Stardust 668

26/07/2018
Λέοντα, μπέρδεμα στο κεφάλι και στην τσέπη σου – αλλά η βασιλική κορώνα, κορώνα

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Μια υπερβολή στον έρωτα, στη διασκέδαση, σε όλα της ζωής τα καλά
Σωματικά έχεις δει και καλύτερες μέρες από αυτές της αρχής της εβδομάδας, καθώς αντιμετωπίζεις συσσωρευμένη κούραση, νευρικότητα και μία γενική θολούρα. Με την αναδρομή του Ερμή στις 26 στο μείγμα έρχονται να προστεθούν ασυνεννοησίες, αναστάτωση, παρεξηγήσεις και διάφορα επαγγελματικά θέματα, που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες. Αν και η διάθεσή σου είναι στη βάση της μία χαρά, όλα αυτά αποτελούν ένα σύννεφο στον καλοκαιρινό σου ουρανό. Η έκλειψη Σελήνης στις 27 πάντως τίθεται σαφώς υπέρ του αισιόδοξου, θετικού, φλερταδόρικου και εν γένει καλοκαιρινού σου προσανατολισμού. Καλό θα ήταν να απολαύσεις το άνοιγμα που σου κάνει ερωτικά και δημιουργικά, απλώς να θυμάσαι καλά τη φράση ανεμομαζώματα, ανεμοσκορπίσματα. Είναι πολύ εύκολο αυτές τις μέρες ο ενθουσιασμός να γίνει υπερενθουσιασμός, η αισιοδοξία, υπεραισιοδοξία και η καλοπέραση να μοιάζει με τον έρωτα της ζωής σου που επιστρέφει ή εμφανίζεται από το πουθενά. Το πιο δύσκολο θα είναι να βάλεις στη σειρά πρακτικές υποθέσεις και να οργανώσεις αυτά που σχεδιάζεις, μην επιμείνεις υπερβολικά.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Θέλεις να αδράξεις τη μέρα, όμως τείνεις να γίνεις ριψοκίνδυνος
Στην αρχή της εβδομάδας πετάς τη σύνεση και την πρακτικότητά σου από το παράθυρο γιατί μια ζωή την έχεις κι αν δεν τη ζήσεις τώρα, πότε θα τη ζήσεις; Συμβάλλει σ’ αυτό ο έρωτας, η ανάγκη σου για μία πιο διασκεδαστική ρουτίνα και το γεγονός ότι προς το παρόν οδεύεις χωρίς ακριβές σχέδιο για το μέλλον. Η αναδρομή του Ερμή στις 26 αναμένεται να σου χαλάσει κάπως το γλυκό, καθώς ο χρόνος και το χρήμα που δίνεις σε ό,τι απολαμβάνεις και σ’ αρέσει, δημιουργικότητα, έρωτα, διασκέδαση, παιδιά, γίνεται αφορμή για παρεξηγήσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Μέσα σου δε, αντιμετωπίζεις σκέψεις, ανησυχίες κι εμμονές που έχουν καιρό να σε απασχολήσουν. Η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής δεν σ’αφήνει να αναρωτιέσαι, καθώς σου δείχνει σαφώς τις καταστάσεις που αντιμετωπίζεις σε σπίτι, γραφείο και μέσα σου πέρα από κάθε αμφιβολία. Παράλληλα σε οπλίζει με σιγουριά κι αισιοδοξία που παρότι είναι θετικά σε σπρώχνουν να υπερεκτιμήσεις τις παρούσες δυνατότητές σου και να δεις πόσο δρόμο έχεις μπροστά σου ακόμη.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Ασυνέπειες κι ασάφειες που σε αναστατώνουν και εντυπωσιακές γνωριμίες
Δεν μπορείς να ηρεμήσεις στο πετσί σου και στο σπίτι σου στην αρχή της εβδομάδας, καθώς οι εξελίξεις στη δουλειά, τον γάμο και γενικά σε σχέση με τους στόχους σου, δεν σ’ αφήνουν να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη ώστε να μπορέσεις να αράξεις με σύντροφο, παιδιά και ό,τι σ’αρέσει να κάνεις. Η αναδρομή του κυβερνήτη σου Ερμή στις 26 δείχνει ότι η εσωτερική και οικογενειακή ασάφεια δυσκολεύει τις συνεννοήσεις, ειδικά με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου. Χάνεις μεγάλο κομμάτι της ευελιξίας σου και κολλάς με άτομα και υποθέσεις που δεν λένε να δείξουν κάποια πρόοδο. Ωστόσο η γενική δυστοκία και η αναστάτωση που βιώνεις σε μετακινήσεις, κουβέντες, στις σκέψεις σου, σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις τι δεν σου κάνει πέρα από κάθε αμφιβολία. Η σεληνιακή έκλειψη στις 27 υπογραμμίζει την ευρηματικότητά σου, την επικοινωνιακή δεινότητα, την ευκολία σου με τους ανθρώπους και φέρνει ιδιαίτερα σημαντικές εισόδους ή επιστροφές στη ζωή σου. Μόνο μην ποντάρεις τα πάντα επάνω τους.

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Μικροθέματα που κρύβουν τα σημαντικά και ροπή σε καλοπέραση και τεμπελιά
Τείνεις να χάσεις τη θέα της μεγαλύτερης εικόνας στην αρχή της εβδομάδας, να αγνοήσεις οτιδήποτε δεν σε βολεύει στις παρέες και στον συγγενικό σου κύκλο και να αφοσιωθείς επίμονα σε μικροϋποθέσεις, κουτσομπολιά και πήγαινε-έλα μικροδιαχείρισης. Δεν θα σου κάνουν τη χάρη να τακτοποιηθούν όπως θα ήθελες οι υποθέσεις σου, όμως, αφού αγνοείς τη μισή ιστορία επίτηδες. Με την αναδρομή του Ερμή στις 26 κάποιες πληρωμές και χρηματικές συμφωνίες που περιμένεις καθυστερούν, παράλληλα όμως χαλαρώνει και η πίεση για δικές σου οικονομικές υποχρεώσεις. Η έκλειψη Σελήνης της Παρασκευής σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να αισθανθείς ασφαλής και ικανοποιημένος. Ίσως λίγο παραπάνω από ό,τι χρειάζεται και με σαφή τάση προς την τεμπελιά, το παραπάνω φαγητό και την πεποίθηση ότι «όλα καλά θα πάνε» χωρίς να έχεις απαραιτήτως επιχειρήματα να το στηρίξεις. Απόλαυσέ το και δέξου ό,τι συναισθηματικό, ερωτικό και πρακτικό δώρο σού φέρει, ωστόσο έχε κατά νου ότι οι λοιπές υποθέσεις της ζωής σου συνεχίζουν να υπάρχουν, απλώς κάνουν παύση.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Μπέρδεμα στο κεφάλι και στην τσέπη σου – αλλά η βασιλική κορώνα, κορώνα
Στην προσπάθειά σου να καθησυχάσεις ζήλειες, ανησυχίες, φόβους και να ξεδιαλύνεις μία γενική θολούρα στην ερωτική σου ζωή, διανύεις φάση υπερέμφασης στη λεπτομέρεια, αν και δύσκολο να βγάλεις άκρη. Τα ίδια και στα οικονομικά σου, όπου σε ό,τι τι αφορά μοιρασμένα οικονομικά, δημόσιο, διακανονισμούς, τράπεζες δεν έχεις την καθαρότητα που θέλεις. Η αναδρομή του Ερμή στις 26 σου δημιουργεί νοητική σύγχυση. Τείνεις να κολλήσεις στις απόψεις σου, ακόμη κι αν δεν ξέρεις καλά καλά τι, ούτε πώς θέλεις να το πεις. Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου στις 27 σε εστιάζει στον εαυτό σου και μόνο και σου κάνει χαλί για να βγάλεις τις ποιότητές σου καθ’ υπερβολή, ξεχνώντας πρόσκαιρα τους φόβους σου, τον απέναντι, παρέες, συγγενείς, νοοτροπίες και γενικά ό,τι υπό κανονικές συνθήκες σε περιορίζει. Το εφέ αναμένεται εντυπωσιακό και σαφώς γοητευτικό για το αντίθετο φύλο και για όποιον γίνει μάρτυρας του γεγονότος. Θυμάσαι πανηγυρικά ποιος είσαι, ωστόσο δεν αναιρούνται οι συνθήκες και τα προβλήματα της ζωής σου.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Εξαντλείσαι επιδιώκοντας την εξωτερική τάξη, όμως τα θέματά σου είναι κρυμμένα
Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σου δεν διευκολύνουν ιδιαίτερα την προσπάθειά σου να βάλεις τον εαυτό σου σε μία τάξη και εμφανίζεσαι μπερδεμένος εκ νέου με σχετικά ζητήματα που πίστευες ότι έχεις επιλύσει. Η αναδρομή του κυβερνήτη σου Ερμή στις 26 τονίζει την ανησυχία που σου δημιουργεί η προσωπική κι επαγγελματική σου ζωή, καθώς και την άρνηση ή αποτυχία σου να ξεκολλήσεις ή να εξωτερικεύσεις ό,τι σου συμβαίνει με επιτυχία. Φρόντισε να διαφυλάξεις τουλάχιστον το σώμα σου από τις ψυχολογικές πιέσεις. Η έκλειψη Σελήνης της Παρασκευής φέρνει στην επιφάνεια ό,τι κρυβόταν στις σκιές και σε φόβιζε και σου δίνει το θάρρος και τη θετικότητα που χρειάζεσαι για να το αποδεχτείς και να το αντιμετωπίσεις με χιούμορ, μετουσιώνοντάς το δημιουργικά και εντέλει με την απαραίτητη αποφασιστικότητα. Η όλη ιστορία είναι αρκετά έντονη συναισθηματικά για σένα και καλό είναι να μη θεωρήσεις ότι, επειδή έκανες ένα βήμα, έχεις διανύσει τη διαδρομή που χρειάζεται για να ησυχάσεις στη συναισθηματική κι ερωτική σου ζωή.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Στεναχωριέσαι με ό,τι έχεις περάσει και αποφασίζεις να κοιτάξεις μπροστά
Αναστατώνεσαι με ό,τι απογοητεύσεις έχεις περάσει ερωτικά, οικονομικά, συναισθηματικά και εν γένει ως άτομο στην αρχή της εβδομάδας, και το πόσο έχεις καταπιέσει τις ανάγκες σου μεγεθύνεται δυσανάλογα. Μέσα στο πλαίσιο αυτό και σωματικά δεν είσαι στα καλύτερά σου και η ρουτίνα σου σού φαίνεται κάπως ασταθής και μη ικανοποιητική. Ο Ερμής, ανάδρομος από τις 26, υπογραμμίζει ότι όσο δεν αισθάνεσαι καλά συναισθηματικά και ψυχολογικά κι ασχολείσαι με παρελθόν και παρασκήνιο, τόσο δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς με τους φίλους σου, να διακρίνεις σαφώς το μελλοντικό σου πλάνο και γενικά να συνυπάρξεις. Η έκλειψη Σελήνης της Παρασκευής τα φέρνει όλα τούμπα και παρότι δεν σου χαρίζεται σε σχέση με το συναισθηματικό και οικονομικό σου χάος, σε βοηθά να στρέψεις αποφασιστικά τα μάτια σου στο μέλλον, να περάσεις πολύ καλύτερα με τους φίλους σου και εντέλει να δεις που μπορείς να είσαι σε λίγο καιρό, αν ξεδιαλύνεις υποθέσεις σπιτιού και χρημάτων που σε βαραίνουν.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Αμφισβητείς σύντροφο και φίλους έως ότου δεχτείς ένεση αυτοπεποίθησης
Σε πιάνουν κάτι περίεργες υπερευαισθησίες στην αρχή της εβδομάδας και φαίνεται ότι οι προσπάθειές σου να τα σχεδιάσεις όλα όπως πρέπει για διακοπές, για φίλους, για τη σχέση σου σε καταπιέζουν. Βρίσκεσαι να αναρωτιέσαι τι γίνεται με την ερωτική σου ζωή, τη διασκέδαση, τη δημιουργικότητά σου και να ασχολείσαι με θέματα που νόμιζες ότι είχαν τελειώσει. Η αναδρομή του Ερμή στις 26 υπογραμμίζει ότι αυτή η κατάσταση, μαζί με ό,τι οικονομικές και συναισθηματικές φοβίες έχεις, μπορεί να μπλοκάρουν επικοινωνία, επαφές και συνδέσεις στο πλαίσιο της καριέρας και του γάμου σου. Ωστόσο η έκλειψη Σελήνης της Παρασκευής φέρνει πανηγυρικά στο προσκήνιο τους στόχους και τις δυνατότητές σου σε αμφότερα τα προηγούμενα πεδία και σου κάνει μία σοβαρή ένεση αυτοπεποίθησης. Είσαι σε θέση να κάνεις πολύ καλό μάρκετινγκ στον εαυτό σου και εμφανίζονται επιπλέον οι κατάλληλες ευκαιρίες. Έχε μόνο υπόψη σου ότι και εσύ μπορεί να υπερβάλλεις και οι ευκαιρίες να φαίνονται πολύ καλύτερες από ό,τι είναι.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Προκλήσεις από το περιβάλλον σου και καλοκαιρινοί έρωτες
Δεν σου κάθεται η τακτοποίηση ακριβώς που ήθελες στην καριέρα και τον γάμο σου, αφού τα γεγονότα στο γραφείο και το σπίτι θολώνουν τα νερά και περιπλέκουν ακόμη και τα απλούστερα πράγματα. Η αναδρομή του Ερμή στις 26 υποδεικνύει ότι βάζεις νερό στο κρασί σου στο κυνήγι των εξόδων, των παρεών, των διακοπών και εν γένει του καινούργιου. Τείνεις να μείνεις αλαζονικά σε ό,τι ξέρεις, έστω και σαν αντίδραση στο ότι δεν σου βγαίνουν τα σχέδια, οι εκδρομές, το όραμα, όπως θέλεις στο σπίτι, στη δουλειά, στον συγγενικό σου κύκλο, στις παρέες, γενικά παντού. Η έκλειψη Σελήνης σού επιστρέφει την αισιοδοξία, την καλή σου διάθεση και κυρίως την όρεξή σου να κυνηγήσεις καινούργια και καλύτερα πράγματα και δημιουργεί παράλληλα τις σχετικές ευκαιρίες. Η αίσθηση είναι ωραία και παρακαταθήκη για το διάστημα που έπεται, απλώς προσπάθησε να περιορίσεις τις υπεραυθόρμητες, υπερδραματικές χειρονομίες και κινήσεις σε ό,τι μπορείς γενικά να υποστηρίξεις, ειδικά στα ερωτικά σου.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Σου αλλάζουν τα δεδομένα και παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου
Εσύ μία χαρά τα είχες κανονίσει όλα για τις διακοπές σου, με έρωτα, παιδιά, διασκέδαση και συγγενείς στο μείγμα. Εξίσου καλά τα είχες φτιάξει και σε ό,τι αφορά τις οικονομικές και νομικές υποθέσεις της καριέρας σου. Η επικοινωνία όμως δεν ήταν όσο καλή νόμιζες και έρχεσαι αντιμέτωπος με παρανοήσεις, καθυστερήσεις και εξαπάτηση. Η αναδρομή του Ερμή την Πέμπτη υπογραμμίζει το συναισθηματικό και χρηματικό κόστος αυτής της αναδιάταξης, καθώς αρχίζεις κι αμφιβάλλεις για το ποιόν των ανθρώπων τους οποίους επέλεξες. Η έκλειψη Σελήνης της Παρασκευής βοηθά να ξεδιαλύνεις τα πράγματα, αφού όμως ζήσεις το πράγμα στο μεγαλείο του δράματος, της έξαρσης, της ανασφάλειας, είτε στις ερωτικές, είτε στις οικονομικές σου συναλλαγές. Παράλληλα σου δίνει την ευρηματικότητα και τη γενναιοδωρία που χρειάζεσαι για να ανταπεξέρθεις στις εξάρσεις της περιόδου. Προβαίνεις σε μεγάλες χειρονομίες και δηλώσεις και γενικά δείχνεις τη δύναμή σου. Φρόντισε μόνο να μην επιβαρύνεις τελικά τον ψυχισμό σου και το σπίτι σου περισσότερο από όσο αντέχουν.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Χορεύεις στον ρυθμό της ερωτικής σου ζωής, πάνω, κάτω και πλαγίως
Η ερωτική και συναισθηματική σου ζωή είναι στην κορυφή των ενδιαφερόντων σου και θα μπορούσες να περνάς πάρα πολύ καλά, αν δεν βρισκόσουν να πληρώνεις αρκετά ακριβά το ό,τι σου συμβαίνει και να αισθάνεσαι εξαπατημένος. Παρομοίως και στα οικονομικά σου, χρειάζεται μία προσοχή σε συναλλαγές ιδιαίτερα αν αφορούν ακίνητα και οικογένεια. Η αναδρομή του Ερμή στις 26 τονίζει ότι εσωτερική μοναξιά, ανασφάλεια και διαδικαστικό σεξ επιβαρύνουν τη σχέση σου, αν και δεν τρελαίνεσαι να το παραδεχτείς ή να το κουβεντιάσεις. Πάντως η έκλειψη Σελήνης στον ζωδιακό σου άξονα σε οπλίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία, θετικότητα και χιούμορ στις προσωπικές κυρίως και δευτερευόντως στις επαγγελματικές σου σχέσεις και προσεγγίζεις τα πράγματα πιο ζεστά ξεχνώντας τις αρνήσεις σου και βοηθώντας έτσι το κλίμα. Το μόνο ζήτημα είναι να μη δημιουργήσεις παρανοήσεις και φυσικά να μη δώσεις και πάρεις υποσχέσεις που δεν μπορούν να έχουν αντίκρισμα άμεσα. Ωραίο ό,τι σου συμβαίνει, αλλά δεν αλλάζεις χαρακτήρα εν μία νυκτί.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ξεδιαλύνεις πρόσκαιρα τη σύγχυσή σου και βλέπεις τι χρειάζεται να κάνεις
Εκεί που τείνεις να βρεις μία καθαρότητα στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις και να βάλεις τις ανάγκες σου σε σειρά, συνειδητοποιείς ότι είσαι αρκετά μπερδεμένος και στην πραγματικότητα δυσκολεύεσαι να δώσεις και να πάρεις αυτό που είναι απαραίτητο στις σχέσεις σου. Η αναδρομή του Ερμή στις 26 δείχνει ό,τι αυτή η σύγχυση σε σπίτι, γραφείο, γάμο και σχέσεις εν γένει δεν προάγει ιδιαίτερα και τα ζητήματα της ρουτίνας σου, προσωπικής κι επαγγελματικής, όπου η συνεννόηση και διεκπεραίωση ακόμη και των απλούστερων φαίνεται τελείως κολλημένη. Η έκλειψη Σελήνης της Παρασκευής σε βγάζει από τη δύσκολη θέση, καθώς σου δίνει τη δημιουργικότητα, το χιούμορ, το θάρρος και την αποφασιστικότητα για να βάλεις κάτω αγγαρείες, υποχρεώσεις και το πρόγραμμά σου εν γένει με τη βεβαιότητα ότι θα βγάλεις άκρη. Είναι πολύ χρήσιμο το εφέ, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί, δεν επιλύει, ούτε θεραπεύει όσα σε βασανίζουν. Σου δείχνει όμως πώς μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα με τους σωστούς χειρισμούς.

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου