Τα Ζώδια τoυ Σαββάτου 12.06.2021

11/06/2021
Ιχθύ, το Σαββατοκύριακο έρχεται με εξαιρετικές προοπτικές για να περάσεις καλά

Κριός
Συναισθηματικά ηρεμείς αρκετά μετά την νευρικότητα που σου δημιούργησε η Ηλιακή έκλειψη και είναι μια καλή μέρα για να συμφιλιωθείς με μέλη της οικογένειας που είχατε πιθανόν απομακρυνθεί.

Ταύρος
Το Σάββατο είναι μια πολύ ωραία μέρα για να συναντηθείς με άτομα που αγαπάς και να περάσεις όμορφες στιγμές, ανταλλάσσοντας τα νέα σας.

Δίδυμοι
Αισθάνεσαι πιο «άνετα» μετά την ένταση της Ηλιακής έκλειψης στο ζώδιο σου και έχεις όρεξη για pampering και αγορές, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και ένα δώρο που θα σου αρέσει πολύ.

Καρκίνος
Αφιέρωσε το Σάββατο στον εαυτό σου και στις ανάγκες σου, κάνοντας τον και καμία «αγκαλιά», γιατί έχεις τραβήξει αρκετό συναισθηματικό ζόρι τελευταία.

Λέων
Αναζητάς ένα διάλειμμα από την όλη «βαβούρα» των ημερών και δεν θα σε χάλαγε καθόλου να περάσεις την μέρα all by yourself ή αποκλειστικά με κάποιον που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια.

Παρθένος
Το Σάββατο είναι μία από τις καλύτερες μέρες του Ιουνίου, οποτε κανόνισε κάτι ωραίο για να βγεις και να περάσεις τέλεια παρέα με το σύντροφο σου και τους φίλους σου.

Ζυγός
Σήμερα μπορεί να έχεις κάποιες ευχάριστες εξελίξεις που αφορούν την καριέρα σου, ενώ ίσως παίξει και ένα «ειδύλλιο» μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο.

Σκορπιός
Το weekend είναι από τις πιο «αβανταδόρικες» μέρες του μήνα και υπόσχεται όμορφες στιγμές με εξόδους, αποδράσεις και «απολαύσεις» συντροφιά με καλή παρέα.

Τοξότης
Σήμερα χρειάζεσαι πολύ «στοργή και προδερμ», γούτσου-γούτσου και δε συμμαζεύεται από τον άνθρωπο σου και τους πολύ «λίγους και καλούς» της ζωής σου. Οι υπόλοιποι «τρώνε άκυρο».

Αιγόκερως
Βγάζεις την ευαίσθητη και γλυκιά σου πλευρά προς το σύντροφο και τους φιλους σου, ενώ μπορεί να παίξει και μια επανασύνδεση με το ταίρι σου αν είχατε μαλώσει για κάποιο λόγο.

Υδροχόος
Το Σάββατο είναι μια ιδανική μερα για να φροντίσεις τον εαυτό σου, κανονίζοντας ίσως κάποια επαγγελματική περιποίηση ή ένα μασάζ που θα σε ανανεώσει.

Ιχθύες
Το Σαββατοκύριακο έρχεται με εξαιρετικές προοπτικές για να περάσεις καλά, να κάνεις όμορφες δραστηριότητες με τα παιδιά σου, αλλά κυρίως να απολαύσεις τον έρωτα σου, χαλαρώνοντας από την ένταση της eclipse week.