Τα Ζώδια τoυ Σαββάτου 15.05.2021

14/05/2021
Ιχθύ, οι προδιαγραφές του Σαββάτου είναι τέτοιες που μπορούν να σε κάνουν να περάσεις πολύ ευχάριστα

Κριός
Με λίγη προσοχή το θέμα του φαγητού σήμερα γιατί μπορεί να το χρησιμοποιήσεις ως υποκατάστατο άλλων πραγμάτων, ξεφεύγοντας αρκετά.

Ταύρος
Χαλαρώνεις από την πίεση της εβδομάδας και με μεγαλύτερη ευδιαθεσία συναντάς φίλους και γνωστούς για βόλτες και ευχάριστες συζητήσεις.

Δίδυμοι
Έχεις όρεξη να περιποιηθείς και να κακομάθεις λίγο τον εαυτό σου ή κάποιον που αγαπάς πολύ κάνοντας αγορές και δώρα ή απολαμβάνοντας επιτέλους ένα καλό φαγητό σε κάποιο αγαπημένο στέκι.

Καρκίνος
Εστιάζεις περισσότερο στον εαυτό σου και στις προσωπικές σου υποθέσεις, με την μέρα να είναι καλή και για ψυχαγωγία, μέσα από κάτι που θα σε εξιτάρει και εγκεφαλικά.

Λέων
Είσαι σε έναν «γλυκό λήθαργο» σήμερα και χρειάζεται να βρεις χρόνο για να χαλαρώσεις είτε μόνος, είτε ακόμα καλύτερα με το ταίρι σου, απολαμβάνοντας «στιγμές αισθησιασμού» μεταξύ σας.

Παρθένος
Με κοινωνική διάθεση υποδέχεσαι το Σάββατο, κάνοντας σχέδια για εξόδους με φίλους και τον σύντροφό σου για να «γιορτάσετε» το τέλος του lockdown, γνωρίζοντας παράλληλα και καινούργια άτομα μέσα από κοινές παρέες.

Ζυγός
Αν χρειάζεται να ασχοληθείς λιγάκι με τα επαγγελματικά και με διάφορες υποχρεώσεις Σαββατιάτικα πάρ’ το χαλαρά, βγάζοντας όση δουλειά μπορείς, χωρίς να αρπάζεσαι.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα είναι αρκετά άνετη, κυλώντας με λιγότερο άγχος και με δραστηριότητες που σε διασκεδάζουν και σε ευχαριστούν με το ταίρι, τους φίλους ή τα παιδιά σου.

Τοξότης
Πονοκεφαλιάζεις ίσως σχετικά με κάποια οικονομικά θέματα, βρίσκεις όμως στήριξη μέσα από την οικογένειά σου, ενώ και η σεξουαλική επικοινωνία με το ταίρι σου μπορεί να σε «ηρεμήσει» αρκετά.

Αιγόκερως
Έχεις δίκιο που επιμένεις στο «μαζί» σήμερα παρ’ όλες τις απαιτήσεις που αυτό φέρνει, καθώς αν μείνεις μόνος σου θα νιώθεις πως κάτι σου λείπει για να περάσεις καλά.

Υδροχόος
Ασχολείσαι με θέματα της καθημερινότητας ή και κάποια της δουλειάς μάλλον Σαββατιάτικα, μην χάνεις όμως χρόνο «ξεφεύγοντας» κάθε λίγο και λιγάκι ή κάνοντας όλο διαλείμματα «για να τσιμπήσεις κάτι»!

Ιχθύες
Οι προδιαγραφές του Σαββάτου είναι τέτοιες που μπορούν να σε κάνουν να περάσεις πολύ ευχάριστα, βάζοντας μόνο λίγη ρέγουλα στον συναισθηματισμό σου που μπορεί να φτάσει σε κομματάκι over the top levels. Καλύτερα όχι.