Το φθινόπωρο των Ιχθύων

05/09/2018
Τι επιφυλάσσει το επόμενο τρίμηνο για το ζώδιό σου;

Έρωτας και σχέσεις

Τα προσωπικά σου, έρωτες και φιλίες κυρίως, έρχονται στο προσκήνιο στην αρχή του φθινοπώρου. Φτιάχνεις μία καλύτερη καθημερινότητα στη σχέση και τις φιλίες σου και αρχίζεις και πάλι να κάνεις σχέδια, αλλά ρεαλιστικότερα. Παράλληλα όμως, λόγω εσωτερικής αναταραχής και αυτοκαταστροφικής διάθεσης, τείνεις σε χειρισμούς και μυστικά, τα οποία μπορεί να μη βγουν άμεσα στην επιφάνεια, ωστόσο σε μπερδεύουν και μπλοκάρουν. Όπως και να έχει ο γάμος και οι στόχοι σου σε πηγαίνουν μπροστά, σε ωφελούν κοινωνικά, επιμορφωτικά και οικονομικά. Δημιουργούνται κάποιες αναταράξεις στις φιλίες, τις εξωεπαγγελματικές ασχολίες και τα σχέδιά σου. Ο Οκτώβριος σου το δείχνει ξεκάθαρα μαζί με την αδυναμία και την ατέλεια των όσων έζησες τον προηγούμενο μήνα. Συνειδητοποιείς ότι η όποια αλλαγή, είτε παρέας, είτε νοοτροπίας, είτε στάσης, είτε κατοικίας πρέπει να είναι ολοκληρωτική για να λειτουργήσει. Η επικοινωνιακή κρίση του Νοεμβρίου είναι μόνο προσωρινή, καθώς τότε ξεκινά ένας χρόνος που υπόσχεται να ανανεώσει και να αναβιβάσει πλήρως τον γάμο, την κοινωνική σου θέση και να σε φέρει πολύ πιο κοντά στους προσωπικούς σου στόχους, είτε αφορούν εσένα και τον σύντροφό σου, είτε την οικογένεια ή τη δημιουργία οικογένειας.

Επαγγελματικά και οικονομικά

Με το χέρι στην τσέπη σε βρίσκει ο Σεπτέμβριος για να καλύψεις χρέη και εκκρεμότητες αλλά και με οικονομική στήριξη για καινούριες δραστηριότητες, καθώς και επαγγελματικά ανοίγματα μέσα από οικονομικές συνεργασίες και επιχειρηματικές ασχολίες. Όσον αφορά συμφωνίες και διακανονισμούς, δείξε ιδιαίτερη προσοχή στα ψιλά γράμματα έστω κι αν αποφασίσεις να δείξεις μία κάποια «ευλυγισία» στο πώς γίνονται τα πράγματα. Ο Οκτώβριος είναι μήνας καθυστερήσεων σε ό,τι υποσχέθηκε ο Σεπτέμβριος πράγμα που, αν κάνεις υπομονή, μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου. Χρειάζεται να διαχειριστείς με ψυχραιμία τα απρόοπτα έξοδα και την πιθανή χασούρα του Νοέμβρη, καθώς και οποιαδήποτε αναστάτωση δημιουργούν συνεργάτες και οικογένεια στην καριέρα σου, καθώς ο μήνας παράλληλα ανοίγει την πόρτα για επαγγελματική επιτυχία και καταξίωση.

Υγεία και ευεξία

Το νευρικό σου σύστημα είναι σε ευαίσθητη φάση στην αρχή του φθινοπώρου και ίσως να το αισθάνεσαι σαν ανησυχία, εσωτερική νευρικότητα, ακόμη και αϋπνία. Μασάζ, περίπατοι στο ύπαιθρο, μπάνιο όσο ο καιρός επιτρέπει και οτιδήποτε σε πρακτική χαλάρωσης και διαλογισμού βοηθούν. Τον Οκτώβριο είναι η ψυχολογία σου που χρειάζεται περισσότερη φροντίδα και κυρίως η τάση σου να υπερπροσπαθείς για να καλύψεις τις ανάγκες άλλων, η οποία γίνεται πραγματικά εξαντλητική συναισθηματικά και τελικά, σωματικά. Ανακουφίζεσαι ουσιαστικά προς το τέλος του Νοεμβρίου οπότε ξεθολώνεις, ανασυντάσσεσαι, ανακτάς ένα μέτρο αυτοπεποίθησης και βλέπεις καλύτερα τι χρειάζεσαι σωματικά και ψυχολογικά.