Το φθινόπωρο του Λέοντα

05/09/2018
Τι επιφυλάσσει το επόμενο τρίμηνο για το ζώδιό σου;

Έρωτας και σχέσεις

Η φθινοπωρινή ρουτίνα σε συνεφέρει από την παραζάλη του καλοκαιριού και σου δίνει κάτι να ασχολείσαι αντί να σκέφτεσαι εάν και πόσο τα ερωτικά σου και ο γάμος σου συμβαδίζουν με τους στόχους σου. Καλό θα ήταν να περιορίσεις τις παρεμβάσεις τρίτων, συγγενών και παρεών στη σχέση σου καθώς μπορούν να δημιουργήσουν περιττές εντάσεις. Χρειάζεσαι θαλπωρή, ηρεμία και ασφάλεια, ωστόσο το σπίτι και η οικογένειά σου δεν φαίνεται να υποστηρίζουν την ανάγκη σου αυτή. Έχεις περισσότερη διάθεση για κόσμο κι εξωεπαγγελματικές ασχολίες στο τέλος του μήνα, ωστόσο ο Οκτώβριος έρχεται να τεστάρει τις γνωριμίες του καλοκαιριού, τον γάμο σου και δύσκολα αισθάνεσαι ευχαριστημένος μέσα σου ή ικανοποιημένος στο σπίτι σου. Η αρχή του Νοέμβρη σε βρίσκει με τάσεις άτακτης φυγής από τη σχέση σου ή από τον τρόπο που βλέπεις τις σχέσεις γενικά. Ταυτόχρονα σε βάζει να ασχοληθείς εκ νέου με γνωστά ζητήματα που αφορούν τα ερωτικά και τον γάμο σου και υποθέσεις συγγενών, διατροφών, συναισθηματικής ανασφάλειας και εν γένει τη μοιρασμένη ζωή. Όπως και να έχει όμως, ο μήνας εγκαινιάζει μία μονοετή περίοδο που ο έρωτας, η δημιουργικότητα και το ζήτημα παιδιά έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επαγγελματικά και οικονομικά

Ζορισμένη είναι η ρουτίνα σου και αυτή τη σεζόν και χρειάζεται να θέσεις πολύ σαφείς προτεραιότητες για να ανταπεξέρθεις, καθώς και να αντιμετωπίσεις τη δουλειά και τις υποχρεώσεις σου με τον πλέον υπεύθυνο τρόπο για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Προ εκπλήξεων θα βρεθείς ούτως ή άλλως στην καριέρα σου, όπου χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου τέσσερα και να περιμένεις ανακόλουθες συμπεριφορές από συνεργάτες, καθώς και αναπάντεχες εξελίξεις σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Ο Οκτώβριος πατάει άλλωστε μία παύση στη ροή της καριέρας σου και ειδικά σε ό,τι αφορά πρόσφατες προτάσεις και συνομιλίες. Τον Νοέμβριο βλέπεις να ανακινούνται ανοίγματα που έχεις κάνει μήνες πριν και καλείσαι να αναλάβεις δράση. Ιδιαίτερη προσοχή όμως στην τσέπη σου από τη μέση του μήνα και μετά, ειδικά σε επενδύσεις για μελλοντικά σχέδια, συμπράξεις και έξοδα για εξωεπαγγελματικές ασχολίες.

Υγεία και ευεξία

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι έχεις δεν έχεις καλή διάθεση και όρεξη, η σωματική ενέργεια και αντοχές σου είναι περιορισμένα αυτή τη σεζόν και δεν πρέπει να τα καταχράσαι. Κοινώς, σκέψου καλά πού θα δίνεις τον χρόνο και τη δύναμή σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το μυοσκελετικό σου και μία καλή διατροφή και ήπια άσκηση είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Όχι προσωρινά, χρειάζεσαι αλλαγή συνηθειών. Τον Νοέμβριο ανοίγει και πάλι το παράθυρο των ψυχολογικών συνειδητοποιήσεων, πράγμα που δεν είναι λάιτ, όμως εγγυημένα ο έρωτας, η δημιουργικότητα, οι νέες ασχολίες, τα παιδιά θα σε κρατήσουν ευδιάθετο τη χρονιά που ακολουθεί.