Τα Ζώδια τoυ Σαββάτου 29.05.2021

28/05/2021
Ζυγέ, καλύτερα να μην κάτσεις σπίτι γιατί φαίνεται πως όλο και κάποιος «θα πατήσει τα κουμπιά σου» και θα σε εκνευρίσει

Κριός
Ενώ θα ήθελες να είσαι περισσότερο out and about Σαββατιάτικα, η μέρα έχει αρκετή συναισθηματική αναστάτωση που μπορεί να οφείλεται τόσο σε θέματα της οικογένειας όσο και σε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ταύρος
Στις συζητήσεις με κοντινά σου άτομα μπορεί να δημιουργηθεί μια αίσθηση δυσφορίας από την επιμονή τους να σε «πείσουν» για κάτι που για εσένα δεν βγάζει καν νόημα. Απλώς προσπέρασε.

Δίδυμοι
Αν και ψυχολογικά υπάρχει νευρικότητα ακόμα λόγω της έκλειψης (τι να κάνουμε, I know) το πράγμα ηρεμεί κάπως σήμερα και μπορείς να περάσεις όμορφα το Σάββατο συντροφιά με καλή παρέα.

Καρκίνος
Θέλεις την ησυχία σου Σαββατιάτικα, κάνοντας μόνο πράγματα που σε ευχαριστούν και σε χαλαρώνουν, έλα όμως που όλο και κάτι «βγαίνει» και σε γεμίζει ένταση...

Λέων
Η κούραση της εβδομάδας είναι παραπάνω από εμφανής, μάλλον όμως υπάρχουν ακόμα υποχρεώσεις στην καθημερινότητα, στη δουλειά κ.λπ. που δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις. Δες το θέμα από την «κωμική» του πλευρά μαζί με τα φιλαράκια σου.

Παρθένος
Νιώθεις πιο social bee σήμερα, περνώντας ευχάριστα μαζί με παιδιά, σκυλιά, φίλους, το αμόρε σου ενώ, αν θέλεις να ζητήσεις μια «χάρη» από κάποιον, μάλλον θα το πετύχεις.

Ζυγός
Καλύτερα να μην κάτσεις σπίτι σήμερα γιατί φαίνεται πως όλο και κάποιος «θα πατήσει τα κουμπιά σου» και θα σε εκνευρίσει. Αντιθέτως κάνε μια έξοδο με τους φίλους σου σε μια από τις αγαπημένες ταράτσες της Αθήνας.

Σκορπιός
Νιώθεις μια πληρότητα στην επαφή με τον σύντροφό σου και ένα σωματικοσεξουαλικό δέσιμο που είχες καιρό να αισθανθείς. Ουάου!

Τοξότης
Θέλεις να δεις κόσμο και να ξεδώσεις, οικονομικά ή προσωπικά ζητήματα όμως μπορεί να σε κρατούν «στην τσίτα» σε συναισθηματικό επίπεδο.

Αιγόκερως
Βγες έξω, τρέξε, ανέβα σκάλες, τρίψε πατώματα και γενικώς αθλήσου σωματικά γιατί θα υπάρχει αρκετή ένταση «εντός εκτός και επί τα αυτά» που, αν δεν διοχετευθεί αλλού, θα σε μπλέξει σε «ιστορίες».

Υδροχόος
Είσαι λίγο αδιαθετούλης, νιώθεις κούραση ή απλώς βαριέσαι τρελά σήμερα, whatever, ίσως όμως μια δημιουργική ή καλλιτεχνική δραστηριότητα μπορεί να βοηθήσει την κατάστασή σου.

Ιχθύες
Το ταίρι σου, τα παιδιά ή ο σύντροφός σου μπορεί να σου κάνουν λίγο τη ζωή δύσκολη, με παράπονα, γκρίνιες κ.λπ. την στιγμή που εσύ «συνέρχεσαι» κάπως συναισθηματικά από την έκλειψη της Τετάρτης. Why God??!