Τα Ζώδια τoυ Σαββάτου 05.06.2021

04/06/2021
Παρθένε, η ηρεμία θα εκλείπει από όλους αυτό το weekend με αποτέλεσμα «να βγουν τα μαχαίρια» σε προσωπικές, φιλικές ή ακόμα και επαγγελματικές σχέσεις

Κριός
Ένα άτομο από το οικογενειακό ή το επαγγελματικό σου περιβάλλον που σε καταπιέζει και προσπαθεί να σε χειραγωγήσει είναι η αιτία για εντάσεις και καυγάδες με την εκρηκτική αντίθεση Άρη - Πλούτωνα που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο και θα πρέπει να κάνεις anger management για να μην ξεφύγουν εντελώς τα πράγματα. Μπορεί όμως να υπάρχει και μια κατάσταση που δημιουργεί στεναχώρια στο σπίτι ή στα επαγγελματικά και εξαιτίας της να βιώνεις έντονη «εσωτερική δυσφορία».

Ταύρος
Η διπλωματία στο «τι λες» και στο «πώς το λες» στις συναναστροφές σου με φίλους, αδέρφια, συγγενείς αλλά και τον σύντροφο σου μπορεί να σε γλυτώσει από πολλά αυτές τις μέρες, ενώ θα πρέπει να είσαι και ιδιαίτερα προσεκτικός στις μετακινήσεις σου.

Δίδυμοι
Το Σαββατοκύριακο είναι πιο απαιτητικό και δεν ενδείκνυται για σοβαρές αποφάσεις καθώς η κρίση σου θα είναι θολή, ενώ επίσης μπορεί να προκύψουν και εντάσεις για θέματα οικονομικής φύσεως, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο.

Καρκίνος
Το Σαββατοκύριακο εκπέμπει SOS με την αντίθεση του Άρη από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, καθιστώντας το από τις πιο δύσκολες ημέρες του μήνα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Η τάση για επιθετικότητα, manipulation και έλεγχο στις ζωές των άλλων με απόλυτο τρόπο μπορεί να φέρει έκρυθμες καταστάσεις ή ακόμα και σκηνικά βίας, οπότε προσοχή.

Λέων
Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιούνη «πέφτει κάπως βαρύ» (για όλους μας) και μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση και καυγάδες με συνεργάτες και άτομα της καθημερινότητάς σου, με τις αντιδράσεις να είναι σπασμωδικές και αλλοπρόσαλλες.

Παρθένος
Η ηρεμία θα εκλείπει από όλους αυτό το weekend με αποτέλεσμα «να βγουν τα μαχαίρια» σε προσωπικές, φιλικές ή ακόμα και επαγγελματικές σχέσεις, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο, με την ψυχραιμία να αποδεικνύεται «χρυσός».

Ζυγός
Δύσκολα τα πράγματα αυτό το Σαββατοκύριακο, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο, με την καταπίεση και τους συναισθηματικούς χειρισμούς στο σπίτι ή στα επαγγελματικά να «φέρνουν το αίμα στο κεφάλι», βγάζοντας τον χειρότερο εαυτό όλων των εμπλεκομένων.

Σκορπιός
Καλύτερα να παρατηρείς παρά να μιλάς αυτό το Σαββατοκύριακο που ζορίζει big time σε θέματα επικοινωνίας και σχέσεων, κυρίως όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο, ενώ τα μάτια σου και το μυαλό σου θα πρέπει να είναι μόνο στο τιμόνι όταν οδηγείς.

Τοξότης
Η σύγχυση και η θολούρα δεν σε αφήνει να δεις καθαρά τα πράγματα γύρω σου αυτό το Σ/Κ ενώ μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις άγχους γύρω από τα οικονομικά που μπορεί να φέρουν και εντάσεις με τον άνθρωπ;o σου.

Αιγόκερως
This weekend είναι από τις δύσκολες ημέρες του μήνα με την αντίθεση του Άρη στον άξονά σου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου να δυναμιτίζει το κλίμα στις σχέσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γενέθλια στο 3ο δεκαήμερο. Ο θυμός, τα νεύρα και η διάθεση για έλεγχο μπορεί «να βγουν σε κακό», αν δεν καταφέρεις να συγκρατηθείς.

Υδροχόος
Είσαι λίγο μπερδεμένος σχετικά με τα αισθηματικά σου αυτό το Σ/Κ ενώ και η ψυχολογική σου ισορροπία μπορεί να διαταραχθεί λόγω διαφωνιών με συνεργάτες και πελάτες στη δουλειά, ενώ χρειάζεται προσοχή και σε θέματα υγείας.

Ιχθύες
«Ζόρικο» αυτό το Σαββατοκύριακο για όλους μας και ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο μπορεί να βιώσεις τοξικές συμπεριφορές σε προσωπικές και φιλικές σχέσεις ή στις συναναστροφές με τα παιδιά σου που δημιουργούν εντάσεις. Προσοχή επίσης σε ποιους εμπιστεύεσαι «ευαίσθητα» ζητήματα.