Το φθινόπωρο του Καρκίνου

05/09/2018
Τι επιφυλάσσει το επόμενο τρίμηνο για το ζώδιό σου;

Έρωτας και σχέσεις

Τον Σεπτέμβριο περιορίζεις υπερπροσπάθεια και υπεραπαιτήσεις στα προσωπικά σου, όχι όμως πριν αποπειραθείς να τα δώσεις όλα για όλα και μείνεις ξέπνοος συναισθηματικά και με μία αίσθηση ότι αυτό το έργο το έχεις ξαναδεί. Εντέλει ξεφορτώνεις και το τοπίο ξεκαθαρίζει αφού βλέπεις τι και ποιον έχεις απέναντί σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δέχεσαι την αλλαγή οικειοθελώς και αδιαμαρτύρητα. Ωστόσο, ο Οκτώβριος δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια καθώς ακόμη και στις φιλικές και οικογενειακές σου σχέσεις βλέπεις ότι η γνωστή σου συνταγή δεν σε καλύπτει πλέον. Τον Νοέμβριο χτυπάει ένα δυνατό καμπανάκι στη ζωή σου οπότε βλέπεις την πραγματικότητα και τη ρουτίνα της ερωτικής σου υπόστασης. Από τη μέση του μήνα και μετά κινείσαι σαφώς αποτελεσματικότερα γιατί βλέπεις τον αντίκτυπο της νοοτροπίας σου καθώς και των τρίτων στη σχέση σου και προτιμάς σαφώς να κατευθυνθείς προς μία πολύ πραγματική ανανέωση. Όλο το διάστημα μοιάζει με χορό όπου κάνεις ένα βήμα μπρος και δύο πίσω καθώς σου είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτείς ότι σε κάποια πράγματα έχεις αποτύχει και χρειάζονται επειγόντως αλλαγή.

Επαγγελματικά και οικονομικά

Προτιμάς σαφώς να κάνεις μόνο ό,τι σου αντιστοιχεί επαγγελματικά στην αρχή του φθινοπώρου και, αν είσαι πολύ εντάξει στις υποχρεώσεις σου, δεν χρειάζεται καθόλου να επωμιστείς ευθύνες συναδέρφων ή συνεργατών που δεν σε αφορούν. Είσαι περισσότερο εστιασμένος σε δημιουργική δουλειά και μόνο εκεί είσαι διατεθειμένος να καταβάλλεις την έξτρα προσπάθεια. Τον Οκτώβριο έχεις έξοδα για παιδιά, σπίτι, οικογένεια που ίσως σε αναγκάσουν να βάλεις στην άκρη τα προσωπικά σου σχέδια. Τον Νοέμβριο χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις επιχειρηματικές συναλλαγές σου, σε πάρε δώσε με τράπεζες κι εφορία γιατί τα περιθώρια στενεύουν και μαζί τους η χρηματοδότησή σου. Πάντως οι επαγγελματικές ευκαιρίες δεν θα λείψουν, ειδικά μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.

Υγεία και ευεξία

Χίλια πράγματα σχεδιάζεις να κάνεις στην αρχή του φθινοπώρου, είσαι σε γενική κινητικότητα και σου είναι δύσκολο να καθίσεις σε ένα σημείο. Η λίμπιντό σου παίρνει τα πάνω της όμως μαζί της έρχεται και μία ψυχολογική αναστάτωση και σχετικές ανησυχίες κι ανασφάλειες. Καλό θα ήταν να φροντίσεις για υγιεινές τεχνικές χαλάρωσης, από έναν περίπατο, μέχρι καλύτερες αναπνοές γιατί έχεις αρκετή ενέργεια που φτάνει μέχρι και τη νευρικότητα ενίοτε. Τον Νοέμβριο η ανάγκη αυτή γίνεται επιτακτική, όμως παράλληλα έχεις και όλη τη στήριξη και διάθεση που χρειάζεσαι για να ανανεώσεις τη ρουτίνα σου ώστε να σου γίνει πιο ευχάριστη.