και τρέχα στην παραλία!